Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav ljudi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav ljudi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bobanz75 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobanz75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav ljudi
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 21:10
pozdravljam sve dobre ljude bivse yuge,sa sajta skidam titlove vec duze vreme i mogu da kazem da su najbolji i namanje imam problema da ih uskladim sa nekim filmom,probao sam i sam da prevedem neke titlove koji mi extra trebaju ali mi nije islo(slabiji engleski,zivci)tako da svaka cast prevodiocima na njihovom trudu za koji nisu placeni,zanimaju me samo stariji filmovi,zelja mi je da podsetim iskusne prevodioce na neke stare poznatije filmove koji jos uvek nemaju prevod,mozda nekog od njih zanima taj film pa ga nekad kad imaju vremena i prevedu drugarski pozdrav!!!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 21:56
welcome
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 21:56
welcome
welcome
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 22:41
welcome
welcome
welcome

LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 22:44
welcome novom članu!!!

A za ostalu ekipu: njanja
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 22:46
welcome
welcome
welcome
welcome
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 22:48
Originalno postovano od strane darije darije piše:

welcome novom članu!!!

Novi član, ne zameri, vrlo brzo ćeš skontati u čemu je fora i učestvovaćeš u njoj, nadam se, u inat šefu LOL

A za ostalu ekipu: njanja

Cry Šefe, bwe, zar meni? Cry

Zašto meni niko ne da da budem u voziću? Cry ima da napravim vozić u kafani pa čik me tamo preseci LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 22:48
dobrodošao,..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 22:50
hehe, outside moj čovek!!! Fala brate!!!!
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 23:26
Dobrodosao na forum divx-titlovi,
kad vec vozic nije uspeo.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
PsOaligator View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PsOaligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 23:29
Darije spamer...LOLLOLLOL
Mene su poslali iz štaba...ja ću vam pomoći...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 23:29

LOL

Na vrh
MarkoZmaj View Drop Down
Uploader
Uploader
Kafana Staff

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MarkoZmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 23:35
ma nemoj bojanu da mi dira neko poguzi

bobanmz75 welcome
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2009 u 23:38
Originalno postovano od strane MarkoZmaj MarkoZmaj piše:

ma nemoj bojanu da mi dira neko poguzi

bobanmz75 welcome

Da nas novi član ne bi odmah provalio kako smo najveći spameri i samo se zezamo...dalju raspravu, voz i ljutnju-ogovaranje šefa prenosimo u kafanu LOL

Novi, svrati ponekad, ne ujedamo...mnogo LOL...a zezamo se i previše LOL
http://www.divx-titlovi.com/forum/barcafans-kavana_t20368.html

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 00:10
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

LOL

ahahahaha... Clap Star
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 00:15

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

LOL

ahahahaha... Clap Star

šefe spameru LOL ajde u kafanu i daj poradi nešto da se ubaci i taj smajli u redovne...treba mi LOL

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2009 u 19:26
welcome
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.