Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sh*t Happens
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

sh*t Happens

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sh*t Happens
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 21:16
Nisam znao kako da ovu temu da nazovem,pa sam je ovako nazvao.U stvari radi se o tome kako mi se desavaju neke cudne stvari u poslednje vreme,pa me interesuje da li se nesto slicno i vama desavalo(ako da,napisite sta) i da mi kazete koji mi je tuki ?

Da li sam neki freak ili je to posledica gledanja filmova ili sta vec

Evo nekih primera

1.Upravo sam poceo da gledam film hurt na dvd-u preko tv-a,a laptop je pored mene i nesto mi pade na pamet da odem na imdb i da procitam o cemu se radi i kad sam pročitao,aj reko i trailer da pogledam.
Kad u pola trailera ima scena u kojoj ona mala devojcica ubacuje torbu u onaj kamionet i kad je ta scena naisla na traileru,mene pogled odvuce na tv kad ono u isti sekund ta scena i na traileru i na filmu,da li je to moguce,u jednu,jebenu sekundu su se scene poklopile?

2.Upoznao sam neku devojku koja radi u nekom butiku i aj jedan dan,ali fala bogu stalno to radim,odem da prošetam i naravno u povratku da prodjem pored te radnje,ali da joj se ne javim cisto da bacim pogled i da je samo vidim i nista vise,kad vide „zla“.Tacno kad sam prolazio pored radnje,ona izleti i pravo na mene,samo 5 sekundi pre ili kasnije i nista se ne bi desilo.Kako to covek da nazove? To bi okarakterisao kao Marfijev zakon #Ako išta može poći naopako, poći će#

3.Bio neki madjionicar kod mene u stvari sebe naziva „Bane Carobnjak“ i sad on pokazuje neke trikove i mi naravno ostasmo bez text-a jer je sve extra.Prvi put vidim uzivo takve stvari.Ide neki trik gde on cita misli.Rece on jednoj osobi koja sedi preko puta mene da zamisli jedan broj,ali da ga ne kaze i naravno i ja sam ga zamislio,jeste da nije meni pokazivao trik i kad ta osoba zamisli,da izvuce kartu i da ce ta karta biti u stvari taj broj koji je on zamislio.Ja zamislim broj 7,ali u tom fazonu,kao da je on rekao 7,on ne znam koji je zamislio i rece da izvuce kartu i kad ga Bane pitao da li to taj broj koji je zamislio,on rece da jeste i pokaza kartu,kad ono naravno „SEDMICA“
Sta reci?

4.Dolazi decko koji ce mi biti cimer i sad ga drugi cimer pita sta studira,ja u sebi kazem informatiku,kad on odma posle mene reknu INFORMATIKU. yebiga,vidoviti Saban :D

Ima tu mnogo sitnijih stvari,kao kad neku osobu ne vidjam duze vreme i to komentarisem s nekim i ta se osoba pojavi tj sretnem je......Kad sam ubedjen,ali sto posto ubedjen bio jednog jutra da ce kolega zaspati(idem sa njim na posao) i ono stvarno zaspao i telefom mu bio iskljucen i morao sam ici da mu lupam na vrata da ga probudim..........Jos neke,koje i nisu za pricu,a bio sam ubedjen da ce se desiti i desilo se.Ima tu jos dosta stvari,ali sad ne mogu da se setim,ako se cega setim,napisacu.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 21:27
Jel moram da zakazem ili moze bilo kad? Jesu li ti kugle uvozne ili domace? LOL Salim se
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 21:38
PRC ili ti kineske

Ažurirao AcaN - 02.Prosinac/Dec.2009 u 21:38
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 21:41
Freak si LOL

To je normalno, samo što se nekada dešava češće nekada ređe, nekada takvim stvarima poklonimo više pažnje nekada manje....Ne brini, biće sve u redu, samo se opusti
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 21:44
p.s. Ja sam jedno vreme stalno kucala neke tekstove, pa mi se cesto desavalo da bas dok kucam neku rec,  tu rec neko je na TV izgovori. Isto sam se pitala kao ti jel to slucajno ili... tu-ru-ru-ru (Twilight Zone muzika).

Sto se tice broja 7, garantujem da 80% ljudi pomisli taj broj u takvim situacijama.
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 21:50
tu-ru-ru-ru.bas extra nikad se ne bi setio zone,pa ispada da je ovo sve jedna epizoda zone sumraka,koja ce se zavrsiti.

@bojana

dobra ti je ta vestica.Freak of the week

- Armin van Buuren

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2009 u 21:53
Hvala, znam...čekam da mi je Darije ubaci u redovne Big smile

Mada, moj zaštitni znak je ova

i ona je najbolja, ali je prevelika ze redovne LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 22:18
Hm možda je treba uočila da je promatraš, pa pošto ti nisi načinio prvi korak, ona je....

Danas žene znaju što žele i kad nešto žele to i dobiju LOL
zato, prepusti se, ne postavljaj bezveze pitanja i uživaj.

Poduzmi nešto, ne čekaj Heart

Svi ostali primjeri pokazuju samo da si genijalac

Ažurirao nikzilic - 03.Prosinac/Dec.2009 u 22:22
Na vrh
nosundayfear View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 22:21
Dešava se to skoro svima. Pretpostavljam da je neka greška u Matrix-u.

Eto npr., ja sam pre par noći sanjao jednu devojku koja mi je prodala patike još pre jedno 5 godina i odmah je sledeći dan sretnem iako je od te kupovine nisam ni jednom video.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 22:24
Sudbina, što drugo reči
pokušaj
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 22:31
Ma jok. Ne verujem ja u te stvari.
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 22:46
Hm probaj
imaš li što izgubiti
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 22:51
Nije gubljenje u pitanju. Čisto stvar verovanja.

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 22:53
Ja ti vjerujem, možeš ti to Heart
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 23:31
idi bolje u one svedoke ili tako nešto 

Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 23:54
ma svjedoci najebu
ti budi glavni glumac, oni uvijek najbolje prođu
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2009 u 23:58
http://www.imdb.com/title/tt0043014/

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2009 u 00:59
Originalno postovano od strane nikzilic nikzilic piše:

Sudbina, što drugo reči
pokušaj
Ne Niki ne zna on šta njemu sudbina sprema,ko zna mozda i do zemuna dodje pa vidi neke ljude koje ,hmmmmm nece da vidi...WinkWinkWink
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nosundayfear Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2009 u 20:24
Ne daj se provocirat, Nebojšo.

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2009 u 21:34
Originalno postovano od strane nikzilic nikzilic piše:

Svi ostali primjeri pokazuju samo da si genijalac

Da idem ja da izmerim IQ,mozda i nesto bude od mene

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.