| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Radio Titlovi.com |
Odgovori
|
Stranica 123 58> |
| Korisnik | ||
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Radio Titlovi.comObjavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 12:53 |
|
|
Dobar dan poštovani "slušaoci" dobro došli na talase dobrih prevoda, još boljeg raspoloženja i najboljeg društva na internetu....Ekipa titlovi.com želi vam ugodno gledanje filmova uz naše prevode, ali tek posle pića u kaVani i malo zabave uz naš radio. Cilj ovog radija je prvenstveno prestavljanje dobre muzike, imaćemo teme o konkretno nekom bendu ili žanru ili nekoj pjesmi gdje bi se vi uključivali u raspravu davali komentare, postavljali pjesme, itd, itd...
Voditelji programa za sada su:
Njeno veličanstvo Bojanadj i PsOaligator
Ažurirao PsOaligator - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:40 |
||
|
||
![]() |
||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 12:55 |
|
|
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,ajmo cinge cange,ručice u vis,želje,čestitke,pozdravi,epp i mali oglasi...
|
||
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
||
![]() |
||
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:00 |
|
|
Polako počinjemo program, želje, čestitke, pozdravi, epp i mali oglasi će bit kasnije, da se uhodamo malo... |
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:01 |
|
|
Dobar dan i od mene.
Namera mog Zeme je da se svi malo edukujemo (dojadilo mu više da mi sve objašnjava na skajp ), a moja namera da se dobro zabavimo. No, put do pakla popločan je dobrim namerama, tako da ..... videćemo ko će preživeti a ko biti spržen ![]() ![]() ![]() Čim pojedini shvate da će ovo biti sve, samo ne edukativna tema, prelazimo na želje, čestitke, pozdrave i ..... Za početak, ja puštam muziku, Zemo drži lekcije ![]() ![]() ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:09 |
|
|
Hm, ako su besplatni oglasi, jel mogu da dam oglas da prodajem kuću.....
![]() ![]()
|
||
![]() |
||
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:10 |
|
|
E sad i ti našla si odakle da počneš od Floyda stvarno ne bih znao sad odakle da krenem sa pričom, da li otpočetka sa Barrett-om ili od kako je on poludio i preporučio njima Gilmoura i doveo ga u bend, zaista ne znam sad trebalo bi mi duže vremena da pišem o njima, ali ću ispisati to, jer stvarno ne bih sad da kopiram sa vikipedije i sranja, nego bih želio da baš sam napišem o njima to toliko koliko znam...
Evo sad jedne live izvedbe sa koncerta Delicate Sound of Thunder i pjesma The Great Gig in the Sky sa albuma Dark Side of the Moon. I eto da kažem par riječi o samoj pjesmi: ženski vokali koji pjevaju u ovoj pjesmi prestavljaju ženski orgazam, pa eto poslušajte i vidite, kako to izgleda kada Floydi sviraju uživo 1988 god...
Ažurirao PsOaligator - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:11 |
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:14 |
|
|
Orgazam...uh, Zemo, prvo pa muško....doduše, nisam znala da se i Pink Floyd time bavio, pa još javno, na koncertima, ali ajde...kad je orgazam u pitanju ja se neću buniti
![]() ![]()
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:20 |
|
Sve ćemo se dogovoriti, zavisi kome prodaješ kuću...
Bavili su se oni svačim, pi, narkomani najobičniji!!!
Ali ne ozbiljno, glasovne mogućnosti ovih đevojaka su stvarno ono, na stranu to što sam se ja odmah zaljubio u sve njih (posebnu u onu treću(ORGAZAM))...
|
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:22 |
|
|
Ajs bejbe, kad smo rekli besplatni, mislili smo ne treba da dajete novac...ali ti prvi imaš nešto drugo što bi mogao da daš
![]() ![]() ![]() ![]() Zemo, mili, razumem ja to, ali orgazam koji traje cirka 3 min...slabo to trebalo je da se manu droge, bilo bi im lepše ![]() ![]() ![]() No, ako nećemo o pinku sada...mislim, treba ti vremena, kontam ja....hoćemo li ubaciti vesti? Ažurirao bojanadj - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:24 |
||
|
|
||
![]() |
||
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:32 |
|
|
Dosta je bilo sad o njima nastavićemo kad budem imao vremena već sam počeo da pišem ludila... A vijesti obavezno...
Počni...
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:48 |
|
|
Prvo vesti iz "zemlje": Na planeti titlovi.com stanje-redovno: - i dalje imamo pregršt novih članova koji potražnju za prevode vrše u kojoj god temi oni žele (mada mi karido, moram da im odam priznanje, potražnja im je sve kreativnija- krenuli su čak i sa ucenama )- u Pravopisu smo konačno otkrili poreklo imena Bojan(a) i rekli konačno NE Šekspiru ![]() - Gaca se i dalje lavovski bori sa listom od hiljadu filmova. Kada završi mislim da je red da mu kupimo bar novu tastaturu - Šef i Ajs bejbe su konačno otkrili naziv filma koji traže godinama (naravno, do otkrića je došla (a ko bi drugi nego) šefica (još jedan dokaz da ništa bez žene ne možete rešiti ))- u čuvenoj temi gde se lažiraju slike poznatih i podmeću kao naše pojavila se i "originalna" slika još jednog moderatora (nespamerova) i najboljeg i najčuvenijeg basiste na planeti titlovi.com (Zemo šta ti bi da se prikažeš, još mi nije jasno ) Pojavile su se i neke modifikovane aka naštimovane slike moje malenkosti: kao ja pametujem, kao ja pijana, kao ja padam sa stola....mislim, trebalo bi uvesti pravilo da nema postavljanja paparaco slika No, jaka sam ja...još jedan blam u mom CV ![]() ![]() neće škoditi ![]() ![]() - Kaladont, asocijacije i kaVana rade po starom samo moramo da poradimo na naplati,. Opet mi kroz kasicu promaja duva, a vukovi se oslobodili, misle da je za njih vazda džaba. Moram im nekako objasniti da samo Gazda i ja određujemo ko pije za dž...ostalima se debelo naplaćuje![]() Vesti iz sveta(ako postoji išta vam naše planete ): Zemo preuzmi ![]() Ažurirao bojanadj - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 13:50 |
||
|
|
||
![]() |
||
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:10 |
|
|
Hvala Zemice
Vijesti iz svijeta filma: Novi film Džejmsa Kameruna Avatar i dalje obara sve rekorde i na dobrom je putu da prestigne po zaradi Titanic takođe Džejmsa Kamerona, opširnije o tome i o novim optužbama tj špekulacijama o krađi priče, možete pogledati ovdje
Kolega wolwerine je izbacio prevod za film Raging Phoenix (2009) za koji su me odma Čudak i Darije zainteresovali, mislim rokerka koja
Ice naravno skida standardno brzinom koju više niko ne može da isprati pa čak ni on, i baš se pitamo kad on uopšte gleda ono što skine, otprilike dogodine....
I da, da se nadovežem na tvoju priču o pravopisu, kad god se pomene Šekspir zajedno sa tobom, mene nešto žigne i noge mi se slede i osijeku...neka si vala odlučila da ga iskuliraš... Ažurirao PsOaligator - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:10 |
||
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:25 |
|
|
Mi karido, mogu oni da pišu šta god oće, Avatar je raznio bioskope. Ja
sam i u temi napisala, priča je stara(Pokohontas- i to toliko
preslikano da to boli), imena ukradena od rusa, ali on razbija li
razbija. Kamerun ubira lovu, a svi ostali mogu baljezgati šta god oće
džaba im(imajući u vidu da su prvo morali da odu da vide film....posle
toga sve je trešenje prazne slame).
Vidiš, Ajsove navike su i meni čudne, ali ko zna, možda njegov dan traje npr 30h a ne kao nama ostalima smrtnicima samo 24h, pa i stigne sve da odgleda, odobri, sve postove smesti gde treba, otvori par novih tema, odgovori na par postova u serijama i još i popije piće u kaVani...Momak je čudo...još kad bi nam dao svoj msn kontakt bio bi savršen ![]() Ovako, ostaje samo Ice ![]() ![]() ![]() ![]() Što se Šeksija tiče, ne brini....bar neko vreme si miran ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:39 |
|
|
Ma da to što se filma tiče, tu može da se baljezgari do sjutra, ja sam gledao film (TS) nije me uopšte oduševio bilo kojim aspektom, normalno, ponavljam gledao sam TS verziju, mada sumnjam da bi 3D popravio utisak...ali svaka čast čovjeku šta tu ima da se priča, komentari su bili da neće uspjet da vrati uložene pare a evo šta se dešava...
A Ice ima neku foru izgleda nego neće da priča...
Blagodarim...
Ažurirao PsOaligator - 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:39 |
||
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:53 |
|
|
No comment, najbolje radio na svetu
![]() Meni dan traje kao godina ![]() A za brzinu skidanja ste se zeznuli, postoji jedan kolega iz Hrvatske koji ne mora ni da klikne, on samo okom pogleda koji film hoce da ima, i odma je smesten kod njega na hdd. Lose ste obavesteni![]() |
||
![]() |
||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 14:56 |
|
|
Halo,halo,pozdrav za sve u studiju(kako bi to većina rekla,iako u studiju sedi voditej samo),želela sam da se javim,da vam poželim srećan početak,da radite 100godina i da sve reklame sa sajta ove koje nas smaraju da predju kod vas...
mogu nekoga da pozdravim?
|
||
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 15:21 |
|
Kakav užas, ovde izgleda niko ne voli Šekspira...tuga, brate ![]() ![]() ![]() Nego, kontam, na planeti titlovi.com mislim da ima najviše rokera (ili su samo najbučniji i prave se najpametniji ), pa sam kontala da napravimo danas dan rocka....Evo, počinjem, a ti posle preuzmi ![]() "Dva pravca koja su najviše uticala na razvoj muzike koju slušamo svakodnevno su džez koji je nastao 1917. (crnački folklor) i rok, koji je direktno nastao iz ritma i bluza 50ih godina u vidu rock'n'rolla. Prva velika imena koja su nastavila tradiciju Geršvina i Armstronga bila su Badi Holi, Litl Ričard i "kralj" - Elvis Prisli. Posle toga dolazi period kada su se ljudi podelili po tome koji od 2 najveća benda svih vremena više vole - Bitlse ili Roling Stonse. Još pre ulaska u 70-te godine svet je slušao Dorse, Džimi Hendriksa, Dženis Džoplin, Cepeline, da bi ovaj zvuk u narednoj deceniji dostigao vrhunac" Mislim da je red da priču i otpočnemo sa "Kraljem" ![]() Elvis Aron Prisli (Elvis Aron Presley) rođen je 8. januara 1935. godine u Misisipiju. Njegov brat blizanac rođen je mrtav, tako da je Elvis odrastao kao jedinac, u veoma siromašnoj i strogo religioznoj porodici.Kao dete je pevao u crkvi, a sa deset godina je pobedio i na takmičenju u pevanju u svojoj školi.Sa porodicom se 1948. godine preselio u Memfis, gde je i maturirao 1953. godine. Posle škole je radio kao vozač kamiona, a pohađao je i večernju školu za električare. Krajem 1953. godine, u studiju prijatelja snimio je pesmu posvećenu svojoj majci koja je dugo bila privatno vlasništvo, a koja je danas veoma vredan unikat. Na snimanju je privukao pažnju vlasnika jedne veće izdavačke kuće, na čiji je poziv počeo da sprema materijal za svoj prvi album. Njegovi prvi singlovi, "That"s All Right,
Mama" i "Blue Moon od Kentucky", imali su veliku lokalnu popularnost, a
njegov stil odevanja, muzika i pokreti označili su nastanak rokenrola. Uspeh za uspehom se nizao i ubrzo je
Elvis počeo da se pojavljuje u popularnim nacionalnim radio i TV
emisijama. Njegovi pokreti tokom nastupa bili su za ono vreme
skandalozni i često neodobravani od javnosti. Karijeru prekida u periodu od 1958. do 1960.
godine, dok je bio na odsluženju vojnog roka. Kada se vratio muzici,
ona je već postala unosan biznis. Prisli je jedini pevač tog vremena
koji je prodavao albume u nekoliko miliona primeraka. Takođe, imao je
uspešnu glumačku karijeru, tokom koje je snimio 33 filma, uglavnom
mjuzikle. Godine 1973. Prisli se razvodi od supruge
Prisile Prisli, i nakon toga naglo počinje da se goji, što razočarava
mnoge njegove obožavateljke. Narednih godina postaje zavisnik od droga
i 1977. godine umire. Šok koji je izazvala njegova smrt trajao je veoma
dugo. Ostao je upamćen do danas kao kralj rokenrola. I za kraj, poslednji koncert i prelepo izvođenje prelepe pesme kojom je sve rečeno tekst preuzet sa krstarice Ažurirao bojanadj - 21.Sijecanj/Jan.2010 u 22:38 |
||
|
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 15:34 |
|
|
Cim je rock u pitanje, ja gasim radio dok ne cujem neki haus, tehno i td.
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 15:39 |
|
|
Kolega,mi smo otvoreni za komentare i različita mišljenja(bar sad na početku, dok vas ne navučemo na naše talase
), ali ma šta neko slušao, ja prosto ne mogu da pojmim da ne voli Elvisa i da ne može da presluša neke njegove pesme ![]() Vi slobodno preuzmite jednu smenu na radiju u kojoj ćete puštati ono što vi volite
|
||
|
|
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2010 u 19:35 |
|
|
Dobro veče dragi naši "slušaoci".
Vidim da je popodnevna smena sa haus i tehno muzikom napravila dar mar ![]() No, dok se mi lepo zagrijavamo, evo jedna laganica, a ja odoh spremiti najnovije vesti ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 58> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |