| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Knight & Day (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Knight & Day (2010)Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 22:34 |
|
Knight & Day
Release Date: 2 July 2010 Genre: Action/Comedy Director: James Mangold Writer: Patrick O'Neill Cast: Tom Cruise, Cameron Diaz U ovoj akcijskoj komediji Tom glumi tajnog agenta koji naslijepo izađe sa Cameron koja je nesretna u ljubavi. Na svu žalost po nju, Tom je ubrzo počne prisilno tjerati da mu pomogne boriti se protiv ljudi koji se žele dočepati uređaja koji vlasniku daje nezamislivu moć, a Tomov zadatak je tu napravu zaštititi od drugih. Ažurirao Titivillus - 20.Veljaca/Feb.2010 u 02:22 |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Svibanj/May.2010 u 01:49 |
|
Akciona komedija "Knight & Day", u kojoj glavne uloge tumače Tom Kruz i Kameron Dijaz, prati dogodovštine begunaca uvučenih u avanturu u kojoj opasnost vreba sa svih strana.
Ostvarenje Džejmsa Mengolda "Knight & Day" (igra reči na engleskom jeziku: „Vitez i dan", ali se isto izgovara kao i „Noć i dan") prvi je film u kojem posle „Neba boje vanile" (iz 2001. godine) zajedno glume Tom Kruz i Kameron Dijaz. Kada na početku filma usamljena Džun Hejvens (Kameron Dijaz) sticajem okolnosti na aerodromu upozna Milera, nije ni svesna da će joj se život posle toga okrenuti naglavačke. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2010 u 13:57 |
|
ultra glup film, losiji i od expendables
|
|
![]() |
|
bagzi94
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 24.Veljaca/Feb.2010 Lokacija: Aleksandrovac Status: Offline Points: 3808 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2010 u 14:04 |
Slažem se. Kome se svideo Killers nek pogleda i ovaj, a ko se malo više razume u filmove, NEK PRESKAČE.
![]() |
|
|
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2010 u 14:38 |
uuuuu onda ja bježim od ovog filma...taj killers je jedan od najglupljih filmova koje sam gledao.. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2010 u 18:55 |
|
SPOILER ALERT!!!!! Odgleda i ovo cudo.... Film krece normalno, upoznavanje ovo, ono..... Prve scene u avionu i ono sranje sto se izdesavala, me je nateralo da se zapitam da li je on neki covek sa druge planete ili ne? Mislio sam da je neki superheroj..... Tacno pogadja gde treba i radi ono sto zamisli... i posle one setnje po autobusu i skaknja i dalje mislim da je neki brat od Henkoka-a, ali kad sam video da se poceo kriti od metaka, e onda sam se zapitao, pa ko je on koji moj? Covek, vanzemaljac, superheroj... Tako je i ostalo. Do kraja filma nisam ni skontao ko je i sta je prkosi svim zakonima fizike, hemije, mikrobiologije ....Ima dobrih scena, dobrih fora, nasmejao sam se par puta, ali jednostavno ne znam sta su hteli da postignu sa ovim filmom?!?! Jednostavno treba iskljuciti mozak i na miru odgledati ovaj film.... Ažurirao AcaNDr - 16.Studeni/Nov.2010 u 18:56 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |