Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - makintosh
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

makintosh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: makintosh
    Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 17:40
gospodo,mala pomoc.imam makintosh operativni sistemsa velicinom od oko 6.5 gb,i zelim da ga podelim na dva dela.mala pomoc oko toga kako to da napravim.ako nesto sam pogrsio,izvinite.hvala
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 23:47
Narezi to na dual layer dvd.

Sto bi ga delio?
Ako bas hoces, kompresuj sve u deljene arhive (rar partovi)
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 13:04
moze i tako,hvala.
Na vrh
misterfoka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj misterfoka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 22:09
moram da priznam, i mene je to interesiralo.to je u redu,da se raruje operativni sistem.Medjutim sta se daesava kada treba da bootira sa cd a on je rarovani.Zato zelim da znak kako oper.sistem od nekih 6.5 gb da stavim na jedan cd,da bi mogao kada pozelim da formatiram kom,da moze da butira sa cd-ja.Hvala.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2010 u 22:14
jednostavno, ne smijes ga rarat...
niti smijes przit image kao jedan file...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 08:35
Ako hoce da ga butuje, ne sme da ga raruje, a ako hoce samo da ga sacuva negde a da ga izdeli na dva dvd-a (obicna) onda moze da ga tako izdeli.

Za butovanje mora dual layer dvd.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 10:01
Snimis iskljucivo na DL dvd, i to preko odredjeni postupak, slicno mozes pogledati sledecu temu gde imas primer za win.
http://forum.titlovi.com/problem_t27699&KW=windows_p669182.html#669182
Ako nemas DL rezac, izvadi i ponesi hdd negde gde ima.

Ažurirao prijatel-MKD - 16.Sijecanj/Jan.2010 u 10:03
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj misterfoka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 13:26
gospodo,ovosto cu vas pitatai svakako vrlo lako za vas,ali meni je mnogo tesko.dok sam instalirao mekintoss vse je islo u redu do nisam dosao do opcije gde treba da podesim nake parametre u vezi moga lap topa(custimoze),ja inace imam hp550,pa trazom malu pomoc oko toga koje opcije treba da se stikliraju,jer tamo ima mnogo podmenija,pa ako neko ima iskustva sa tim,nek mi javi,jer kad zavrsi instalacija nece da krene mekintos.hvala puno 
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 14:52
Koliko ja znam, Mac ne mozete instalirati na nikakav hardware osim onoga koji proizvodi apple.
E sad postoje razliciti oblici zaobilaska hardwareske barijere, ali moram napomenuti da niti jedan nije lagan tj. point and click, a s obzirom na razinu vaseg iskustva, koja je pretpostavljam mala, ne bih preporucio.
ako se ipak odlucite na pokusaj, savjetujem da googlate:
"installing mac os X on PC"
sretno
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 16:07
Sta ima da pokusavaju, nek podju kod nekoga za 10 eur nek im sredi sve i baj baj.
Nemoguce je objasniti takve stvari preko poruke, juce videli komp. danas zele sve

A i ako nemate iskustva u rad sa komp. bolje vam je Win. jer uvek se moze naci neko da vam pomogne kad zaglavite negde.
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj misterfoka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 22:11
pa sta se kurcite toliko ako znate,kao da vi niste prosli ovaj put ili mozda ste sisli sa neke druge planete.Pa zato i postoje forumi,zar ne?Ako neko ne zna,da nauci,ako ne zelite da mu kazete u redu,al memojte biti tako uobrazeni.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 23:01
a ti smanji dozivljaje
reko sam sta znam o macovima, ako hoces prihvati savjet ako neces, sretno ti i siroko
ako nesto podje u krivo sam si kriv

Ažurirao Sentinel - 16.Sijecanj/Jan.2010 u 23:05
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2010 u 23:45
Nije vam jasno da skolo preko pokusaja moze kostati skupo. Ne ide sve podmazano a ponekad zna i da trgne naopacki. Koga ces da krivis posle i ko je onaj sto se kurci.
btw. Forumi postoje za konsultacije, a Microsoft; apple; institut za it; electo faks; itd. za ucenje.

I ko sto sam vec napomenuo, najbolje ponesi u servis ili neko ko ide da radi taj posao po kucama da ti sredi, to je jedom za 5-10 godina, a verovatno i trajno. Ovo je preporuka, a ti radi kako hoces, tvoji kom. tvoje pare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.