| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problemi sa Xp Sp3 |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
admir060
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 28.Studeni/Nov.2009 Lokacija: bijelo polje Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problemi sa Xp Sp3Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 12:47 |
|
|
koja mi je potrebna konfiguracija za sp3
|
||
|
ko zna na kopm sve svaka mu čast
|
||
![]() |
||
admir060
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 28.Studeni/Nov.2009 Lokacija: bijelo polje Status: Offline Points: 4 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 12:52 |
|
|
i tasto mi se uvijek pojavljuje neki eror kad udjem u bilo koju igru nek mi neko pomogne
proccesor 3000+ memory (ram) 1.80GHz , 512 MB of ram system type 32 bita virtual memory 1536 disc C: 37GB disc D: 37 GB
|
||
|
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 14:17 |
|
to je isto ko da pitas: ZASTO BABA NEMA QRAC PA DA JE ZOVEMO DJED???? aj sad smanji razinu gluposti i pitaj neko normalno (konkretno) pitanje pa ce ti netko mozda i odgovorit. |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
admir060
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 18:41 |
|
oces konkretno evo ti .............................................................. kad sam instalirao windows xp sp3 ili servise pack 3 nijedna igra mi ne mze sve nesto pocne igra i odjednom dont send ili memory could not be read a i prije mi je tako bilo kad sam imao windows xp profesional pa sam zbog toga reinstalirao komp u windows xp sp3 eeeeeeeeeetttttttttttttoooooooo
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2009 u 20:06 |
|
|
Pa tako brate objasni, nemas razlog da se raspravljas lepo ti kaze covek, objasni.
Edit: Premesteni svi postovi vezani za Xp Sp3 u novu temu. Ažurirao icemaher - 29.Studeni/Nov.2009 u 14:24 |
||
![]() |
||
admir060
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2009 u 13:57 |
|
ja samo hocu da znam to jer nema nidje na internetu pa me zanima jer mi nece ni jedna igra Ažurirao icemaher - 29.Studeni/Nov.2009 u 14:24 |
||
|
|
||
![]() |
||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 01:08 |
|
|
Ajmo pitanjem na pitanje: A šta ti fali Service Pack 2!? Vrati "dvojku "i uživaj.
|
||
|
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2009 u 11:54 |
|
|
ja imam instaliran sp3, bez ikakvih problema radi sve.
doduse ja imam originalni win tako da mi ni ne moze radit sranja. znaci moguci razlozi: 1) skinuo si neki crackirani SP3 za prolzaka WGA, automatski si instalirao xyz malwarea koji dolaze u pozadini i oni ti sad jebu stvar - vjerojatnost ispod 10% 2) neka od hardverskih komponenti ti je pred rikavanjem, posto si rekao da ti se javljalo i na starom sustavu, pa i na ovom novom koji si frisko instalirao, znaci nije problem do softvera. - vjerojatnost vrlo velika. preporuka: ocisti prasinu iz graficke, iz ventilatora na procesoru i ventilatora na disku, takodjer i prasinu u kucistu opcenito i moli boga da je samo pregrijavanje. (koje se javlja pod punom opterecenosti sustava) Ažurirao Sentinel - 30.Studeni/Nov.2009 u 11:55 |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |