Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Guardian Knot
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Guardian Knot

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BasMar View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Guardian Knot
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 22:06
KOliko vas zna ripat s njim
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 23:10

Pokušao sam uploadati ali izgleda da ovog trena baš i ne radi upload pa ak hoćeš ostavi mi mail na PM ili ovdje pa ću ti poslat!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2003 u 17:28
Čuj ja znam s njim ripat nego pitam koliko ga je probalo
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 22:56

Originalno postovano od strane G@rfield G@rfield piše:

Mislim da o tome nije potrebno razgovarati. U početku nije jednostavan al kad ga skužiš - kaj da kažem, nema mu premca niti će uskoro biti. Vjerujte probao sam puno tih programčića i znam šta pričam!!!

Slažem se!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 13:04

Jel ima ko za prevod guardian knota na hrvatski jezik.Mislim ima slovenski prevod a nema hrvatski.Ako ima zainteresiranih neka mi se javi na PM

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 17:53

Hvala garfielde.No dečki mogli bi malo ovdje popularizat GKnot

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 19:08
Mislim da se većina ne bavi ripanjem jerbo da bi došao do dvd-a moraš ga posudit u videoteci (u većini slučajeva) a tada ti je jeftinije kupit divx. A pošto većina ni ne kupuje - jedino nam (i najeftinije) preostaje razmjena! Zato mislim da će teško prijedlog o populariziranju GKnota biti usvojen!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 21:06

čuj toknezev ja bih posuđujem u videoteki ali šta če ti razmjena kad bi svi samo nešto muljali,a razmjene čistokrvne još samo vodi nekoliko ljudi ovdje.No ima neko sa razmjenom sa mnom.?

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 21:13
Ali opet stojim pri svojemu da je isplativije kupit divx neg ripat!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 21:24
I ja se slažem sa toknezev da je isplatljivije kupiti nego sam ripati. Ja sam sam izripao tri ?etri filma istvaro mi je super ispala i slika i zvuk, gotovo bolje od pola ostalih filmova koje imam, ali sam poslje shvatio da meni koji imam 1.00GHz i 256 MB RAM procesor radi od 9 do 12 sati 100%, a to je ipak previše i procesor može lako crknuti.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 21:29

Čuj meni ripa 5 sati i onda se zgasi,ali fučkaš ti to kad filmovi  koje kupim ripani su jako loše i titlovi su loši.Razumim ako je film kino rip ali ako je rip s dvd e onda je za zakopat se.

Na vrh
robyzg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robyzg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2003 u 18:43
ja ga isprobavam ali šta je naporan,dobro bi mi došla pomoæ jel lagano ludim s njim
ROBY
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2003 u 19:40

Kak to može biti naporan:PA imaš guide na vidilab,lijepo si sajvaj stranicu i jedan film sripaj po njoj i to ti je to.Kasnije bude sve išlo ko podmazano:Ja ti velim

Na vrh
BIPSA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIPSA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 21:54
Ma uopæe nije kompliciran samo treba prakse ili vodiè sa nekog site-a.
SSDD
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 13:50
Di ima skinut guide?na kojij stranici?
Na vrh
robyzg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robyzg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 14:51

Ima na livadi jako dobar vodiè za njega,stvarno je super

SVE POHVALE

ROBY
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 15:25

ej decki ima guide kako titlove urezati na film i gdje ga mogu skinuti?

imao sam ga ali ode.............

pozdrav

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 17:16
Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

ej decki ima guide kako titlove urezati na film i gdje ga mogu skinuti?

imao sam ga ali ode.............

pozdrav

Pošalji mi mail na PM pa æu ti poslat!

Na vrh
Franko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Franko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2004 u 14:02
Probao sam auto GK i jako sam zadovoljan. kako nikada nisam radio sa Gordian Knotom vi koji ga koristite recite mi dali je velika razlika u kvaliteti izmedju auto i ove druge verzije?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.