Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - norton 2005
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

norton 2005

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
duci View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: norton 2005
    Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 21:32
IMA LI MOZDA NETKO NORTON ANTIVIRUS NA CDU OD 2005 GODINE?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 21:47
'Sto ,da neses mozda da stavis taj krs na racunar. Dobro razmisli da li ces to da uradis. Testirali smo beta verziju i pokazala se tako-tako, ali je gutala resurse racunara neverovatno. Potrebno je imati izuzetno jaku masinu da bi mogla NORMALNO da radi !!!

Ažurirao Vladika
Vladika
Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 21:53
pa koji je dobar antivirus?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 22:09
 Preporuka ja za NOD32. Za sada neces naci nista bolje, a gotovo podjednako dobar je i PANDA TITANIJUM (stara verzija )
Vladika
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2005 u 23:32
Uzmi McAfee! Je da malo sporije ti se pali komp (2-3 min) ali imaš savršenu zaštitu!
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 02:20
govorite vi sta hocete nero je zakon najduze su u tom poslu i znaju ljudi sta rade, a sto se tice gutanja resursa to jeste tacno. otom potom nabacaj mu 2 gige rama pa nece biti belaja.
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 02:21
isravka nije nero nego norton antivirus 2005
Na vrh
excite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj excite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 02:23
norton je super ako imaš  stroj do yaya.... 
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 02:35
e ja ga imam
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 13:49

da ali treba imat 2 gige a za nas s takim-kakim kompjuterima savršen je nod32 imam ga 4 mjeseca i nikakvih problema kad sam ga stavio i izbriso norton i prvi put skenirao disk bio sam prosvjetljen, našao je 10 virusa norton(2004) nema šanse a i puno je brži od nortona, bar koji sam ja imao, nod32 je stvarno zakon

Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 22:33
Brale ,da ti sa racunarom do jaja i sa NORTONOM 2005. Pa zar mislis da ako guta resurse ko blesav a ti imas azdaju od racunara da je taj antivirus dobar. Evo dacu ti predlog idi na neki od "sumljivih" sajtova i vidi sta ce ti se desiti, ili jos bolje dacu ti ja neku od ovih azdajica od virusa koje sam zakljucao pa ces videti koliko je dobae NORTON (2005). Verij mi nije nizasta (isto kao ni PANDA 2005) , suplje ti je to ko sito. Propustio je da uhvati jedan bedni  TROJAN KQK koji je prastari virus i pri tom "lak" ,pa sta ce se desiti kad naletis na neko vece i strasnije cudo. Pazi sta stavljas na racunar, nije sve tako ruzicasto kao sto pise na njihovom sajtu. Kada ga citam rekao bi pa ovi razvaljuju, ali veruj mi nije tako !!!
Vladika
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 23:55

slazem se sa vama u vezi noda, malen je, a dobar i kompjuter radi bolje nego prije, kad sam imao pandu 2005, ali mi je tri virusa (ne sjecam se kako su se zvali), nod samo stavio u karantenu, a panda ih je neutralisala

trenutacno koristim nod, za antivirus, a sygate mi je fwall

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 00:33
Zasto nisi rekao nodu da hoces da ih "ubijes".
Vladika
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 01:25
otkud sam znao kako se to radi,   iskreno da kazem, ne znam ni sad
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 15:12
Nod veoma pazi kada naidje na racunar koji je zarazen da NE BRISE viruse vec ih pozatvara u karantin ili ih reimenuje. To radi jer ostoje virusi koji ,kada hoces da ih izbrises pobrisu i sve sto su zarazili, znaci PROGRAME i WINDOWS ako je neki deo sistema zarazen. Da se to ne bi desilo ne dira ih dok "gazda " ne proveri da li su spremni da se izbrisu i da nece napraviti karambol posle brisanja.
Vladika
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 15:22

odtad sam dvaput formatirao disk, windowsi su mi bili na dva umjesto na jednome disku

koliko je zdravo formatirati disk?

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 20:22
Ja sam moj formatirao vec 5 ili 6 puta, Nikada nemozes da znas koliko puta je "zdravo" ili ne ,to ti zavisi i od kvaliteta hard-a. U sustini to nije nista "NEZDRAVO" toliko da ce ti sad unistiti disc.
Vladika
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 22:55
Jel moguće da virus mehanički ošteti 'računar'
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 13:52
Apsolutno DA !!! Ako skines neku od verzija CHERNOBIL-a recimo posle 5-e pa navise. Imaju veoma gadan nacin da ti srokaju masinu. Kako ? Pa ako udju, pritaje se i cekaju, naravno ako pre toga nisi namestio neki dobar antivirus da moze da ih otkrije. Ovako nesto se obicno desava onima koji imaju "poverenja" u neke antiviruse ili ih uopste i nemaju ,vec kazu sebi, pa ja neidem na sumljive sajtove pa nema veze. CHERNOBIL (ima jos nekoliko slicnih virusa koji mogu da urade nesto slicno ali su ipak dosta retki) se aktivira obicno 26. aprila (4 mesec) kada se desila havarija u Ukrajini ,ali tada neces nista prepoznati, jer CHERNOBIL radi u potaji nesto vrlo ruzno ,kaze tvom racunaru da kada se sledeci put upali da neradi na 220 V ,vec na 360 ili vise, i tada ces iz tvog racunara videti plavicasti dim i prodavac kompjutera u tvom mestu ce zadovoljno trljati ruke zbog nove musterije. Ako ti treba jos neki primer kako ce ti ostetiti racunar samo pitaj, ima i onih koji su takvi da ces vise voleti da kupis racunar nego da popravljas stari.
Vladika
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2005 u 19:09
26.4. je blizu Jel dovoljna zaštita na računaru NOD32 i Sygate firewall da možeš biti bezbrižan?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.