Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Metallica iduće godine u Hrvatskoj
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Metallica iduće godine u Hrvatskoj

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Metallica iduće godine u Hrvatskoj
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 18:53

Metallica iduće godine u Zagrebu!

Vesela vijest za sve ljubitelje žestokih metalaca. U sklopu turneje World Magnetic Tour, Metallica će u svibnju iduće godine održati koncert u Zagrebu na za sada još tajnoj lokaciji.

Kako prenosi portal Muzika.hr u Zagrebu će iduće godine nastupiti jedan od najutjecajnijih i najglasnijih bendova- Metallica.

Iako je poznato da će dečki iz Metallice u sklopu svoje turneje World Magnetic Tour, održati veliki open air koncert, mjesto održavanja koncerta još nije poznato.

Prema obavijesti agencije Lupa promotion koja organizira koncert, Metallica bi trebala nastupiti u svibnju 2010. godine, a fanovima, obzirom na odgođeni koncert 2004. godine u Velikoj Gorici, preostaje samo nadati se pozitivnom ishodu.
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 22:02
u 5 mjesecu, guštam se, idem svakako.
Buki, možda se vidimo ha ha
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2009 u 07:35
Ja ću nešto iskombinirati, vjerujem da ću doći. Thumbs Up
Na vrh
fuga View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fuga Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2010 u 22:21
E, ovo je vec moj fah.
Posto sam medijski sponzor skoro svih koncerata u okruzenju, uvek me mozete pitati za mesta odrzavanja, cene ulaznica i sl za bilo koji koncert Clap

Da se vratimo na temu, evo informacija o Metallicinom gostovanju u Zagrebu:

Metallica gostuje u Zagrebu 16.5. i to na Hipodromu.
U prodaju ce biti pusteno 20.000 ulaznica po ceni od 360 kuna za fan pit, 300 kuna za stajanje i 450 kuna za tribine, a njihova prodaja je pocela 18.12.

Karte se mogu kupiti preko servisa ticketpro.hr ili u prostorijama Lupa Promotion-a.

Na vrh
ashca$h View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashca$h Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2010 u 04:33
Voleo bih da odem posto sam propustio njihov koncert u Beogradu zbog glupog pismenog iz srpskog (koji sam ja kreten,Boze,nikad necu prezaliti).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.