| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Perry Mason |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Perry MasonObjavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 15:49 |
|
Zna li iko kako je se zvala ona sudska serija, gdje je bio onaj debeli bradonja koji je rješavao slučajeve kao odvjetnik.
meni se čini da je perry mason, ali sam istražio po internetu i našao sam samo ove dvije verzije Perry Mason"The New Perry Mason" (1973)prva definitivno nije, a za drugu nisam siguran, čini mi se da to nije taj glumac. kod nas je se prikazivala na hrvatskoj radio televiziji, zadnji put prije možda 5-6 godina (možda i ranij). a jedna epizoda trajala je malo duže od standardne serije. |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 16:17 |
|
Ako si mislio na ovaj lik
![]() To i jeste ono što si pronašao, ali malo ostario ![]() As the original continued to be popular in reruns, former network executive Fred Silverman and producer Dean Hartgrove realized there was a way to bring Perry back-a made-for-television movie with the original cast. Burr agreed to come out of retirement and reprise his most-famous role, as did Barbara Hale. Perry Mason Returns aired in December 1985 on NBC; millions of viewers made it the highest-rated show for its week, proving the staying power of the franchise and the formidable talents of Burr. |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 16:48 |
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2009 u 16:59 |
|
sad sam otišao na Raymondovu Imdb stranicu i vidim da je snimao filmove u 90-im
to je valjda to na šta mislim http://www.imdb.com/name/nm0000994/ zanimljiv je , čak je i glumio u japanskoj godzili |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |