Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prevara uživo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prevara uživo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prevara uživo
    Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2009 u 23:20
Nisam sigurna da li je neko postavljao ovo,ali ako jeste molila bih modere da brisnu slobodno....ZNAČI NE VERUJEM,koji lik!!!

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2009 u 23:29
Aaaaaa, koji bed, prejebeno LOL LOL

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 01:15
Ovo je katastrofa............... Hahahahahhahahahahaaaaaa.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 01:18
auuuu,,koji lik...LOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 01:24
Tip je glup, kad već jebe sa strane onda neka to radi kako treba, ovako je sam sebe sjebao. LOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 01:27
Ja ne mogu da shvatim da je on njoj dozvolio da se javlja na telefon wallbash LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 01:29
I ne samo to, to mu je bila prva greška, drugi put je sjebao kada je rekao da je sa ženom na odmoru, pa jebote, ako si ženi rekao da si na poslovnom putu, onda to moraš potvrditi, bez obzira tko te nazove na telefon, pogotovo ako je netko nepoznat. wallbash
Eeeee, amater. LOL

Ažurirao Buki - 19.Rujan/Sep.2009 u 01:30
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 01:30
upravo to buki,,pravi amaterLOL
Na vrh
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 01:42
ne vjerujem da je netko postavio jer je to bilo prije par dana, cula sam u bircu i riknula sam od smijeha ali zeni je to bio totalni crnjak. jos da cujete kak je treba bila sretna i odusevlljena sto ih je dobila i sto ce tako muzu cestitat rodjendan. a tip je nevjerojatan debil,uz sve ostalo jos je ostavio zeni broj sobe i pustio ovu drugu da se javlja na telefon. nevjerojatno 
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 02:22
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ja ne mogu da shvatim da je on njoj dozvolio da se javlja na telefon wallbash LOLLOLLOLLOLLOLLOL

e pa bas to. ma to samo znaci da ga apsolutno boli ku**c, da mu je stalo do zene i djece, i ako je vec ide varati onda bi se potrudio i izveo to tako da ona ne moze nikako saznati (osim ako nije unajmila privatnog detektiva). Btw protiv varanja sam ali ako vec to cinis, bas ovo sto Buki kaze-cini to kako treba, a ne da pritom povrijedis osobu s kojom si. Ja brijem da kad varas, da doslovno sam sebi seres u usta jer osoba koju varas je TVOJ IZBOR, znaci varas samog sebe.

Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

I ne samo to, to mu je bila prva greška, drugi put je sjebao kada je rekao da je sa ženom na odmoru, pa jebote, ako si ženi rekao da si na poslovnom putu, onda to moraš potvrditi, bez obzira tko te nazove na telefon, pogotovo ako je netko nepoznat. wallbash
Eeeee, amater. LOL

E a sto je najgore, nije nepoznat, sto jos potvrdjuje koliki je tip debil - znao je tko je Milivoj L., znaci ZNAO je da prica s tipom s RADIJA. A Milivoj je ludjak totalni, svaki dan zove ljude i prodaje im genijalne fore. Jedno vrijeme sam bas cesto slusala Antenu zbog njega.

Ažurirao asvalttina - 19.Rujan/Sep.2009 u 02:41
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 03:14
Idemo dalje...

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 03:28
hahaha ovo je odlično,,hahahah kak ju je zezno,,svaka čast..
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 03:58
aaaaa genijalno, kako ju je navukao pa onda pljas sve u facu. hihihihi.
a jedno od prvih pitanja how much is it worth? disaster.
ja ne da se ne bi raspitivala nego bi mu jos i srala jer mi je to rekao i pokvario iznenadjenje LOL

Ažurirao asvalttina - 19.Rujan/Sep.2009 u 03:58
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 04:49
Ovo kao ona priča kad je verenik unajmio privatnog detektiva da špijunira ženu, a ovaj je uhvatio, i uslikao, sa kumom "u akciji". Verenik, mrtav 'ladan, napravi se blesav, napravi glamuroznu svadbu o trošku njenih roditelja, pozove zilion ljudi, i u sred svadbe zatraži da održi govor, nakon čega im kaže da pogledaju u koverte (po jedna se nalazila pored svakog stola), jer je to njegov poklon svatovima. Ispostavi se da su se u kovertama nalazile slike verenice i kuma "na gomili". "Ljudi, ja sad idem. Sutra se razvodim i idem na odmor, a vi nastavite da slavite sa ovom kurveštijom" (tako nekako). To se zove osveta sa stilom. grin

...rot and assimilate...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 05:03
Originalno postovano od strane Blank Blank piše:

Ovo kao ona priča kad je verenik unajmio privatnog detektiva da špijunira ženu, a ovaj je uhvatio, i uslikao, sa kumom "u akciji". Verenik, mrtav 'ladan, napravi se blesav, napravi glamuroznu svadbu o trošku njenih roditelja, pozove zilion ljudi, i u sred svadbe zatraži da održi govor, nakon čega im kaže da pogledaju u koverte (po jedna se nalazila pored svakog stola), jer je to njegov poklon svatovima. Ispostavi se da su se u kovertama nalazile slike verenice i kuma "na gomili". "Ljudi, ja sad idem. Sutra se razvodim i idem na odmor, a vi nastavite da slavite sa ovom kurveštijom" (tako nekako). To se zove osveta sa stilom. grin

Auuu,,dobra osvetaClap
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 11:43

Originalno postovano od strane m06 m06 piše:

ma daj , namjestaljka.

Samo zato što ti misliš da je tako, ne znači da jeste. Danny Dumps je emisija koju uživo sluša veliki broj ljudi na radiju "Galaxy", i zbog koje je Danny više puta tužen. Naravno, izvukao se LOL

http://cupcate.vox.com/library/audio/6a00c2251f58b7549d00d10a7beb598bfa.html

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 12:03

A to... pa i meni liči (iskreno) na lošu glumu LOL

Ali da sam se odvalio od smeha, jesam. LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 14:44
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

A to... pa i meni liči (iskreno) na lošu glumu LOL

Ali da sam se odvalio od smeha, jesam. LOLLOLLOLLOLLOL

+1LOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 18:13
Dobra fora, ali namještena (1. klip). U ovim Balkanskim krajevima su ljudi ipak malo pristojniji nego u Engleskoj ili SAD-u i nebi ovakve stvari vrtili na radiju ili TV kada bi shvatili što se dogodilo. Da se to dogodilo u "uljuđenom dijelu Europe" ili pak SAD-u, bio bih siguran da je to stvarno.
Na vrh
nikzilic View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikzilic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2009 u 19:30
Ja sam slušala ovu emisiju u tramvaju, ostala sam blago rečeno ušokirana. Taj dan je cijeli Zagreb brujio o toj emisiji. Ovdje su isjekli jedan dio na početku, gdje se žena javlja na radio i naručuje sretan rođendan svom najdražem mužu..... itd. finih stvari je rekla, a žena je ta koja je otkrila hotel i broj sobe gdje je muž. I nema djela gdje je bio tajac u emisiji kad voditelji nisu znali što dalje pa su nabrzinu pustili muziku i još dio kad je gospodin odgovorio " kako ste mi to mogli učiniti, ja sam oženjen čovijek".
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.