Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nastavite pesmu tako da se rimuje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nastavite pesmu tako da se rimuje

Odgovori Odgovori Stranica  123 26>
Korisnik
Poruka
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nastavite pesmu tako da se rimuje
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 22:53
masina je stala.....
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:01
i bez benzina ostala.

Dobra ti je tema... prvo napiso drugo pa se predomislio
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:02
a ja na cesti sama
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:03
oko mene tama
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:05
a ja sam fina dama.

Ažurirao prijatel-MKD - 06.Studeni/Nov.2009 u 23:07
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:08
Edit:

U daljini čujem huk motora

Ažurirao bojanadj - 06.Studeni/Nov.2009 u 23:16
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:17
lupi me grana od bora

LOL

Ažurirao asvalttina - 06.Studeni/Nov.2009 u 23:18
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:19
smara me keva do bola
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:22
razbila bih je k'o vola LOL

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:23
ali sam ipak seo u kola
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:23
jer necu da puknem od bola.

Ažurirao prijatel-MKD - 06.Studeni/Nov.2009 u 23:25
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:25
I gledam farove u daljini

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:26
haljinu skini
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:28
(samo ti sanjaj LOL)

nadam se kamiondžiji  LOLLOLLOL

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:36
kamiondzije voze velike slepere a ja necu da slusam repere
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:37
repere, repere, dal su to idoli...
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2009 u 23:49
a d ali mene bojana voli
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2009 u 04:25
kad ti udari ćušku to mora da boli

Ažurirao jecaDJ - 07.Studeni/Nov.2009 u 04:53
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2009 u 10:32
jer tko se tuče, taj se voli.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2009 u 10:48
Takva ljubav ne postoji LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 26>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.