Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potreban savet za video converter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potreban savet za video converter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potreban savet za video converter
    Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 19:12
Treba mi neki predlog za programcic za konvertovanje AVI i slicno u neki od formata za mobilni telefon, 3gp ili tako nesto (imam k850i). Imala sam total video converter koji je odlicno obavljao posao, posle reinstalacije sistema sam ga ponovo skinula i navatala neki virus pa ga se sad plasim. Ako moze neki link ka nekom slicnom jednostavnom, ali sigurnom i cistom programu, bila bih zahvalna Embarrassed
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 19:34
I meni treba za nokia 5310 xpress music, konvertovao bih spotove u 3gp ili mp4 (176x144).
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 19:35
Ma imam ja jedan predobar, za sve telefone ima i brzo je, ali nemogu da nadjem od gde sam ga spustio ako nadjem i tebe cu da posaljem
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 19:44
QuickTimePlayer 7+
File / Export...
\ Export: Movie to 3G / Default settings ili 3GPP
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 19:55
Chlink, jel taj tvoj predobar nije onaj sa drugog linka koji si mi poslao? Ako nisi vracam se total converteru, na njega nemam zamerki, sem sto mi uvek uvali i instalaciju plejera inace brz je jako. Valjda cu ga naci cistog i zdravog.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 20:12
ma nema veze kako hoces, meni je super,jedino sta treba da sacekam jedno 15 sekunda da se upali sve drugo mi je ok i nisam imao problema.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 20:59
Meni treba neki koji ima podrsku za mkv fajlove, jer takve spotove imam u mkv. Direktno sa mkv u 3gp da radi. Linkove na pm
Na vrh
enad View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj enad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2009 u 23:10
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Treba mi neki predlog za programcic za konvertovanje AVI i slicno u neki od formata za mobilni telefon, 3gp ili tako nesto (imam k850i). Imala sam total video converter koji je odlicno obavljao posao, posle reinstalacije sistema sam ga ponovo skinula i navatala neki virus pa ga se sad plasim. Ako moze neki link ka nekom slicnom jednostavnom, ali sigurnom i cistom programu, bila bih zahvalna Embarrassed

Imaš Super  http://www.erightsoft.com/SUPER.html ja sam sa njim stavlja u taj isti(k850i) mob.
koji imaš.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2009 u 00:19

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

Meni treba neki koji ima podrsku za mkv fajlove, jer takve spotove imam u mkv. Direktno sa mkv u 3gp da radi. Linkove na pm

Pokušaj sa ovim, besplatan je i odlično konvertuje mkv u druge formate.

http://www.nchsoftware.com/prism/

Ažurirao Movie Master - 13.Rujan/Sep.2009 u 00:23
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2009 u 01:40
Ja tipujem na YouTube downloader, on ima opciju da avi i flv fajlove konvertuje i u 3gp format,
koji je pogodan za mobitele a jednostavna je konverzija...

A Marry, nisam znao da i ti imaš K850i, baš mi je drago...
Moj je Crni za zelenim okvirom...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2009 u 02:15
Hvala enadu i moviemasteru takodje, eksperimentisacu.

@ Joya: Da i moj je takav, imam ga oko godinu i po dana. Za oko 6-7 meseci ga menjam, ako izadje nesto sladje, mada sam i sada zadovoljna  :)
Na vrh
sneky View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sneky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2010 u 09:18

probaj Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter http://www.alloksoft.com/...konvertuje i muziku za telefon

Odgovaraš na post iz septembra 2009???

Ažurirao Movie Master - 05.Veljaca/Feb.2010 u 22:32
Ako ikada dozivis poraz ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni
i na rusevinama tvoje srece, sagradice spomenik svojoj pobedi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.