Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc oko pronalazenja imena serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc oko pronalazenja imena serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iwan84 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iwan84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc oko pronalazenja imena serije
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:18
ovu seriju gledao po malo i odavno... a sad je trazim da je skinem celu ali ne mogu da se setim imena, pa je svaka pomoc dobrodosla...
u seriji se radi o porodici (otac lici na kevina spejsija, a majka ima sasavu frizuru) i dvoje ili cak troje malo starije dece (secam se scene kada je sin iscenirao svoju otmicu od strane talibana)...
inace, rekao bih da je u pitanju malo starija serija, recimo pocetak devedesetih...
unapred zahvalan...
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:23
Jel serija americka,britanska??Jos neki detalj?
http://www.imdb.com/title/tt0257315/
lici mi na ovo sta znam....

Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
iwan84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iwan84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:30
baravo care, pogodak iz prvog puta... ziv bio...
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:35
Hehe nema na cemu...Dobra je serija
Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledajuci, gledajuci bez daha.”
Na vrh
iwan84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iwan84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:38
jeste... skroz je dobra... a sada da se bacimo na skidanje...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:41
Em Carica, em živa bila
Na vrh
iwan84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iwan84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:48
nisam ni provalio da je u pitanju zensko... inace bi Ivana dobila i poljubac od mene... he he...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:49
Dobro, ne preteruj sad
Na vrh
iwan84 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iwan84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:52
he he... mislis da je preterano... he he... pozz...
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2009 u 14:59
Vidi Darija odmah reaguje cim se pomene poljubac ....
Uzivaj u gledanju
Na vrh
rojski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rojski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2009 u 21:41
VRTLOG..molim ako netko zna originalno ime ove serije iz 80 ih.znam samo da se radi o nekakvoj lutki koja oživi.hvala
Na vrh
blagojkk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blagojkk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 19:17
Ne znam dali mi je neko obrisao post ili ja sam nesto zeznuo, al evo ga opet. Dali nekoj moze da mi kaze gde mogu da nadjem da skinem my family? Neki brz torrent ili nesto sl, rapidshare itd... Do sada sve torente koje sam nasao su uzasno spori. Ako ne sme da postira tu torent, neka mi ga posalje na mail, PP ili nek mi posalje samo link... bilo sta....
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 20:45
Čini mi se da sam negdje u pravilima foruma vidio da je piraterija zabranjena. bubba
Na vrh
blagojkk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blagojkk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2009 u 21:31
Ok, onda molim da mi neko posalje na mail blagojkk@gmail.com

Hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.