Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Up (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Up (2009)

Up

Up (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Nebesa

Godina:

2009

Žanr:

animirani, obiteljski, komedija, avantura

Trajanje:

96 min

Režija:

Pete Docter
, Bob Peterson

Scenarij:

Pete Docter
, Tom McCarthy
, Bob Peterson

Glavne uloge:

Edward Asner
  >  Carl Fredricksen
Christopher Plummer
  >  Charles Muntz
John Ratzenberger
  >  Construction Foreman Tom
Delroy Lindo
  >  Beta
Donald Fullilove
  >  Nurse George
Jess Harnell
  >  Nurse AJ
David Kaye
  >  Newsreel Announcer (voice)
Danny Mann
  >  Construction Worker Steve
Mickie McGowan
  >  Police Officer Edith
Bob Peterson
  >  Alpha
Bob Peterson
  >  Dug
Jerome Ranft
  >  Gamma
Josh Cooley
  >  Omega
Jordan Nagai
  >  Russell
Jeremy Leary
  >  Young Carl
Elie Docter
  >  Young Ellie

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Up (2009)
    Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 16:16

Kino: NEBESA - Ocjena: 10/10

(Up) Režija: Pete Docter i Bob Peterson, Glasovi: Pero Juričić, Ivica Vidović, Kora Konjević, Ronald Žlabur, Zlatko Burić

Genijalci iz studija Pixar ponovno oduševljavaju! 'Nebesa' su novi animirani hit koji je odmah na premijeri ušao u povijest. Naime, to je bio prvi animirani film ikada koji je otvorio festival u Cannesu. A dobro je poznato da taj francuski filmski festival oduvijek ima dobar nos za hitove koji će se dugo pamtiti. Uz to vrlo je izgledno da će 'Nebesa' igrati glavnu ulogu u kategoriji dugometražnog animiranog filma na sljedećoj dodjeli Oscara.

U središtu priče ovog fascinantnog crtića je starac Carl Fredericsen, po zanimanju prodavač balona kojem je veći dio života protekao u sjećanju na prerano preminulu suprugu Ellie. Kad gramziva i bezosjećajna građevinska kompanija odluči srušiti njegovu kuću, Carl za nju priveže ogromnu hrpu balona i tako poleti prema Rajskim slapovima u Južnoj Americi, jer upravo je to prekrasno mjesto oduvijek želio posjetiti sa svojom suprugom Ellie. Međutim, problemi počinju jer je sa starcem na put neplanirano krenuo bučan i nestašan, ali beskrajno simpatičan izviđač Russell.
O fascinantnoj 3-D animaciji ne treba previše trošiti riječi, jer na tom je polju studio Pixar neprikosnoveni majstor.

Riječ je o crtiću koji će možda čak i više oduševiti odrasle nego djecu. Prvenstveno zbog odlično realiziranog sjetnog i emotivnog tona koji prevladava tijekom većeg djela filma. Segment u kojem dugometražni animirani filmovi najčešće podbace, u slučaju 'Nebesa' odličan je. Naime, naracija i efektno vođenje radnje može služiti za primjer kako se to ustvari radi.

preuzeto sa dnevnik.hr

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 16:32
Nije los crtani, gledao ga sinoc Thumbs Up

mali klinac je najjaci kad mu matori otvori vrata LOL

Ažurirao MarkoZmaj - 26.Listopad/Oct.2009 u 16:33
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 16:34
Odličan crtić, oduševio me kao i Wall-E. Čudak obavezno pogledaj...Thumbs Up
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 16:37
Onda će se sigurno svideti i Bukiju.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 16:54
Baš sam htio napisati da namjeravam preskočiti ovaj crtić, jer ako podsjeća na Wall-E... LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 17:50
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Odličan crtić, oduševio me kao i Wall-E. Čudak obavezno pogledaj...Thumbs Up
Hehe, ja po naviku uvek od crtica ocekujem vise komediju, smesnih scena, ovaj Up dodje kao neka animirana drama, pa tako da mi na trenutak bio jako dosadanConfused
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2009 u 18:08
baš zato je meni bio odličan... grin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.