Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - hd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

hd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zagor-te-nej View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zagor-te-nej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: hd
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 08:47
postovano gospodo,hteo bih da mi razjasnite nesto.imam panasonic dvd recorder,pricam o liniskom rezacu a ne o kompjuterskom.posto najverovatno on ne cita blu-ray diskove  a ito da ovi diskovi su suvise skupi,zelim da znam kako da spzim blu-rai format,hdtv format na obicnom disku,i da gledam na ovaj dvd recorder, a isto tako i kako da ubacim prevod na ovaj format  i zatim da sprzim na obicnom dvd format.hvala
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 11:05
znaci zelite .mkv pustiti na svom dvd playeru?
najjednostavnije je provjerit to na panasonicovom webu za taj model, postoji li uopce mogucnost da on pusta HD sadrzaj, ili mozda nadogradnja firmwarea...
inace DVD radi upravo ono za sto je namjenjen, przi/pusta DVDove...
nerazumno je ocekivat da ce tehnologija stara skoro 10 god ici ruku pod ruku s necim sto jos uvijek nije mainstream, barem u sirem dijelu svijeta.

sto se tice przenja, .mkv fajlovi su obicno veliki preko 4.3 gige, koliko drzi jedan dvd disk.
tako da po meni nema svrhe prziti HD filmove na dvd diskove jer se gubi "ono sto ih cini HD".

moj savjet u vezi ovog pitanja, prikopcajte neki osrednji laptopic pomocu DVI->HDMI kabela na vas TV, zvuk nastekajte analogno i skidajte HD filmove s neta na disk laptopa i pustajte na tvu.
najmanje problema i zavrzlama.
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 18:22
Bas tako, samo povrzi pc sa LCD/Plasma Tv preko hdmi kabel, a zvuk od zvucnu karticu na 5.1 saraund zvucnike i uzivaces. U vezi player-a i kodeka, imas ovde objasnjenje kako sto ide:
BLURAY i HDTV
Welcome to the BLURAY and HDTV
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 20:04
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

.mkv fajlovi su obicno veliki preko 4.3 gige, koliko drzi jedan dvd disk.tako da po meni nema svrhe prziti HD filmove na dvd diskove jer se gubi "ono sto ih cini HD".

pa ja ih snimam,ali ih podelim na dva diska ili tri
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2009 u 20:18
Valjda je sentinel mislio na kovertiranje mkv fajla u DVD Video, pa zato kaze da se gubi ono sto ih cini High DefinitionBig smile
I ja ih podelim na 2,3,4 diska preko winrar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.