Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Serija OZ, Lost...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Serija OZ, Lost...

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Serija OZ, Lost...
    Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2005 u 16:05
Ako netko ima seriju oz,lost, john doe ili king of queens nek se javi

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 16:11
.

Ažurirao bubba ho-tep
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 20:48
John Doe mi je bila tako zakon serija gledao sam je uvijek na novoj, stvar je u tome što su u foxu prekinuli snimanje na kraju prve sezone (21 epizoda) zbog male gledanosti, neznam možda postoji neka šansa da se snimi do kraja.
Našao sam i na torrentu gdje se može skinuti sve epizode ima 8giga (počeo sam skidati s modemom 56kb) skinuo sam uspješnih 0.10%
Pročitao sam isto na netu da su glavni glumci došli u hrvatsku promovirajući zadnju epizoda, čudno mi je što nigdje nije bilo uopće najavljeno da dolaze u hrvatsku, tražio sam po hrvatskim stranicama i ništa. Nisam ni saznao jesu li bili uopće jer nigdje nepiše samo sam pročitao na fox stranici da su došli u hrvatsku

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 21:14
Evo našao sam i internet stranicu za seriju ali zadnji post na forumu je bio 2003 ima još par backgrounda za skinuti i mp3 isplati se pogledati

http://www.fox.com/johndoe/main.htm
--ChainGang Soldier--
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 09:24

Koja steta kaj su prestali snimat.

Serija je bila zakon, vidis kakvi su ameri, ono sta je dobro za pogledat njihova imbecilna publika ne zna cijenit i pretesko im je za pratit (sjeti se samo primjera odlicne serije na HTVu prije 5-6 godina, mislim da se zvala Baltimore police department, koja je ukinuta zbog malog interesa gledateljstva),

a takve jadne serije kao 'will i grace' dobivaju desetke Emmya.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2005 u 10:16
Meni je zanimljivo što planiraju ukinuti seriju Joey jer ima "samo" deset miljuna gledatelja, a Prijatelji su imali 20 milijuna tjedno. I to im je malo.
Inače je serija očajna.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2005 u 13:21

Kad smo kod tog Joeya, gledao sam par epizoda na HBO i imas pravo serija je totalno sranje. Pokusali su reciklirat fore iz par razlicitih sitcoma, a ispalo bijedno. Ni jednom se nisam nasmijao.

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2005 u 11:06
Originalno postovano od strane X Zero X Zero piše:

Našao sam i na torrentu gdje se može skinuti sve epizode ima 8giga (počeo sam skidati s modemom 56kb) skinuo sam uspješnih 0.10%

ti to ozbiljno?

inače oz je jebena serija, john doe mi je bio ok za pogledat al niš posebno...
....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 02:42

ima na torrentu sve epizode Oz-a, ali je jedan torrent od oko 18GB, ja bi skinuo ali nemogu toliko imati na kompu na faxu...

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 19:53
Originalno postovano od strane fLiP fLiP piše:

Našao sam i na torrentu gdje se može skinuti sve
epizode ima 8giga (počeo sam skidati s modemom 56kb) skinuo sam
uspješnih 0.10%

ti to ozbiljno?

inače oz je jebena serija, john doe mi je bio ok za pogledat al niš posebno...
Malo sam se za... nije 0.1% nego 0.01%, evo uvjeri se sam

skinuo sam 3 i pol minute yeah mogu staviti i par screenshota

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 21:24
0.01% ahahaha
svaka čast, grohotom sam se nasmijao!
....
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2005 u 21:36

0.01% ahahaha

a šta ćeš, skidao sam to pola sata tako da sad mogu gledati john doe pilot punih 3 min 30 sekundi, nadam se da ću uskoro imati 0.1%, 4% je jedna epizoda pa tako za jedno 10 godina ja skinem sve epizode pa se možete javiti za trejd
--ChainGang Soldier--
Na vrh
jerincsson View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jerincsson Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2005 u 13:03
imam sve oz, 5 dvd-ova
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2005 u 13:55

0.01% ahahaha

a šta ćeš, skidao sam to pola sata tako da sad mogu gledati john doe pilot punih 3 min 30 sekundi, nadam se da ću uskoro imati 0.1%, 4% je jedna epizoda pa tako za jedno 10 godina ja skinem sve epizode pa se možete javiti za trejd

de bogati stvarno napisimi gdje si nasao taj torrent moram si downloadat to, nema veze sto je 18GB kod mene je PC uvjek upaljen ;) (adsl)

w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2005 u 16:49
Ja sam to našao na www.torrentcrawler.com imaš par stvari
od john doe, ali nešto sad ne radi stranica, daj mi svoj mail da ti pošaljem torrent. Daj ako skineš onda hoćeš se trejdat (ja sam dosad skinuo 0.05%)
Odakle si?

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2005 u 13:15
mogu jedino da posle toga jednu po jednu epizodu da uploadam pa da skines brze ako hoces.

Ja sam iz Hamburg/Njemacka

Ažurirao eXecutioner
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2005 u 18:12
Nisam vidio da si iz Njemačke, nema veze sljedeće godine se vidimo onda na svjetskom prvenstvu
--ChainGang Soldier--
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2005 u 18:41
nadam se da se vidimo da pokazemu u stadijonu sta HRVATSKA zna bice nas sigurno puno Hooligans iz hrvatske  i takoo, jos perfekt bi bilo kada bi HR igrala u Hamburg ovdje gdje ja zivim

Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2005 u 20:22

ohoho,ako budemo igrali u hamburgu možemo dogovorit neki smještaj...

....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2005 u 20:47
ma kod mene je slobodno samo ako zelite i da slavite pobjedu samnom. I donesite domace rakije odozdo kao i Ozujsko pivu za mene onda radite i spavajte gdje god hocete

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,143 sekundi.