Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pitanje prosto!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temapitanje prosto!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cane corso winer View Drop Down
member
member

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: pitanje prosto!!!
    Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 15:47
posto vidim da se ovde na forumu svaka pogresna rec i konstatacija formulise sa "bezobrazan,pokvaren itd'' zeleo bih da pitam nesto ako je u okviru ovog dela  a to je:
kao prvo sve pohvale za posao koji se radi na sajtu i nisma imao negativna iskustav sto se tice prevoda.drugo sto me zanima je to koji su najbolji sajtovi za skidanje odnosno download filmova kako stranihtako i nasih.na sajtu filmovi free sam bio redovno i imaju dosdta filmova koji su hitovi i stvarno diobri ali njihov sajt nefunkcionise zadnaj tri dana tacnije poruka glasi da im je host istekao.pa pitam da li znate i mozete da mi preporucite neki stavrno dobar sajt na kom nece svaki klik za download pokazati da je fajl povucen.spostovanjem i zahvalnoscu goran deuchland!
Na vrh
cane corso winer View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 15:48
al sam se izgresio u pisanjuuuuuu tek sam sad video kad sam pitanje okacio!SORY SVIMA!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 15:52
Originalno postovano od strane cane corso winer cane corso winer piše:

posto vidim da se ovde na forumu svaka pogresna rec i konstatacija formulise sa "bezobrazan,pokvaren itd'' zeleo bih da pitam nesto ako je u okviru ovog dela  a to je:

Ajde ti meni objasni ovo, majke ti.

Dalje, kao svaki fini mladić koji dođe na novi forum, pročitaj Pravila ponašanja na forumu
Nismo ih pisali zbog lepog dezena slova i uklapanja boja, nego da bi se bar negde znao neki red.
Kad budeš pročitao pravila proćićeš i pored 18. Ako i posle toga smatraš svoje pitanje opravdanaim, uputiću te na pravu adresu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.