| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Snimak venčanja koji je očarao svet |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Snimak venčanja koji je očarao svetObjavljeno: 20.Listopad/Oct.2009 u 02:48 |
|
Svadbeni marš pogledalo 29 miliona ljudi na Jutjubu Autor: Blic online | Foto:jkweddingdance.com | 19.10.2009. - 13:54 Džil Peterson i Kevin Hajnc nisu ni slutili koliku će pažnju izazvati kada su postavili snimak svog venčanja na popularni sajt Jutjub. Devetnaestog jula. 2009 godine video pod nazivom "JK Wedding Entrance Dance" postavljen je na Jutjub. Na snimku je korišćena pesma američkog r`n`b pevač Krisa Brauna "Forever" kao pesma za svedbeni marš Džil Peterson i Kevina Hajnca. U prvih 48 sati video je otvoren 3.5 miliona puta. Snimak počinje tako što se zatvaraju crkvena vrata i sve izgleda potpuno uobičajeno i spremno za početak jednog običnog venčanja. Zatim, na iznenađenje gostiju, počinje pesma Krisa Brauna "Forever". Mladoženjini prijatelji i deveruše potom počinju da igraju između sedišta u crkvi. Sve kulminira izlaskom mladoženje koji "iskače" iz grupe. Na kraju, mlada pleše svoj deo, a nju na kraju dočeka budući suprug. Prema mladinim rečima, vežbali su sat i po vremena pred samu ceremonju. Venčanje je održano 20. juna 2009. godine u luteranskoj crkvi u Minesoti. Video je postavljen mesec dana nakon venčanja na zahtev mladinog oca koji je želeo da ga podeli sa rođacima koji nisu mogli da dođu na venčanje. Džil je za "Dobro jutro Ameriko" rekla da je to bilo nešto što je oduvek želela da uradi: "Odrasla sam igrajući i igrala sam i na koledžu. To je nešto što sam oduvek želela da uradim. Želela sam da igram na svom venčanju. I Kevin se samo priključio". Par se pojavio u emisiji "The Today show" 25. jula 2009. Klip je postao svetska senzacija sa više od 6.6 miliona otvaranja, ali i sa veoma pozitivnim komentarima. Video je do danas pogledalo oko 29 miliona ljudi. Posle kontroverzi koje su došle uz Krisa Brauna, kada je pretukao svoju bivšu devojku pevačicu Rijanu, par je pokrenuo dobrotvornu akciju na svom sajtu www.jkweddingdance.com u kojoj sakuplja sredstva za borbu protiv porodičnog nasilja. Dva meseca kasnije donacije su dostigle 16.000 dolara. |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2009 u 08:44 |
Predobro!!!!!Obožavam da gledam ovakve stvari. Kad su dovoljno maštoviti i organizovani pa od nekih monotonih ceremonija naprave pravi doživljaj. Ima na youtobe i milion snimaka kako su u raznim zemljama prvi ples mladenaca izvodili u raznim varijacijama.... |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
nikzilic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7131 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2009 u 19:46 |
|
Ja bi se ponovno udavala, ali ne za ovog bivola, več za nekog drugog.
![]() I ja bi tako nešto, sad sam u bedu odo zapaliti..... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |