Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - avi2divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

avi2divx

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: avi2divx
    Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2003 u 18:42

naime kad convertiram svcd u avi vobsubom iako su rekli da se konvertira u divx ali se ne jer je i dalje recimo file koji je imao 714mb na cd-u svcd-format i kad sam ga konvertirao imao je oko 700mb znaci divx sigurno nije jer divx bi  poslije sam racunao imao negdje oko 300mb da predem na stvar. koji mi program preporucujete za convert filmova iz avi u divx (da radi i da je pouzdan) ili ako znate program koji bi mi svcd pretvorio u divx a ne avi.recimo svcd naprimjer avseq01.mpg bi trebalo prebaciti u avi.

preporucuite mi dobre programe a ne jebivjetre............

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2003 u 20:44
ili ako neko ima crack za winmpg 3.7 vertziju ali treba mi crack da mi ne pise ona poruka "please register" na vide-u koji nasane convertiranjem.
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2003 u 20:47
nastane convertiranjem
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 01:05
Koja je razlika između avi  i  divx ????
Kapetan Kuka
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 01:20
to bi i ja rado saznao
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 01:48
mpg2---mpg---avi---???
Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 01:54

Svi programi koje JA koristim!!!!!!!!!!!!!(Samo Naajjbbboooolllje)

Kapetan Kuka
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 02:10
još ti fali BadCopy a i Subtitle Tool ti predlažem za pogledati
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 15:13

zar nema razlike?

pa recimo film mi je cirka 700mb na svcd formatu ?

koliko bi trebao imati kad ga prebacim  na divx?

meni kad ga prebacim ima oko 620mb i smanjio sam 80mb puno pa zasto neki pisu bas kad sam pitao zasto konvertirati?a oni meni da mi recimo filmovi koji su na dva cd a stanu na jedan? u cemu je fora?

Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 20:15
Originalno postovano od strane honda honda piše:

još ti fali BadCopy a i Subtitle Tool ti predlažem za pogledati

O?eš li mi poslat registration key za BadCopy ?
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 20:28

Fora je u tome da na cd od 800mb možeš staviti i tri filma!!!

kakva će biti slika( nije važno!!!!)

DVD u DivX ili Avi može 1cd=100min filma ako nije neka preterana akcija!!!!

Standard 900fps zadovoljava pri ripanju filma !!!

Kapetan Kuka
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 21:45
Kaj se tiče Dvd Decryptera Kuka bolji ti ji dvd shrink.Ja ga koristim za guardian knot jer za razliku od decryptera kompresira dvd na 2,5 GB.Dr.Divx nikad nije dal bolju sliku od VirtualDubModa.Nikad;NIKAD;NIKKKKKKKKAAAAAAAADDDDDDDDDDD
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2003 u 23:42

divix 5.0 pro stvar je u kodeku a manje u programu!!

Kapetan Kuka
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2003 u 18:51
Dobro Kuka ali divx 5.1 može se sakrit u rupu sad kad je izašal xvid 1.o beta.skini sa doom9 i provjeri
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2003 u 22:30
cuj dr divx je jako dobar!!!!!!!!! temeljit
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2003 u 17:55

AVI-Audio & Video Interlace

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.