Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Uz minimalni budžet "Paranormalna Aktivnost" ....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Uz minimalni budžet "Paranormalna Aktivnost" ....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Uz minimalni budžet "Paranormalna Aktivnost" ....
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 19:58

UZ MINIMANLI BUDŽET "PARANORMALNA AKTIVNOST" POSTALA VELIKI HIT

Postoje filmovi koji se pojave niotkuda. Mali filmovi, koji privuku publiku i ona počne da ih hvali. Ponekada oni stižu iz nekog od studija, ali su većinom to nezavisne produkcije. Međutim, povremeno im se desi da stignu i na prvo mesto liste filmova sa najvećom zardom. Doduše, u većini slučajeva imaju daleko skromniji početak, a ponekad se njihovi stvaraoci susretnu sa odbijanjem pre nego što, na kraju trijumfuju. Ukratko, oni često podsećaju na ograničenja koja ima Holivud u razmišljanju o tome šta je potencijalni hit. Stoga je pravo vreme da se pogleda koji su filmovi, iz tog "miljea", bili hitovi protekle decenije - objavljujemo samo dela koja su interesantna ljubiteljima naučne fantastike, fantastike i horora:

1. "Paranormalna aktivnost" (2009, budžet 15.000 dolara, zarada u SAD 107,6 miliona) je debitantsko delo reditelja Orena Palija, kućni pravljen film u duhovima, sniman kamkoderom za samo sedam dana. Nije mogao da pronađe kupca ni na Screamfest-u (2007) ni na Sandensu (2008). Konačno je kupljen samo da bi se od njega napravio rimejk, ali je na kraju ipak pušten kao ponoćna projekcija u 12 sala, uz marketinšku kampanju gde je upravo od fanova zavisili koliko će ga dugo gledati. Pete nedelje prikazivanja film je stigao na prvo mesto liste. Ono što je bio "Projekat: Veštica iz Blera" za 90-te, to je "Paranormalna aktivnost" za prvu deceniju 21. veka. Jeftin proizvod koji je postao zlatni blokbaster.

4. "Saw" (2004, budžet 1,2 miliona, zarada u SAD 55,2 miliona) je niskobudžetni horor film koji je prvi put prikazan u ponoć na Sandensu, a onda postigao iznenađujuži dobar rezultat na debiju tokom Noći veštica (20 miliona dolara). Do sada je ova franšiza u celom svetu inkarisala 650 miliona, a sedmi deo u bioskope stiže 2010.

10. "Pritajeni tigar, skriveni zmaj" (2000, budžet 17 miliona, zarada u SAD 128 miliona) je proslavio redteilja Anga Lija i učinio da se zapadna publika upozna sa Čou Jun-Fatom i Mišel Jeo. Prvo je prikazan u Kanu, pa na festivalu u Havajima, a njegov uspeh u SAD je došao tek posle Oskara (najbolji strani film). Doduše, iako nije imao više od 10,5 miliona dolara zarade tokom jedne nedelje, ipak je uspeo da prebaci 100 miliona dolara i tako postao strani film sa najvećom zaradom u Americi, do 2000. godine.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2010 u 23:14
ja mislim da sam negde procitao da i lukas nije mogo nadje sponzora za star wars ili tako nesto... 
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 03:50
Skinuo sam film i nikako da ga odgledam.
Čitao sam malo po forumima , ovaj film kao da nema neku sredinu..ljudi pišu ili je jako dobar ili sranje.

vidjet ćemo..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 04:13
Ja sam tri puta zaspao dok ga tek iz 4. puta nisam odgledao... Šta znam, bilo je i mnogo boljih. [REC] je za ovo izmislio horor. Čak i "Veštica iz Blera".
Na vrh
nenad79 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nenad79 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2010 u 14:18
Film je za one koji imaju zivaca da cekaju, vise od pola filma se ne desava nista. Ali mi je kraj do jaja, sve u svemu nije los film vrijedi pogledat
Na vrh
MovieFan90 View Drop Down
Banned user
Banned user

Ja sam Debil Debilko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MovieFan90 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 23:35
A i ovo je dosta precenjen film godine ja skinuh onaj dvd screener i samo ga premotah i ne lici bas da je horor.
Na vrh
BOOGIEMAN View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOOGIEMAN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:15
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

Čitao sam malo po forumima , ovaj film kao da nema neku sredinu..ljudi pišu ili je jako dobar ili sranje.

vidjet ćemo..

Ama ovo je isti, ali bas ISTI Blair Witch ... samo druga lokacija ... ako ti se svideo BW svidece ti se i ovaj
♪ .. One light so cold and pale, sleeping quietly all alone .. ♫
♫ .. One life so cold and gray, wandering away from home
.. ♪
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 01:19
Originalno postovano od strane BOOGIEMAN BOOGIEMAN piše:

Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

vidjet ćemo..

Ama ovo je isti, ali bas ISTI Blair Witch ... samo druga lokacija ... ako ti se svideo BW svidece ti se i ovaj

istina...Thumbs Up
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 03:44
BW ima prednost prostora i napetosti. Ovo je mlako i dosadno.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 07:40

A sad lepo priznaj da ga nisi sam gledao, da si smanjio zvuk, pratio površno aka. premotavao... LOL

Dosadan jeste na momente, ali je ozbiljna tematika u pitanju, nakon koje masa ljudi (evidentno) ne spava kako treba. LOL Posle BW nema razloga za nespavanje, ali ovo je nekako intimnije. Samo dvoje su u priči, nekako sve deluje normalno i realno, za razliku od BW gde se scenario oseća.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2010 u 08:48
Evo najiskrenije. Počeo sam ga jedne noći oko 01 AM, gledao 20 minuta i uspavao se. Nastavio sam ga sledeće noći i odgledao još nekih pola sata i opet se uspavao. Treća noć je bila kobna - odgledao ga do kraja, ugasio DVD i najnormalnije zaspao dok mi se ipak nije dogodilo nešto neobično - zvuk budilnika u 8:20...
Na vrh
soullighter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj soullighter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2010 u 10:54
ko veruje u duhove svidece mu se :-) ko ne rece da je sranje,misljenja su razlicita.na kraju pise kao da je istinit dogadjaj sad neznam.....iskreno ja ga nisam mogao gledati posto nevolim horor filmove jer se previse unesem i onda nemogu da spavam :-)

Ažurirao soullighter - 20.Sijecanj/Jan.2010 u 10:56
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.