Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Video: Neobični svjetleći oblak nad Moskvom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Video: Neobični svjetleći oblak nad Moskvom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Video: Neobični svjetleći oblak nad Moskvom
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 09:50

Svjetleći oblak u obliku prstena primijećen je iznad zapadnog dijela Moskve prošle nedjelje, prenose agencije.

Neobični oblak uvelike podsjeća na scenu iz filma "Dan nezavisnosti", ukazao je "Telegraf".

Svijetli krug izazvao je razne spekulacije, pa neki navode da je u pitanju ili neidentifikovani leteći objekat ili znak od Boga. Neki aktivisti za zaštitu čovjekove okoline smatraju da je zagađenje uzrok fenomena.

Stručnjaci, međutim, kažu da je u pitanju prirodni fenomen.

Kako prenosi Daily Mail portparol moskovske meteorološke službe, u pitanju je kombinacija više prirodnih faktora.

"Nekoliko vazdušnih masa je nedavno prošlo kroz Moskvu, nadošao je i arktički vazduh, Sunce je sijalo sa zapada – tako je proizveden efekat", rekao je on, dodajući da je u pitanju impresivni optički efekat.

"Ukoliko pogledate bolje, možete da vidite sunčeve zrake kako se probijaju kroz taj oblak. Sunce je vjerovatno bilo na zalasku tokom snimanja fenomena. Ukoliko pratite oblake, primijetićete mnoge zapanjujuće stvari. Oblaci iste vrste mogu da izgledaju u potpunosti drugačije na različitim područjima", istakao je portparol.
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 10:02
insane Oni dolaze..... zvaljo

LOL LOL LOL

Izlude me ova 2012. podseća me na doček novog milenijuma. Samo da već jednom prođe i taj 21.12. pa da nastavimo život normalno, koliko je već naš život normalan LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 10:11

Bilo je tih smakova svijeta dosad masu...LOLLOL

LOLLOLLOL
Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 10:26
Ovo je jedno 116-tismak sveta LOL
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 12:41
Originalno postovano od strane MarkoZmaj MarkoZmaj piše:

0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 15:15
Ma sta znam sta pricaju ja neverujem, 2012 jedino cekam film a za ovo drugo sto ce da bude nek bude, kako i da e ja ne verujem.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 15:23
Originalno postovano od strane MarkoZmaj MarkoZmaj piše:

hahahahaha, e to si u pravuLOLLOLLOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 15:30
Originalno postovano od strane chlink chlink piše:

Ma sta znam sta pricaju ja neverujem, 2012 jedino cekam film a za ovo drugo sto ce da bude nek bude, kako i da e ja ne verujem.

= sh*t storm - ona je neminovna, a i stalno prisutna...LOLLOL

A to su sve priče pričine, zone sumraka i ta sranja...

Ažurirao PsOaligator - 19.Listopad/Oct.2009 u 15:39
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 15:40
Aaaaaaaa!!! aaa Dan posle sutra!!! insaneinsaneinsane Dan nezavisnosti!!! insaneinsaneinsane Rekli su nam!!! insaneinsaneinsane NISMO SLUŠALIIIIIIIII!!! insaneinsaneinsane AAAAAAAAAAAAAAAA!!!! insaneinsaneinsane
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 15:53
A tek će da nam pričaju...

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 16:33
WE DIDN'T LISTEN!!! insaneinsaneinsaneinsaneinsane
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2009 u 16:38
Evo ukratko, treba da naučimo da vozimo motore dobro, i da gadjemo bejzbol palicom...to je za prvu pomoć a posle neke malo komplikovanije stvari...(ako mislimo da preteknemo)LOLLOLLOL

Ažurirao PsOaligator - 19.Listopad/Oct.2009 u 16:39
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.