Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SPEED-UP DOWNLOAD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SPEED-UP DOWNLOAD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
oko-2 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SPEED-UP DOWNLOAD
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 00:38
da li netko zna kako da ubrzam download-anje file-ova (programi, slike, pjesme, etc.) sa neta
kick-ass
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 13:41
ako misliš skidati slike s interneta onda ti je jednostavnije dvaput stisnuti na sliku (ne radi uvijek)otvori ti se još jedan prozor desnom tipkom copy i staviš ga npr. u moje slike s paste. to je jedino što znam a za pjesme i mene zanima kao i za programe

Ažurirao pinkojunior
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 21:28
download manager npr. GETRIGHT
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 21:44
a sta mislite za fresh download ja njega koristim i meni je on super
kick-ass
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 22:35
Moze i FLASH GET, takodje sjajan !!!
Vladika
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 00:13

aj se malo raspisite u vezi toga, kako rade ti menadzeri, i ja bi volio malo brze skidati muziku

ima li ikakav speed up za p2p programe, zanimalo bi me za eMule

Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 00:24
Čujem da download accelerator plus downloada 300% brže nego bez ičega ( PC CHIP )
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 01:17

pokusao sam sa flash get ver 1.6a da skidam muziku, ali mi je samo skino neke .php fajlove, za koje nemam pojma sta su, iako sam htjeo da skinem mp3

kako se to uopste koristi???

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 15:52
MAXadsl
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 16:13
DAP ili download accelerator plus je fenomenalan on je fakat odlican
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 01:56

ima li iko iskustva sa FLASH GET-om? kako se rukuje njime?

kad sam sa jedne stranice htjeo da skinem muziku, mi je skino neke .php fajlove

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 09:56
Originalno postovano od strane dario78 dario78 piše:

j se malo raspisite u vezi toga, kako rade ti menadzeri, i ja bi volio malo brze skidati muziku

ima li ikakav speed up za p2p programe, zanimalo bi me za eMule

download manageri rade na principu da skidaju sa istog "izvora" paralelno jedan file više puta, odnosno svaka sesija skida jedan dio fajli i na taj način se download ubrza za kojih 1/2KB/s

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2005 u 21:48
evo ja sam u onom bugu našao trick za ubrzavanje surfanje internetom ako imate win xp, iskušao sam i mogu reći da donekle radi

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
domy007 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domy007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2005 u 12:44
pa probat cu pa cemo vidjeti.....

Balkan Mafia | Hrvatski GTA SA MP RPG Server | IP: 85.17.200.148:7783
Na vrh
LjUBA CAR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjUBA CAR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2005 u 01:37
Originalno postovano od strane SerapH SerapH piše:

DAP ili download accelerator plus je fenomenalan on je fakat odlican

Još kad ne bi imao u sebi Adaware stvarno bi bio Ok
Free download manager 1.7 - za svaku pohvalu
Na vrh
ficho View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ficho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2005 u 08:45
jebes sve te managere, imas li 2$ kupi BitTorent, pa mili skidaj pakete sa svih p2p-a!!!!
see www.ficho.magic-gold.com
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2005 u 23:05

DAP je super. ne skida bas 300% brze kako kazu ali je dobar

a za pjesme, filmove, slike je dobar WinMX

kick-ass
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2005 u 13:00
sorry što dižem temu s kraja liste ali nikako ne mogiu skužit taj dap kako se s njm rukuje kako da s njim nešto skinem????
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2005 u 00:53
za  X Zero : Dobra ti je slika , ovaj mislim tekst, ali mi se nikako ne sviđa ono što sam video u donjem desnom uglu slike: to je tvoj task bar i u njemu NORTON ANTIVIRUS!!!!! Osećaš li se sigurno sa njim???!!!

Apropo započete teme: Da li su ti programi za ubrzavanje sigurni što se tiče virusa. Znači da li potpadaju pod kontrolu antivirus programa?
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2005 u 01:23
pa da mislim da bi trebali
kick-ass
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.