Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - <Pomoć oko torrenta
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

<Pomoć oko torrenta

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
texas View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: <Pomoć oko torrenta
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 11:31
Molim savjet.Neki najnoviji naslovi kada ih skinem,imaju norm.veličinu od recimo 700 MB.Međuitim kada pokrenem,traje nekih 15 sec.,ili manje i izbaci obavjest ,za gledanje filmova nužan X3 player.Imam par playera,ali niti jedan ga ne može pokrenuti.Molim savjet,pretpostavljam da je neka vrsta zaštite.Hvala.
texas
Na vrh
Mixal View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mixal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 12:00
To ti je fake 100%
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 12:13
uh,onda ih ima sve više,a ne znaš dok ne skineš?
texas
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 12:30
Originalno postovano od strane texas texas piše:

uh,onda ih ima sve više,a ne znaš dok ne skineš?

jel skidaš sa javnog ili privatnog torenta,,na privatnim torentima ti nema fake torenta..Wink
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 13:14
Javni,na sreću kod starijih filmova toga nema,jer svi se zalete na nove naslove.Iz 5.pokušaja sam skinuo Crossing over od Harrison Forda,i nije mi žao izgubljenog vremena sa lažnim torrentima,jer film je iznenađ.dobar
texas
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 13:25

Javni,na sreću kod starijih filmova toga nema,jer svi se zalete na nove naslove.Iz 5.pokušaja sam skinuo Crossing over od Harrison Forda,i nije mi žao izgubljenog vremena sa lažnim torrentima,jer film je iznenađ.dobar

imaš pm
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 14:17
ja ne mogu vjerovat da jos ima ovakvih ljudi...
NE SKIDAJTE RELEASOVE KOJI SU NO NAME ILI KOJE NIJE IZDALA NEKA OD POZNATIH GRUPA
a ako ne daj boze skinete taj znjmn player i pokrenete ga, oprostite se s trenutnom instalacijom OS-a
jer uz taj "player" vam se doinstaliralo jedno 58 razlicitih oblika malwarea...
pamet u glavu, okanite se javnih torrent trackera, pratite http://scenereleases.info/ ili http://www.rlslog.net/ i CITAJTE .nfo fileove uz torrente

a ne znaš dok ne skineš?

mozes znat, citaj komentare uz torrent

Ažurirao Sentinel - 05.Sijecanj/Jan.2010 u 14:18
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
silovski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 16:02
Ako nemožeš da pustiš normalno kao i savaki drugi film onda je prevara.Kad skidaš nove filmove najbolje da sačekaš da se pojave neki komentari za taj torrent,ako je snimak uredu neko uvek stavi plus,(ili minus ako je sr....).
Na vrh
texas View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj texas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2010 u 16:59
Hvala na savjetima,nisam neki maher u tim stvarima,prije nije bilo nekih problema,ali sada ide malo teže za nas koji ne kužimo sve zamke on line svijeta.
texas
Na vrh
Kyle View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kyle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 10:36
Ja torente ne koristimo odavno cuz they sux.
Na vrh
enad View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 11:31
Originalno postovano od strane Kyle Kyle piše:

Ako ih ih ne znaš koristiti, normalno da su ti kako ti kažeš "sux".
Godinama nikad problema sa njima, brzina mi je montirana na maksimum koliko mi dozvoljava mreža (480 kB/s), skidam zadnje vrijeme DVDR-ove
za koji mi je potrebno u prosjeku 2 do 2 i pol sata, a za RIP kojih 20-25 minuti.
Nikad fake nisam skinuo.

I većinom nalazim sve na javnim, iako sam učlanjen na nekim privatnima.

Ažurirao enad - 08.Sijecanj/Jan.2010 u 11:34
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 11:33
Originalno postovano od strane enad enad piše:

Originalno postovano od strane Kyle Kyle piše:

Ako ih ih ne znaš koristiti, normalno da su ti kako ti kažeš "sux".
Godinama nikad problema sa njima, brzina mi je montirana na maksimum koliko mi dozvoljava mreža (480 kB/s), skidam zadnje vrijeme DVDR-ove
za koji mi je potrebno u prosjeku 2 do 2 i pol sata, a za RIP kojih 20-25 minuti.
Nikad fake nisam skinuo.

tako isto i jaThumbs Up

Ažurirao outside - 08.Sijecanj/Jan.2010 u 11:34
Na vrh
higuy View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj higuy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 11:45
Koristim Vuze - ex Azerus, i utorrent. U Vuze radim search, a skidam na utorrent zbog preglednosti. Do danas nikakvih problema sa torrentom.
Anima Candida
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 15:20
vuze ce ti biti bannan na vecini trackera, ako vec nije, razlog varanje na omjeru
i jos jedan razlog zasto NE KORISTITI JAVNE trackere, u zadnjih pola godine pojacala se aktivnost americkih agencija za autorska prava, tako da se spajaju u rojeve i biljeze IP adrese i salju vasim ISP-ovima tuzbe i opomene, a oni ih vama proslijede. Dobio sam na moju IP adresu do sad 3 opomene zbog idiota koji se koriste javnim trackerima.
Sreca pa zivimo jos uvijek u banana drzavi pa se manje vise mozete uz ispriku izvuc od tuzbe, al za godinu dvije kad udjemo u EU, skidanje preko torrenta ce biti ravno avanturi.
Na privatnim trackerima je ipak manja vjerojatnost da ce neki cinovnicic uletjeti i biljeziti ipove posto se uglavnom preko pozivnica ljudi uclanjuju.
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.