Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Subtitle Workshop problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Subtitle Workshop problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Subtitle Workshop problem
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 22:42
Ne znam zašto, ali od danas sa Subtitle Workshopom ne mogu da pregledam snimak, već samo čujem ton. Datoteka je .mp4 formata, što i nije nikakav problem s obzirom na to da je pre neki dan radilo.

Ako neko zna do čega je, neka mi javi.

Hvala unapred!

Ažurirao charmed94 - 18.Travanj/Apr.2010 u 00:04
Na vrh
Miljana_I View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Miljana_I Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 22:48
Kada mi se to desi, promenim naziv titla ili filma, bitno je da ne budu isti. Onda posle ubacivanja titla u SW film otvoris naknadno. Ako ni to ne pali, nema spasa, sem da juris drugu verziju filma. Naravno, pre toga probaj sa konvertovanjem u AVI. Po mom iskustvu, tajming se ne menja, bez obzira na povecavanje MB.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 22:49
Software-sko pitanje kolega ide u podforum SOFTWARE, zar ne!?
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 23:05
To mi se događalo dok sam koristio K Lite. Od kada koristim CCCP nemam tih problema. Neki kažu da to nema veze, ali...
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 23:09
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Software-sko pitanje kolega ide u podforum SOFTWARE, zar ne!?

LOL LOL LOL LOL

Ne, ne, ja sam pitao za moderatora samo zbog sređivanja omota, a za postavljanje tema u pravim potforumima — nisam. LOL
Ipak, ono je odeljak za pitanja, a ovo je pitanje, zar ne? SOFTWARE mi više doliči samo za postavljanje programa, ne i za pitanja. Al' dobro, kako Vi kažete. Wink

P. S. Probaću vaše predloge. Takođe, koristio sam i ja CCCP, samo što sam morao neke kodeke ručno da instaliram, pa sam prešao na K-Lite. Ne vidim nikakvu razliku između njih, a i ja se slažem s onima koji su rekli da to nema veze. Wink

Ažurirao charmed94 - 18.Travanj/Apr.2010 u 00:06
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 23:20
Prvo promeni naziv filma (Primer: house.s06e04.hdtv.xvid-fqm = house)ponekad sve ove tockice mogu praviti problem, i nikako da video i prevod imati isti naziv (uvek razliciti naziv za video i titl).
Ukoliko u isto vreme imas aktivan neki drugi pleer na kome gledas neki film i u to isto vreme koristi isti kodek, = zatvori player da bi se oslobodio codec i opet ponovo otvori SW.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 23:34
Originalno postovano od strane Miljana_61 Miljana_61 piše:

Kada mi se to desi, promenim naziv titla ili filma, bitno je da ne budu isti. Onda posle ubacivanja titla u SW film otvoris naknadno. Ako ni to ne pali, nema spasa, sem da juris drugu verziju filma. Naravno, pre toga probaj sa konvertovanjem u AVI. Po mom iskustvu, tajming se ne menja, bez obzira na povecavanje MB.

Promenio sam naziv titla i sve je u redu sada.
Hvala!
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 09:38
Da li mi netko može dati savjet?
Instalirao sam K-lite codec pack5.2.0(full) na windows 7-icu.Koji je codec potrebno instalirati na S.W. da bi sve bilo kako treba-mislim i mkv file?Unaprijed zahvalan...
Sir Kalamar
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 02:43
Originalno postovano od strane akekic akekic piše:

Da li mi netko može dati savjet?
Instalirao sam K-lite codec pack5.2.0(full) na windows 7-icu.Koji je codec potrebno instalirati na S.W. da bi sve bilo kako treba-mislim i mkv file?Unaprijed zahvalan...

To i meni predstavlja veliki problem. Jednostavno SW radi za određene *.mkv datoteke, a za ostale ne. Stvarno ne znam do čega je to, ali me stvarno iritira.

Tokom instalacije K-Litea, štrikliraj opciju „Enable proccessing for raw video“ i „Force RGB... output“. Nakon toga bi trebalo da sve radi kako treba.
Ukoliko i dalje postoji problem, eventualno instaliraj Haali Media Splitter. Meni nije pomoglo.
I dalje na nekim video datotekama radi, a na nekim ne. Confused

Ažurirao charmed94 - 18.Travanj/Apr.2010 u 00:07
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 03:00
Instaliraj najnoviji klite codec pack, i CoreCodec.CoreAVC.Professional.Edition.v2.0.0.0
Kod mene sve radi odlicno.
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 11:03
Napravi kao što kaže ice maher i bit će sve u redu....Inače meni sve radi kako treba od kada sam namjestio postavke u k-liteu,i mkv file i sve ostalodeki
Sir Kalamar
Na vrh
Slepac View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Slepac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2010 u 13:14
Instalirao sam ovaj CoreCodec i sada sve radi kako i treba. Nadam se da će ovaj put potrajati, budući da stalno nakon nekog vremena prestane da radi iz čista mira.

Hvala, Maheru!

Ažurirao charmed94 - 18.Travanj/Apr.2010 u 00:07
Na vrh
salesam View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salesam Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 15:03
Zamolio bi za objasnjenje ako neko zna o cemu se radi.

Radim na nekom prevodu ispravke i do skoro je sve bilo Ok ali mi je od skoro poceo da izbacuje sledecu poruku;

The following error (ElistError) was derived from object TfrmMain (frmMain):
"List index out of bounds (-1)"
Pa onda ide deo na kom je neki meil na koji da posaljem sta sam uradio.
Press Ok to continue, and Cancel to exit the program.

Da li ovo moze nesto da smeta za pustanje posle jer kad kliknem na Ok, normalno mogu da nastavim da radim na prevodu. Poruka se pojavljuje kod prvog pokusaja da promenim neku rec, posle vise ne. Verzija SW-a je 2.51. Fajl je SRT.

Da mi je prevod za film koji bi samo gledao, ne bi imalo veze ali mi je za kolekciju (za rezanje) i ne bi voleo da se zezam dva sata sa prevodom, a posle da iz nekih razloga nesto ne valja.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 15:57
frmMain ti je obicno naziv za glavnu formu, u ovom slucaju ovu od SW.
mislim da se nesto sjebalo sa samim programom, ali ako normalno dalje radis onda vjerujem da nema straha.
iako bi mogao napraviti reinstall za svaki slucaj
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.