Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ne Snimajte Neispravne Titlove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ne Snimajte Neispravne Titlove

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ne Snimajte Neispravne Titlove
    Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 21:09

Evo još jedne zanimljive teme.U posljednje vrijeme sam dobio i trampio dosta(10-tak)filmova s neispravnim titlovima.Fremovi ne štimaju i titl u cijelosti kasni!!

Dali vi gledate filmove i kako reagirate na takve filmove(hakere)koji to ignoriraju!!

Kapetan Kuka
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 21:56
Mislim da ljudi znaju da im neštima titl ali im se neda presnimavat film na hard pa tražit odgovarajući titl pa onda pržit kako treba na cd!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 22:48

Ako neznam prevesti film to ne znači da nemogu uraditi nešto drugo kao npr. popraviti titl ili izripati neki dvd ili masu drugi stvari!!

Prije nisam toliko mario ali sad jednostavno nemogu dopustiti da film za koji ima prevod bude neispravan! Bilo bi jako ljepo kad bi svi malo više marili o takvim detaljima a ne samo gomilali količinu !!!(ja trenutno označim na koveru filma da je neispravan)

Sve to me jako nervira jer jako volim gledati filmove!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Bobi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bobi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 09:16

Staviš fim na cd-rw, pa kad dobiješ pravi titl, baciš sve na hard, popraviš ako treba, pa spržiš na obični cd. Tako nema neispravnih cd-a za bacanje, a čovek ubaci cd u komp i gleda film, a ne da prvo traži titlove. Ja imam jedva 600 cd-a, al imam sve kompletirano . Jedino oni pravi filmovi (XXX) nemaju titlove, pošto su to kratke reči .

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 14:27

ja kada dobijem film sa titlom

snimim samo *.avi file bez titla

i onda sebi presnimavam na CD

jedino sa japanskim filmovima snimam i titljer još ne znam taj jezik

inače nisam stručnjak za engleski ni za titlove

ali mi je draže film gledati bez titla nego sa titlom koji ne valja

Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 14:58

aha, a ja sam bio "bijela vrana" kad sam inzistirao na titlovima i još uvijek me poneko zaj... pa mi pošalje bez titla ili neki svoj stari cd iz kante za smeće....

trebalo bi javno objavljivati imena onih koji tako rade

svakom se može desiti greška ili previd, cd u originalu može imati grešku i sl. ali greške treba ispraviti!!! svojevremeno (prije 2 mj) sam dao 200 filmova koje sam dobio bez titla ili su poslani oni koje nisam naručio umjesto naručenih a sad opet imam preko 200 takvih filmova i što da čovjek s tim radi???

predlažem: na forum s prevarantima, javno ih bar pokažimo ostalima da ne nasjednu kao ja ili neko drugi....

pozdrav

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 15:08
uvijek je dobro iči do kraja!!!!!
Ja težim tome da su mi titlovi ispravni a pogotovo treba pripaziti na frameove oni mogu sve zajebati!!!!!!!!!!
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:35

Do sad sam sredio Vremenski(fps) najmanje 400 titlova dajem eto sve od sebe i stoga sam jakoljut kad na cd nađem titl koji neodrovara(ne mislim na nepotpune tilove ili loše prevvedene ti su ljudi dali sve od sebe da prevedu i to su napravili kako su znali)nego na one kada samo malo treba pomaći fps i sve štima!!

Jedina sigurna stvar je ćini mi se narućiti filmove od nekog ko stvarno gleda te filmove!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 23:41
Pitanje: Koji program(e) koristite za podešavanje titlova ? Ja koristim SubtitleEditor i za dosta filmova sam podesio titlove ali nemogu nikako za Spy Kids 3-D, titlove sam skinuo sa livade i nikako da ih podesim kako treba.
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 02:18
Subtitle Tool je sasvim ok, toplo ga preporučujem, a što se tiče podešavanja ako ne možeš s njim odjednom (uštelaš početak i kraj a sredina ne štima ) znači da češ morati gledati film i lomiti titl na nekoliko manjih komada pa ih na kraju sve spojiti, nema druge.....
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 02:21
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

U posljednje vrijeme sam dobio i trampio dosta(10-tak)filmova s neispravnim titlovima.

ajmeeeeeeeeeeeeee, zavidim ti na količini!!!!!!!

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 19:20

Dali netko zna adresu od http://www.videopacman.com/

Stvar je u tome da je prevod od s.w.a.t. zaključan a nema nigdje ništa za registraciju!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 20:29
Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

Dali netko zna adresu od http://www.videopacman.com/

Stvar je u tome da je prevod od s.w.a.t. zaključan a nema nigdje ništa za registraciju!!!

To je za članove videoteke,

ali šta ce ti to kad vec više od tri mjeseca ima SVCD verzija sa titlom sripanim u sliku

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2003 u 19:05

nisam nikad nabavio svcd a sad imam DvDrip!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Goran View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Goran Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2003 u 22:37

kad se vec vrti oko titlova......kako da stavim titl na film i sprzim na cd,ali film da bude *AVI?????????

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2003 u 23:04

Neznam zašto bi ubacivao titl u avi!!

Oni koji ripaju filmove s ubačenim titlovima nisu ni svjesni koliko pogoršavaju sliku!! Svi patimo od dvd kvaalitete a onda ubacimo titl u sliku i tako pogoršamo stvar!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2003 u 18:40
Pa gledajte ja dosta posuđujem filmova iz videoteke(tri tjedno) i mogu reći da sam u početku tj. prvih 20 ripanih filma ripo sa titlovima i to na super dvd ripperu.(SRANJE)dok nisam kasnije skinuo  Sub rip.Onda  sam uzeo DVDx(koji je besplatan,ali ne sluša najbolje),a titlove skido sa interneta.Sad u zadnje vrijeme-zadnjih 2 mjeseca-koristim dvd shrink sa level 10 kompresijom jer ovako nikad nebi mogo radit sa guardian knot(FAT32-max.4 GB).No dobro da završim ripanje titlova u poseban fajl je bolje jer ovako u filmu mrsko smanji kvalitetu,a u guardian knotu kad metnem compresibility check na maksimalno film mi ispadne fenomenalno i sam se onda čudim dok sam ripo sa super dvd ripperom
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 20:50

Ok!!

Ali imam jednu primjedbu s onog kraja(Zagreb) stižu filmovi ripani u 4:3 formatu( gore i dolje crno) to mi jako smeta kod filmova!!

Kapetan Kuka
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2003 u 23:00
to ti se kuka događa kad se ripa sa nekim automatsim ripperima.Ako ripaš sa guardian knot imaš funkciju auto crop
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 00:49

Nije stvar(barem mislim) u automatskim riperima jer isprobavao sam sve poznate ripere i svi su imali crop!!!

Stvar je u nedovoljnom informiranju o toj temi!!

Kapetan Kuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.