| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
JDownloader i Rapidshare |
Odgovori
|
| Korisnik | ||||
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: JDownloader i RapidshareObjavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 19:46 |
|||
|
Nisam koristio Internet neko vreme, te su se "izdešavale stvari" i nisam više u toku.
Želim da pitam sledeće: Je li Rapid konačno uspeo da "stane na žulj" JD-jevom famoznom rekonekt skriptu; naime, verovatno kad postignem određenu kvotu download-a za free usere, transferi se prekidaju, ali nema više onih 15 min čekanja; umesto toga sada u JD-jevom radnom prozoru kod rapid-linka stoji obaveštenje: "All freee slot in use Wait 2.00 min" (vidi sliku u dnu) No kad "iscure" tih 2 min, kreću novih 2 min i tako do besvesti (dok se Rapid ne smiluje da pusti download, a nisam baš siguran posle koliko vremena, ali to nije onih 15 min, ovde su u pitanju sati; neću slagati mnogo ako kažem da je od jedne do druge seanse bio ovaj vremenski razmak: 14(15)-23(24)h). Pitanje je sledeće: Je li rekonekt skripta još uvek aktuelna? (Meni se čini da ona u ovoj novoj situaciji nema nikakvog smisla) (Koristim inače veryiju 0.9.579 i čini mi se da ima nekih bagova, no ne bih o tome) Naime probao sam sa promenom IP adrese, ali se ponavlja ista situacija, tj. JD izgleda odradi rekonekciju, ali je situacija nakon toga potpuno ista, kao da rekonekta nije ni bilo. Ažurirao suadnovic - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 19:59 |
||||
![]() |
||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 19:53 |
|||
|
da i tako meni nekad po 2 sata odbrojava.Uvek ta 2 minuta.Jebeš to.
|
||||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||||
![]() |
||||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 19:54 |
|||
|
Ne, nije rs stao, vec je promenio taktiku da neda skidanje i za promenete adrese a ponekad i preko 20 refresh stranice za skidanje ne pomaze. E, a kad konacno dozvoli pristup do fajl, opet sledi cekanje 2min./15min./2h./itd.
Kao demek previse ljudi skidaju taj isti fajl u tom trenutku. Ažurirao prijatel-MKD - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 19:56 |
||||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||||
![]() |
||||
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 21:33 |
|||
|
Nije stvar u tome, (snalazim se dobro i sa alternativnim linkovima sa megaupload-a), već me interesuje kako Rapid zna da sam skidao 3-4 fajla zaredom i pored promene IP-a. Izgleda da su coockies kod njih uznapredovali; razumem da štite svoje interese, no me interesuje kako su se zaštitili, i koliko je to legalno; mora da nekako špijuniraju.
No i ostali host-eri zajebavaju u Novoj, primera radi depositfiles sa svojim "All free slots for your countri..." No, tu je i kontramera
samo što je snimak mutan i nije mi jasno šta momak to radi. Molio bih nekoga da iskomentariše. Podvlačim ponovo da me nije bilo neko vreme, te se izvinjavam ako su sve ovo poznate stvari. Isti posao, bar u FF-u odrađuje Greasmonkey sa odgovarajućom skriptom
Upravo sam je isprobao sa Pdffactory Pro and Server Edition 3.52
i radi fantastično (ili mi se tako čini); niti se čeka niti ima bilo kakvih ograničenja. Izgleda da je stvar u tome da stranicu učitava u posebnom kodu. Ništa posebno ne trebate da radite, uz aktivan Greasemonkey script sam odrađuje posao. I koliko sam razumeo autora, treba ga obavestiti ako depositfiles promeni kodove na svojoj stranici, onda se treba apdejtovati (kad napravi novu). I naravno oprez sa skriptovima: no ako sam pokupio nekakav belaj bićete obavešteni. A ima izgleda i za Operu takav script. Novost, bar za mene, je i to da i megaupload ima free ograničenje (danas sam se lično u to uverio), no tu rekonekt kod JD-ja dobro odrađuje posao. Evo i scripte za megaupload
Ažurirao suadnovic - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 22:54 |
||||
![]() |
||||
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 22:26 |
|||
|
ne moze znati uz promenu IP adrese, a ako je do kolacice to je lako Shift+Delete.
Ali nije to, legalno ili ne RS blokira download odredjenih fajlova naizmenicno za free korisnike. Ažurirao prijatel-MKD - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 22:27 |
||||
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
||||
![]() |
||||
marijanom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2010 u 22:57 |
|||
|
Ja imam problem da apsolutno nikad, bez obzira sta skidam i sa koje IP adrese pokusam da kinem nece da mi odobri skidanje ka Free useru.
|
||||
![]() |
||||
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2010 u 14:35 |
|||
|
Bato plati pa ima da skidas film za 20 min. a
Rapidshare Auto Downloader i ostala cudesa kao ajde ok.. ali uporedi skidaj sa ovim gore ili npr torr..... pa ces videti sta je brze.. ok. nema sve na tor.. ali ima tu jos programa koji cak i [RS] PREMIUM bacaju u prasinu.. a i PREMIUM, mislim 55e za godinu dana, pa izdjes jednom u grad i ode ta kinta.. sta se mlatite, to je jedino ok. ako nisi PREMIUM da ostavis preko noci dok kuntas pa sutra "radovanje" mislim... |
||||
|
||||
![]() |
||||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |