Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nešto malo i slatko za Jecu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nešto malo i slatko za Jecu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nešto malo i slatko za Jecu
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 20:35

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 20:59
Jao mila moja....gde ...joj kako su medeni...
HVALA MILA!!!
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 21:00
Ma samo za tebe ljubavi kiss
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 21:10
Pa da, njoj malo i slatko, a meni postavljaš snimke gde sam se blamirala...fala, sestro, fala

LOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 21:14
Hm, gde li ce taj novi Moca da lezinjanjaROFL

A sad ozbiljno, sta je ovo? hrcak ili?
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 21:18
Ice, malo je i slatko. To je dovoljno
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 21:56
E ako mi ne kazes sta je, ova tema ide pod locklol
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2009 u 22:42
Iskreno rečeno nemam blage dume, ali kad sam ih vidjela rastopila sam se.
Prva pomisao mi je bila Jeca.
Jednostavno tako funkcioniram,nešto vidim - povežem i ubacim, oprosti Ice što ti ne mogu ponuditi bolji odgovor. Ako nisi zadovoljan odgovorom ključaj prijatelju LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 00:29
Ma zezam se, ja sam do sad u zivotu samo video hrcak(onaj koji trci u onaj tocak, i bas taj zvercic sto grize prsti kad krenes da ga mazisLOL), cuvao je jedan drug odavno. A ovo mi bas cudno izgleda.
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 00:39
Dugorepa južnoafrička kratkonoga namignula, daleki rođak domaće namignuše, prenesena iz afrike sa ciljem istrebljenja evropske namrguše, ali se previše razmnožila i sada sve u Evropi ne znaju šta će s njom LOL

Neće zaključati temu, ali će mene bananovati LOL
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 00:59
Originalno postovano od strane slowrun slowrun piše:

Dugorepa južnoafrička kratkonoga namignula, daleki rođak domaće namignuše, prenesena iz afrike sa ciljem istrebljenja evropske namrguše, ali se previše razmnožila i sada sve u Evropi ne znaju šta će s njom LOL

trenslejt tu serbian plizLOLLOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 01:15
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Originalno postovano od strane slowrun slowrun piše:

trenslejt tu serbian plizLOLLOLLOL

LOL LOL LOL 

Ime moje vidim da te krenulo večeras LOL LOL LOL

Mili,

longtejl soutafrikan šotrlegs vinkula LOL , long distant relativs domestik vinkule, transfer from afrika order to ekstrminejt juropian vinkule, bat še hes multiplaj tu mač end nau dous in jurop dont nou vat to do vit hr

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 01:27
Aha, pa vidis, to nisam znao LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Ovakvo objasnjenje bolje ne moze ni wikipedia da da LOLLOLLOLLOL
Na vrh
slowrun View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slowrun Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 01:28
trenk ju for simulation translation LOLLOL
ic mač klirer tu mi tuu nao LOL
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland.   True Story
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 01:35
LOLLOLLOLLOLLOLLOL

ajm olvejs hir to help ju ol, end ajm gled to bi et jur srvis

Mili, wikipedia is vriten baj maj noledž

LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 01:39
auč, hau aj mised, is dis is a dži fors gajs, from d muvi dži fors ROFL
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 14:25
Ju ar spamejšn maj temejšn,ju ar sou bed pipl...ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL ROFL
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.