Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Defendor (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Defendor (2009)

Defendor

Defendor (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Braniloc

Godina:

2009

Žanr:

drama, kriminalistički, komedija

Trajanje:

101 min

Režija:

Peter Stebbings

Scenarij:

Peter Stebbings

Glavne uloge:

Woody Harrelson
  >  Arthur Poppington
Woody Harrelson
  >  Defendor
Elias Koteas
  >  Sgt. Chuck Dooney
A.C. Peterson
  >  Radovan Kristic
Kristin Booth
  >  Wendy Carter (as Kristen Booth)
David Gardner
  >  Grandpa Henry
Clark Johnson
  >  Capt. Roger Fairbanks
Michael Kelly
  >  Paul Carter
Tony Nappo
  >  Biker Cliff
Sandra Oh
  >  Dr. Ellen Park
Lisa Ray
  >  Dominique Ball
Bryan Renfro
  >  Mr. Debrofkowitz
Charlotte Sullivan
  >  Fay
Ron White
  >  Judge Wilson
Kat Dennings
  >  Katerina Debrofkowitz
Max Dreesen
  >  Young Arthur

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Defendor (2009)
    Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 21:39
Defendor

Genre: Drama/Comedy

Writer & Director: Peter Stebbings

Cast: Woody Harrelson, Elias Koteas, Kat Dennings, Sandra Oh

Kada padne noć i opasnost ispliva iz sjene uličica Hammer Towna, Defendor je jedini čovjek koji stoji između nas i drogom razorenih ulica. On je posljednji bastion pristojnosti, posljednji časni čovjek – on je Defendor! Ali on je također Arthur Poppington (Woody Harrelson), jednostavan čovjek koji živi u radionici građevinske tvrtke u kojoj je zaposlen da održava prometne znakove. Arthur je samouki superheroj koji se suprostavlja i zakonu kada premlati policajca na tajnom zadatku Chucka Dooneyja (Elias Koteas), koji je zlostavljao mladu prostitutku po imenu Kat (Kat Dennings). Uvijek heroj, Arthur odvodi Kat u svoje tajno skrovište nadajući se da mu ona može pomoći pronaći njegovog najvećeg neprijatelja – dijaboličnog Captaina Industry. Pogrešno uvjeren da mu je Captain Industry ubio majku, Arthurova je misija pronaći neprijatelja po svaku cijenu. No, kako bi to učinio, prvo mora savladati svoj najteži izazov ikad: uvjeriti psihijatricu Dr. Park (Sandra Oh) da je dovoljno normalan da bude na ulicama.

Ažurirao icemaher - 28.Sijecanj/Jan.2010 u 01:09
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 00:32
vommit
0/10 gluma, prica, nista smesno, preterano glupo, prekinuo sam ga nakon prvu akciju Defendora sa neprijateljima na ulicivommit...
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 00:40
Znao sam! I ličio mi je na takav film... Hvala na upozorenju! Neću ga ni skidati...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 00:49
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

Znao sam! I ličio mi je na takav film... Hvala na upozorenju! Neću ga ni skidati...
zezam se, super jeLOLLOL Kako god hoces, meni nije bio smesan, niti pa ozbiljan, kao neka sprdnjava, parodija nekog akcionog filma u stilu betmena, supermena i slicno, ko zna sta je ustvariLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 00:52
Ma znam da je takav nekakav... Podsjeća me na Superhero movie koji je isto isprdavao super junake i takvi filmovi su ono ako nemaš nijedan drugi film skinut a dosadno ti je da si želiš vene rezat... Barem meni...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2010 u 01:06
Ja ću večeras da ga gledam baš zbog ocene na IMDB pa vam komentarišem sutra
jbg za ovaj žanr komedija-drama 7.4 je visoka ocena
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 16:29

sranje film,ko sto rece ice ni komedija ni parodija nista 

jos srbin najaci negativac hahahahahaha i odlazi u hag mislim nije nego 

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 16:28
Ne bih se složio da je film užasan. Nije me oduševio, ali teško bih mogao reći da je sranje. Prije neka srednja žalost.

Poslije dva negativna komentara nisam ni očekivao komediju, ali u filmu, pogotovo u prvih 20-ak minuta, ima nekoliko duhovitih scena parodiranja superjunaka, te još nekoliko rečenice koje zvuče kao da su napisane za Batmana ili Johna McClanea.

Da je cijeli film u takvom tonu bio bi čak i dobar. Ovako se pretvara u dosadnu dramu kojoj jedva čekaš kraj, a teme kojima se bavi djeluju preozbiljne za nešto što ima 'comedy' u opisu. Da ga nisam gledao po danu mislim da bih na pola filma zaspao.

A ocjena 7.4 na IMDb-u vjerojatno je rezultat i (pre)emotivnog završetka filma. Kod Amerikanaca takvi krajevi očito jako dobro prolaze.

Moja ocjena: 5/10

P.S. Negdje među komentarima na IMDb-u netko je Defendora usporedio sa Don Quijoteom. Gdje je taj vidio sličnost, meni nije jasno...
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2010 u 16:42
Film je sasvim prosečan, od komedije nema ni k,
gledao sam ozbiljne drame sa više komike nego u ovom filmu
vrhunska gluma Woody Harrelsona vadi ovaj film iz učmalosti

Ocena: 6/10
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.