| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Twilight Saga : New Moon (2009) |
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Twilight Saga : New Moon (2009)Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2009 u 04:30 |
|
Žanr U romanu Sumrak saga: Mladi mjesec, drugome poglavlju iznimno uspješne serije romana Stephenie Meyer, ljubav između smrtnice i vampira prelazi na novu razinu kada Bella Swan ( Kristen Stewart ) sudbinu stavlja na kušnju kako bi vidjela svoju vampirsku ljubav, Edwarda Cullena ( Robert Pattison ). Kada uroni u misterije nadnaravnoga svijeta u koji očajnički želi ući, ona otkriva nekoliko drevnih tajni koje je više nego ikada prije izlože velikoj opasnosti.
Ažurirao darije - 25.Studeni/Nov.2009 u 12:20 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2009 u 09:54 |
|
E, ovo je film koji ja čekam
Mada predosećam da ću se žestoko razočarati. Film Twilight je bio uspešan, jer je bio u potpunosti okrenut emocijama. Gotovo ceo film je skup krupnih kadrova, pogledi, uzdasi, glasovi...sve ono što u nama izaziva emocije. Naravno, samo obična srednjoškolska ljubavna priča, ali začinjena fantazijom (vampiri, moć i sl). Ono što momci uglavnom ne kontaju zašto se ženama taj film dopao (naravno onim kojima se dopalo, ne vole ga ni sve žene ) je taj što je Stefani uspela da u knjizi napravi lik "idelnog muškarca". Ok, lep je, bogat, gledajući sa strane deluje "nezainteresovan", "divlji", poseduje neke "moći" i sl....no bitnije od toga, uz sve navedeno on je emotivan, svaka njegova rečenica koju je izgovorio je idealna (žene o tome sanjaju) (a idealne su jer je žena pisala knjigu ), iako je nesalomljiv on je i ranjiv i, verovatno najbitnije, on prelazi preko svega što on jeste, bori se sa svojom prirodom da bi voleo i bio voljen. - ispunjenje sna većine žena ![]() Drugi deo ima novog režisera, kadrovi su prošireni, tačnije skoro sve će biti krupni. Skroz drugačiji pristup i baš se pitam kakav će biti. Pošto od cele sage, drugi deo ima "najmanje" radnje, tj u knjizi je više opisivano psihičko i emotivno stanje likova, protkano nekim događajima i doživljajima, jedva čekam da vidim kako su je ekranizovali (osećam da ću se razočarati ako se to u filmu nebude osetilo). Ovde dolazi do "rasta" lika njenog drugara Džejkoba, njihovo zbližavanje, uvod u ljubavni tropugao o čemu govori 3 kniga 8e tu ekranizaciju jedva čekam ![]() ![]() jer je 3 knjiga loodilo)Meni je film bio dobar - romantični film , ali knjige kad sam počela čitati tek
onda sam shvatila koliko je Stefani odličnu bajku osmislila i fantastično je napisala. U filmu se
ni ne vidi da je on(glavni vampir) pun humora, da su oni (Kalenovi)
fenomenalna porodica...ja ne mogu opisati koliko sam uživala čitajući
sve četiri knjige, jer je sve tako živopisno. Dok sam čitala prosto nisam znala o kome više želim da čitam, o glavnom paru, o Džejku, o Kalenovima (Emet, najstariji brat mi je omiljeni lik)....Često mi se dešavalo da pola knjige čitam sa osmehom na licu ili čak da se u sred čitanja odvalim smejati kao luda....Već u prvom delu sam bila razočarana kako nisu uspeli da na ekran prenesu biskost Kalenovih(a ona je bogatstvo sve 4 knjige), Belinu spetljanost (ona je u knjizi toliko smotana da Edvard u jednom momentu misli u fazonu "pa ona nije u stanju da hoda ravnom površinom da ne zapne i padne" ), Emetov humor, Alisinu strast ka modi.... Ok, neću više. KAd god počnem o ovim knjigama zaboravim se ![]() ![]() Dugo pre nisam čitala knjige koje su i bile toliko zanimljive, u kojima je svaki momenat zanimljiv, svaki lik fenomenalan ![]() ![]() Nadam se da će u nastavcima uspeti da prenesu bar deo sveukupne atmosfere, a ne da sve vrte samo oko Bele i Edvarda. |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 23:29 |
|
Je l' sutra izlazi cam snimak i engleski prevod, da li neko zna?
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 23:58 |
|
Nemam pojma. Ja sam htela da se prijavim da prevodim prva, ali mi se ne gleda loš snimak...čekam neku dobru verziju
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 02:04 |
|
Bojo u potpunosti se slažem sa tobom, knjige su fenomenalne.
Jednostavno ne možeš prestati čitati, svak čast napisana je super. Koliko ideja, mašte a sve pretočeno u odlično osmišljenu knjigu, čak i krvave scene u knjizi nisu tako strašne. ( a opisivane su super i u detalje ). Jako dobro opisana razmišljanja likova i njihovi prijašnji životi, ma sve u svemu fenomenalno. Na žalost film sigurno neče biti jednako dobar kao knjiga, ali to je ionako uvijek tako. Ali svejedno idem ga gledati |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 08:38 |
|
Prvi dio ovog filma (Twilight) meni osobno je bio sranje.
![]() Ovaj nastavak mi izgleda bolje, teško da može biti loš poput prvog dijela, znači očekujem više. ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 09:04 |
|
MM je bio ljubazniji od tebe
komentar je bio "da, da, odgledao sam. Ženski filmć" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Kafana Staff Pridružen: 18.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3156 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 09:19 |
|
Film sa vampirima ne moze da bude los
|
|
|
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 10:03 |
|
meni je prvi film bio slab,stvarno mi nije jasno kako je stekao toliku popularnost..bio mi je dosadan,spor,nikakve praktički akcije nije bilo,tek malo pred kraj...jedino što me oduševilo je ona pjesma pri kraju filma od roberta pattisona zove se let me sign,predobra pjesma a nevjerovatno je pasala u tom trenutku filma...ovaj drugi izgleda da će biti više akcije,ali ne znam da li ću ga pogledati..
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 10:34 |
Upravo to, u potpunosti se slažem, samo što ću ipak pogledati drugi dio, jer kao što rekoh, ne može biti toliko loš kao prvi dio. |
|
![]() |
|
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 13:51 |
|
Meni je film neka solidna trojcica (mislim na prvi deo). Nije ni do kolena seriji True Blood, a upravo je iz nje posudjen izvestan broj elemenata koji se jasno prepoznaju.
|
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2009 u 16:15 |
|
fuj fuj fuj...
zaobilazim u sirokom luku... |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 08:04 |
|
Pa vidim da dečki svi imaju isto mišljenje, ovo je ženski film a on treba da bude točno takav.
Ne treba gledati samo kad će netko nekom odgristi glavu ili pola vrata. Meni je film super kao i knjige samo zato što je definitivno drugačiji od drugih filmova o vampirima. Trebate pročitati knjige u kojim ima puno više akcije, borbi uništavanja vampira, možda one zadovolje vaš ukus. Kombinacija knjige i filma definitivno je super. Uglavnom mene je prvi dio oduševio, a drugi vidjet čemo .... |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 17:01 |
|
Moze li neko da mi nadje engleski titl...?
![]() |
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 17:06 |
Poslao PM... Ažurirao PsOaligator - 22.Studeni/Nov.2009 u 17:07 |
|
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 17:35 |
|
Hvala kolega ali posto jos nisam skinuo film, ne vrujem da je ovo prevod od toga jer ima samo 500 linija....
|
|
![]() |
|
PsOaligator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Svibanj/May.2009 Lokacija: Crna Gora Status: Offline Points: 2657 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 17:40 |
|
Jao kolega, ja sam tek sad vidio komentare na ovaj titl, fake totalni...
Some stupid seeded this subtitle in all search engines... IT'S NOT THE NEW MOON SUBTITLE!
ništa tražićemo drugi...
|
|
|
|
![]() |
|
Coolrunner
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 17:45 |
Bas zato ja i rekoh da je True Blood jos bolji ![]() |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 18:00 |
Dobro je srećom nisam krenuo da prevodim sa tim titlom... ![]() Ako naiđeš pošalji mi na PM i ja se trudim da nađem ali nisam baš najbolji u tome... |
|
![]() |
|
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2009 u 23:14 |
|
amateri...
samo na slusanje idu novi filmovi. |
|
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |