Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nero
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nero

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Poznat_kao_Flea View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Poznat_kao_Flea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nero
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2005 u 20:05

pozdrav!

postoji li način kako zaštiti mp3 cd tako da se nakon pečenja nema mogučnost ponovnog prženja ili prebacivanja na pc? mislim može se uzet u obzir da se prebaci u pc ali da se ponovno ne može peć, dakle potpuna zaštita za pečenje...

btw. podrazumjeva se da ne postoji savršena zaštita al ona za "amatere" tj za likove koji ne bi znali najjednostavniji problem riješit

hvala na pomoći

Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2005 u 12:34
ima nero tu opciju koliko se ja sjecam ali je bas amaterska. pri snimanju moras je ukljuciti prije nego sto pritisnes burn. ne znam tacno gdje je nemam ovdje nere pa da ti kazem
Na vrh
Poznat_kao_Flea View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Poznat_kao_Flea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2005 u 09:50

imam još jedan problem pa ako tko zna...

imam nero 6, i nikako mi ne želi očitati cd od 800 MBa uvijek ga očita kao da ima 700 i ne mogu fileove veće od 700 MBa pohranit na CD... u čemu je problem?

Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2005 u 10:38
mislim da treeba pomaci onu crtu onu granicu od 700 mb na vise
Na vrh
gambi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gambi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2005 u 23:31
imas u opcijama pre "burn",pa ti pise "alows files to be added later(multisession disc)"... e tu iskljuci, i onda nemoze nista da se vise dodaje na cd...
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2005 u 23:34
nije to ta opcija,to je opcija da ako hoces dodavat dodatne fajlove na naj cd pa samo dopržis
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2005 u 17:27
odes na configure pa na general tab i tamo ima da upise
yellow marker (min sec frm) i imaju tri kutijece
a dolje
red marker (min sec frm) i tu upisi 80  0 0 ili vise mozda 90 minuta za 800 mb
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,102 sekundi.