Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - V (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

V (2009)

V

V (1984)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

1984

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, triler, avantura

Trajanje:

60 min

Autor:

Kenneth Johnson

Glavne uloge:

Robert Englund
  >  Willie
Jane Badler
  >  Diana
Marc Singer
  >  Mike Donovan
Faye Grant
  >  Dr. Julie Parrish
June Chadwick
  >  Lydia
Jennifer Cooke
  >  Elizabeth Maxwell
Jeff Yagher
  >  Kyle Bates
Michael Wright
  >  Elias Taylor
Lane Smith
  >  Nathan Bates
Michael Ironside
  >  Ham Tyler
Blair Tefkin
  >  Robin Maxwell
Frank Ashmore
  >  Philip
Judson Scott
  >  Lt. James
Duncan Regehr
  >  Charles
Burt Marshall
  >  Steve Roller

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: V (2009)
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2009 u 22:36
I ovu seriju najavljuju kao veliki hit...

Opis:

Serija “V” iz 2009. je zasnovana na istoimenoj seriji iz 1984. Svoju premijeru na ABC je imala u jesen 2009. Izvršni producent je Scott Peters, kreator “4400”.
...Čitav svet se diže na noge kako bi otkrio ko ili šta se krije u letećim tanjirima koji lebde nad svim većim gradovima. Iako vanzemaljci tvrde da dolaze u miru, ipak postoji neko ko im ne veruje.
Agent Unutrašnje bezbednosti Erica Evans otkriva da vanzemaljci imaju plan da se ubace u naše vlade i velike kompanije u nameri da na taj način zavladaju svetom. Erica se priključuje Pokretu otpora, među čijim članovima je i  Ryan, vanzemaljac koji želi da spase čovečanstvo. Obrt nastaje kad vanzemaljci počnu da regrutuju ljude, uključujući tu i Eric-inog sina, da im nesvesno služe kao špijuni...

Najave:

Ažurirao icemaher - 29.Prosinac/Dec.2009 u 17:25
Na vrh
RitchieOne View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RitchieOne Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2009 u 22:46
Originalna serija, ciji je ovo remake, mi je jedna od omiljenih serija iz '80ih,
tada sam je mnogo voleo...imam je i sada ali nikako da je ponovo pogledam
da vidim da li je izgubila nesto na kvalitetu za svo ovo vreme...
U svakom slucaju preporucujem svima (koji to vec nisu) da odgledaju prvo original.
Bice lepo ako remake bude uspesan...i to se desava, mada retko...ovoga puta
bih ipak bio optimista...
Bice svega, samo nece biti nas.
Na vrh
ni16v View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ni16v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2009 u 17:31
Gledao sam 4400 i serija je stvarno dobra. S obzirom, da je i ovu seriju napravio isti covek trebalo bi da je OK.
Da li se slucajno zna precizan datum premijere?
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2009 u 20:49
3. novembar.
Na vrh
crnibaron View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crnibaron Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 11:26
Videćemo na šta će ovo ispasti, odgledao sam ovu iz 80-tih, što bi rekli orginalnu, i po meni je veoma dobra.

Ažurirao crnibaron - 25.Listopad/Oct.2009 u 11:27
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2009 u 23:39
Sutra pocinje...
Na vrh
ni16v View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ni16v Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 13:23
Hvala
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2009 u 22:15
Jedva čekam Wink
Na vrh
Tattaglia View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tattaglia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 15:26
Na osnovu samo jedne epizode ne mogu da dam realnu ocenu, ali mi se za sad nesto i  ne svidja.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2009 u 17:06
Za sada mi je sasvim OK, no vidjeti ćemo dalje. Obično prvu epizodu naprave dinamičnu i zanimljivu a onda sve to malo splasne. Iskreno se nadam da se to neće desiti sa ovom serijom od koje očekujem dosta.
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2009 u 22:01
Ja sam ful zadovoljna početkom i definitivno nastavljam dalje Smile
Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2009 u 08:11
Serije je remake  iz 1984 g. koju sam gledao kao klinac ali to ne znači da ne mogu još jednom s vrhunskim efektima i HD rezolucijom

Eat my shorts
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2009 u 15:55
Ja još nisam pogledala original, ali imam u planu, nadam se i uskoro LOL
Na vrh
ja007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ja007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 15:16
Odlican serijal!

< id="gwProxy" ="">< ="jsCall;" id="jsProxy" ="">

Ažurirao ja007 - 29.Prosinac/Dec.2009 u 15:18
Na vrh
taxidell View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj taxidell Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 16:05
odgledao sam četiri epizode(u jednom dahu) definitvno serija po mom ukusuClap
live long and prosper
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 20:07
Originalno postovano od strane ja007 ja007 piše:

< id="gwProxy" ="">< ="jsCall;" id="jsProxy" ="">
Što znači ovo u svakom postu?
bubba2
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2009 u 21:01
Članovima koji koriste starije Mozille i(li) imaju neki add-on koji pravi problem, događa se ovo... još kad se to spoji sa našim rich-text editor-om bude zajeb. No, definitivno nije do nas.
Rešenje je da pokrenu safe mode FF-a i uključuju jednu po jednu ekstenziju. Tako će otkriti koja pravi problem.

Najčešći trouble maker je Browser Highlighter addon

Ovaj problem se može rešiti i ovom malenim fix-om

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2010 u 12:57
Pogledao 4 ep. i bas se nisu potrudili oko vizuelnih efekta do sad, ali je prica poprilicno dobro osmisljena. Kako izgleda, tek sledi akcija.

Ažurirao prijatel-MKD - 06.Veljaca/Feb.2010 u 12:57
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 10:12
Kad kreće nastavak, jel itko zna?
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2010 u 10:46
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Kad kreće nastavak, jel itko zna?

31.03.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.