Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Discovery Channel: Time Warp (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Discovery Channel: Time Warp (2008)

Time Warp

Time Warp (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2008

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

22 min

Glavne uloge:

Jeff Lieberman
  >  Himself
Matt Kearney
  >  Himself
Eric Boardman
  >  Himself
Eric Boardman
  >  Narrator
John Zandig
  >  Himself
Nick Gage
  >  Himself
Kenny Florian
  >  Himself
Mike Mangini
  >  Himself
Eric Jacobus
  >  Himself
Victor Lopez
  >  Himself - Artist
Drew Serrano
  >  Himself (2008)
Rusty Haight
  >  Himself
Ray Carbonel
  >  Himself
Chris Larkin
  >  Himself
Greg Gasson
  >  Himself

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Discovery Channel: Time Warp (2008)
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2009 u 21:58

Emisija ''Usporeni snimak'' (Time Warp) pomoću novih specijalnih kamera praktično iskrivljuje vreme i uspeva da vidi ono što očima promiče.
Naša oprema čini nevidljivo vidljivim, a obično neobičnim....
Dok obične kamere snimaju sa 30fps, naše kamere snimaju sa 20.000 fps

Sajt: http://dsc.discovery.com/tv/time-warp/time-warp.html

Do sada su prevedene pilot i 3 epizode, uskoro sledi 4 ep. i tako redom.
Odličan serijal sa Discovery Channel-a.

Ažurirao icemaher - 29.Lipanj/Jun.2013 u 22:19
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 20:54
Prevedena i četvrta epizoda Fuel Girls, sledeća je peta epizoda: Taser Wink
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 22:24
e lega svaka častClappogledao sam nastavak na discovery-u i stvarno super emisija..e koliko ću ovih serija,emisija i filmova morati pogledati preko praznika,samo se nakupljajuLOLhvala na prijevodu...ClapClap
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 22:38
Originalno postovano od strane outside outside piše:

e lega svaka častClappogledao sam nastavak na discovery-u i stvarno super emisija..e koliko ću ovih serija,emisija i filmova morati pogledati preko praznika,samo se nakupljajuLOLhvala na prijevodu...ClapClap
Za ovo skoro i ne treba prevod, ali kad sam vec krenuo, neka ideLOL

Gledao sam do sada od prve sezone jedno 4-5 epizode, a vec krenula treca sezona, ima dosta materijala za gledanje, i dosta je korisno, bar neka istrazivanjaBig smile, a ima i dosta blesavih stvariLOL Carevi su, kako su se samo setili da prave ovakav dokumentarac, da usporavaju snimakClap
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 22:44
Ja sam imao svaku epizodu snimljenu prve i pola druge sezone ali sam to pogubio neđe...najjača fora mi je bila kad su usporavali paljenje upaljača sa kremenom, ko bi rekao kako dobro ono izgledalo, toliko sam se oduševio da sam svaki put kad sam palio cigar buljio u upaljač ne bih li vidio bar dio one "eksplozije"...
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 22:49
Originalno postovano od strane PsOaligator PsOaligator piše:

Ja sam imao svaku epizodu snimljenu prve i pola druge sezone ali sam to pogubio neđe...najjača fora mi je bila kad su usporavali paljenje upaljača sa kremenom, ko bi rekao kako dobro ono izgledalo, toliko sam se oduševio da sam svaki put kad sam palio cigar buljio u upaljač ne bih li vidio bar dio one "eksplozije"...
Ja imam sve epizode do sada u 720p HD formatu i je najbolje takve gledati... Jako je ono kad snimaju kako pas pije vodu LOL
Cek, dali ti mislis na onu epizodu kad stave nekoliko upaljaca u blender? To bese druga(tojest treca ako racunamo Pilot 00 epizodu)...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 22:58
Ne nego kad frška upaljač normalno...sad ću pokušat to da nadjem...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 23:00
evo ga, pazi ovo molim te kakvo ludilo....

Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 23:04
Ice moze li na PM linkovi odakle si skidao epizode...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 23:13
Wooow kako dobro izgleda LOL  sad ćemo svi s poštovanjem paliti cigarete LOLLOLLOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2009 u 23:13
Hehe, e nisam to jos pogledao, valjda je u neku sledecu epizodu..
Joya, sad cu da pronadjem.Wink
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2009 u 01:27
Upravo skidam ovo, pa ću vjerovatno i ja odabrati i prevesti neku dobru epizodu...
Mada ja najviše gotivim Seconds From Disaste emisije sa NGC-a...
Ali mora se priznati ovo je a Miracle...

Hvala Ice za linkove...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.