Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najpoznatiji citati iz filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najpoznatiji citati iz filmova

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najpoznatiji citati iz filmova
    Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 13:26

Naslov sve govori !

Listen to me very carefully, I shall tell this only once

Fundamentalno da obratiš pažnju na ponašanje , Rumenka .

........

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 13:29
I'll be back.

Terminator 1 - 1984
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 14:17
Asta la vista, baby.Smile
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:13
clan biblioteke, clanska karta dva prsta viri!
Sednem pojedem popijem LOL
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:36
You talkin' to me?
You talkin' to me?
You talkin' to me?
Then who the hell else are you talkin' to?
You talkin' to me?
Well I'm the only one here.
Who the fuck do you think you're talking to?

Robert De Niro prica sam sebi pred ogledalom. - Taxi Driver - 1976

Ažurirao prijatel-MKD - 02.Studeni/Nov.2009 u 15:37
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:40
Jel' ima trojka? Čim trođe trojka žešće mi pada koncetracija...

Zoran Cvijanović (Deda) - Munje (2001)
LOL

Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:47

"I'm gonna make him an offer he won't refuse."

Don Vito Corleone - The Godfather (1972) jaki

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:56
Kufer kao kufer, prazan.
- Cime si hteo da ga napunis?

Ilko i milicajac u, Tetoviranje (1991)

Ažurirao prijatel-MKD - 02.Studeni/Nov.2009 u 15:58
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 15:59

"You don't tell me what i can't do!!!"

John Locke - Lost (2004)

Verovatno jedan od najboljih momenata serije... (do sad) LOL

Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 16:00
I see dead people...

Haley Joel Osment - Sixth sense (1999)
LOL

Ažurirao PsOaligator - 02.Studeni/Nov.2009 u 16:01
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 16:31
Znas, kad ti ja udarim trideset samara po ocima i
ustima i usima i... Rumenka, nemoj da me teras na
dugogodisnju robiju. Nemoj da mi se ime vuce po

novinama.

Radovan III: Kad sam govorio: Rumenka, nemoj im dozvoliti ni
minut slobodnog vremena, odmah ce pod nekog leci,
ti si se smejala. I umesto da su svirale klavir i
ucile priznate jezike, pa se udale za inostrance, da
i mi imamo neke vajde od belog sveta - jedna vozi
interkontinentalnu hladnjacu, a druga stomak. Eto ti!
Rumenka: A kad sam ja govorila: nemoj s ledja, bice zensko,
ti si se kikotao...

Tamo sad zaudaraju svinjci, blato je do kolena i
seljaci se bodu nozevima.
Radovan III: Slusaj Rumenka: mene vredjaj, ali - Zavicaj mi ne
diraj! Za Zavicaj sam u stanju da ubijem bez
razmisljanja... Da sam ja vlast, kao sto sam nekad
bio, ja bih ljudima koji zive u ovakvim gradovima,
priznavao duple godine zivota.

"Stanislave... Šta sereš? Lepo te pitam, čovečanski, šta sereš? Za hranu ga pitaj!"

"Da li mi je utisak varljiv ili ne, on mene pita šta sam čit'o. Mene pita šta sam čit'o! Ja bio član biblioteke god'nu dana! Imo člansku kartu... Specijalne boje... Mog'o da uđem u biblioteku u sred bela dana! Uđem, naručim, pojedem, popijem..."

"Pazi Džordž, dolaze ti paralelnom montažom!"

Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 16:37
Ne znam koji su najpoznatiji, ali ja volim, na primer, ove:

"What's your pleasure, sir?"

"No tears, please. It's a waste of good suffering. "

Hellraiser

"Your suffering will be legendary, even in hell!"

Hellbound: Hellraiser II

...rot and assimilate...
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 22:05
My name is Gladiator.
- How dare you show back to me? Slave!

Maksimus i Komodus in, Gladiator 2000
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 22:34
Here's Johnny!
Jack NIcholson  - Shining (1980)

The horror... the horror...
Marlon Brando - Apcalypse Now (1979)

Poznati a lako se pamte. Smile

A ovo ne znam napamet pa sam kopir'o dio teksta. Iz filma Paris, Texas (1984) scena kad čovjek stoji iznad autoputa i galami u nekom ludačkom zanosu na auta koja dole prolaze.

They will invade you in your beds, they will snatch you from  your hot tubs, they will pluck you right out of your fancy  sports cars! There is nowhere, absolutely nowhere, in this God forsaken valley. I'm talking about from the  range of my voice, right here clear out to the goddamn Mohjave Desert and beyond that, clear out past Barstows and everywhere else in the valley all the way to Arizona. None of that area will be called the safety zone! There will be no safety zone! I can guarantee you the safety zone will be eliminated. Eradicated. You will all be extradited to the land of no return!  It's a navigation to nowhere.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 23:52

Iz Paris Texas, moj omiljeni monolog (kopiram poduži deo sa IMDB):

"He didn't even notice it at first. She started to change. From the day the baby was born, she began to get irritated with everything around her. She got mad at everything. Even the baby seemed to be an injustice to her. He kept trying to make everything all right for her. Buy her things. Take her out to dinner once a week. But nothing seemed to satisfy her. For two years he struggled to pull them back together like they were when they first met, but finally he knew that it was never going to work out. So he hit the bottle again. But this time it got... mean. This time, when he came home late at night, drunk, she wasn't worried about him, or jealous, she was just enraged. She accused him of holding her captive by making her have a baby. She told him that she dreamed about escaping. That was all she dreamed about: escape. She saw herself at night running naked down a highway, running across fields, running down riverbeds, always running. And always, just when she was about to get away, he'd be there. He would stop her somehow. He would just appear and stop her. And when she told him these dreams, he believed them. He knew she had to be stopped or she'd leave him forever. So he tied a cow bell to her ankle so he could hear her at night if she tried to get out of bed. But she learned how to muffle the bell by stuffing a sock into it, and inching her way out of the bed and into the night. He caught her one night when the sock fell out and he heard her trying to run to the highway. He caught her and dragged her back to the trailer, and tied her to the stove with his belt. He just left her there and went back to bed and lay there listening to her scream. And he listened to his son scream, and he was surprised at himself because he didn't feel anything anymore. All he wanted to do was... sleep. And for the first time, he wished he were far away. Lost in a deep, vast country where nobody knew him. Somewhere without language, or streets. He dreamed about this place without knowing its name. And when he woke up, he was on fire. There were blue flames burning the sheets of his bed. He ran through the flames toward the only two people he loved... but they were gone. His arms were burning, and he threw himself outside and rolled on the wet ground. Then he ran. He never looked back at the fire. He just ran. He ran until the sun came up and he couldn't run any further. And when the sun went down, he ran again. For five days he ran like this until every sign of man had disappeared."

Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 08:40
"Say hello to my little friend"

AL PACINO - TONY MONTANA

SCARFACE (1983)
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 09:30
Mislim, niko da se seti..

My name is Darije...
Ups, pardon, "My Name Is Bond... James Bond"
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 14:25
 Zaboravili ste Mi nismo anđeli I

Užasi promiskuiteta!!!!!

Ne, hvala!? Ne, hvala!? Ovo je fini lokal....ovde dolaze samo fiine devojke - upotrebljivo u našoj kaVani LOL

ili još domaćih,, čuvenih

"Sad mu nije ništa! Ubio si ga kao zeca!"
"Al' je popravio, svaka mu čast!"
"Iskopaće tebe, Bili, kad ti ja kažem!"

"I ja volim nerandže, no trpim!"
"I tata bi sine!"

"Šojić na aparatu!...Zdravo, Đole!...Đole, ne po jajca!""Ima parice, Đole! I za tebe i za mene! ...Pa polovina, Đole....dobro, trećina...ne isplati mi se!"
"Pare! Hoćete pare! Evo vam pare!"

"Možda niste dobili broj koji ste zvali, ali ste dobili onoga koga ste tražili!"
"Bolje ti nama sve lepo priznaj, da te bata Đura ne bi tukao.... Bata Đura ima tešku ruku!"
"CIA snajka, CIA!"
"Ja sam godinama pošteno radio i izlagao se opasnosti da me uhvate i odvedu na robiju!"LOL LOL

i miiiiliooon drugih LOL
LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 14:38

My name's Forrest. Forrest Gump.

I think this is the beginning of a beautiful friendship

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2009 u 14:49
"Ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti"

Da li je ovo iz "Maratonaca... " ili... Pojma nemam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.