Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pohvale i pozdrav cijeloj ekipi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pohvale i pozdrav cijeloj ekipi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pohvale i pozdrav cijeloj ekipi
    Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 15:48
Pozdrav ljudi, evo pomalo me peče savjest što se dugo nisam javljao na forumu, ali konstantno vas čitam i pratim što se zbiva (da ne bi pomislili da sam netragom nestao), ali stvarno obaveze pritišću i ne stignem baš biti aktivan na forumu. Kao što mnogi znaju, za mene je ovaj forum nešto posebno i drago mi je što je krenuo tj kreće se u odličnom smjeru.
Prije svega želim vas SVE pohvaliti na izvrsnom vođenju kako foruma tako i stranice, a pogotovo administratorsku i moderatorsku ekipu, ali i prevoditelje bez kojih sve drugo nema smisla. Svaka čast pojedncima koji stvarno ulažu ogroman trud u rad ovog sajta (prepoznat će se oni Wink) i sve što imam reći je samo tako nastavite...
Eto nastavit ću vas i dalje pratit i nadam se da ću u doglednoj budućnosti biti u mogučnosti malo jače se uključit u rad foruma.

Pozdrav svima Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 15:56
Evo ja u Bojanino ime kažem hvala!!!

Nego, juče žile, danas Dngy, još će se i Deki pojaviti.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 16:47
O znam kako ti je sve sam to ja prošao.......

A hvala i od mene na tim lijepim riječima.....

Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 17:21
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Nego, juče žile, danas Dngy, još će se i Deki pojaviti.

The return of legends. LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 17:32
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Evo ja u Bojanino ime kažem hvala!!!

Ote mi reč iz usta......LOL

ali svejedno  bojapaprichica

Dngy, hvala LOL

......ovo drugo je nešto između šefa i mene Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2009 u 18:30
gdje si brate!!?
ajd nek si ti nama živ i zdrav a za ostalo ima vremena Thumbs Up

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 23:02

i posle dugo vremena evo i legendarnog smajlija 

pozdrav i od mene

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2009 u 23:08
Pozz dngy brate, kako smo?drugari
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2009 u 06:54
Hvala ti Dngy, pozdrav i od mene. drugari
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 11:57
Hehe, kako je lijepo vidjet stare face ovdje na forumu (naravno one nove još ljepše :) )...
Stvarno ste super ekipa i odlično ste sredili bazu s prijevodima. Samo tako nastavite i ostanite (ostanimo) najbolji...
pozdrav dečki (i cure) Wink
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2009 u 11:58
Pozdrav majstoreWink
Na vrh
Jason78 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jason78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2009 u 01:41

Pošto sam novi ovdje,želim samo da vas sve zajedno pozdravim i da vam čestitam na ovako dobrom radu.

Želim vam još mnogo uspjeha i u daljem radu uz veliko hvala za sve do sada što ste uradili za nas na polju prevoda.

Clap

Na vrh
daca055 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daca055 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2009 u 22:43
Svaka cast clanu joya na njegovim prevodima i pozdrav ostalim clanovima ali za njega posebne pohvaleSmile Nadam se da ce se u buducnosti moci na neki nacin oduziti svim clanovima koji se trude oko prevoda.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2009 u 00:37
Smile Hvala Daco puno punoSmile

Samo da ja uhvatim više slobodnog vremena biće još mojih prijevoda.......
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
laslofilip View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj laslofilip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2010 u 11:33
Pozdrav svima!!Tongue
Sve nalbolje u novoj godini i samo napredcestitamo
< id="gwProxy" ="">< ="jsCall;" id="jsProxy" ="">
tafi
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 23:01
Pozdrav svima!!!! a veliki poz Helleru na prevodima za seriju Roswell
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 23:16
Evo i ja pozdravljam hellera i pitam ga što ne svraća više u kavanče. Ne možemo samo prevoditi, moramo malo i piti WinkLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.