Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Calnifornication season 03
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Calnifornication season 03

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
manifesto View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manifesto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Calnifornication season 03
    Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 11:16
Po meni jedna od boljih serija, sada je krenula treca sezona, titlova jos nema, sto je steta, jer serija zavredjuje paznju. Likovi, scenarij i humor su vrlo inteligentni, sve u svemu moje reference za pogledat sve sezone.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 12:54
Za potraznju za titlove imas temu Potraznja prevoda za serije
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 13:36
Originalno postovano od strane manifesto manifesto piše:

Po meni jedna od boljih serija, sada je krenula treca sezona, titlova jos nema, sto je steta, jer serija zavredjuje paznju. Likovi, scenarij i humor su vrlo inteligentni, sve u svemu moje reference za pogledat sve sezone.

Treća sezona nije još krenula tako da titlovi ni ne mogu postojati. Prva epizoda treće sezone kreće sutra u 10 sati po lokalnom vremenu (u 4 ujutro s nedjelje na ponedjeljak po našem vremenu).

Evo ti i link na službenu stranicu:
http://www.sho.com/site/californication/home.do

Ažurirao Titivillus - 26.Rujan/Sep.2009 u 13:37
Na vrh
manifesto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manifesto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 22:02
Prve dvije epizode trece sezone mogu se skinuti na netu vec dva tjedna, za fanove OBAVEZNO pogledati.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 22:26
Ako trazis titlove, rekao sam, imas temu za to, a ako planiras da diskutujes seriju, onda OK.Wink
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2009 u 22:42
Originalno postovano od strane manifesto manifesto piše:

Prve dvije epizode trece sezone mogu se skinuti na netu vec dva tjedna, za fanove OBAVEZNO pogledati.

Dva tjedna, a još nema titlova? Nekoga bi stvarno trebalo streljati. luka2 bup
Na vrh
Rod Serling View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rod Serling Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2009 u 17:36
Meni je serija extra , ali zbog mnogobrojnih obaveza , ne pogledah više od onih prvih 12 epizoda . Imam i 12 iz druge sezone , ali nikako da se nakanim da pogledam , a bilo mi je drago vidjeti da su nastavili sa snimanjem .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.