Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - AUDICIJA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

AUDICIJA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
duci View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: AUDICIJA
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 17:47
IMA LI NETKO KOJIM SLUCAJEM STARE SARAJEVSKE AUDICIJE? JA IMAM SAMO ONU , SVE MI DIRAJ AL OČEVINU NE! AKO NETKO IMA NEKE DRUGE, NEK SE JAVI! HVALA!
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 18:10
Imam ja audiciju "POLICIJSKA STANICA"
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 18:35
kolko ja znam to nije audicija
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 18:43

Originalno postovano od strane božo božo piše:

kolko ja znam to nije audicija

A ŠTA JE?

Na vrh
duci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 21:15
JESI SIGURAN DA JE TO AUDICIJA? JEL ZNAS IZ KOJE JE GODINE?
Na vrh
miki007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miki007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 23:35
To nije Audicija,ali je slično samo što  ljudi ne dolaze na audiciju za glumu već dolaze u policijsku stanicu kod Đure da nešto prijave ili da se prijave u policiju ili slično ja imam 3 djela
Na vrh
milovan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milovan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 00:58
Imam ja zemljace 5 delova a usput mislim i da je to sve,ali su na dvd i ja sam iz Beograda-Imeil-ilicmilovan@yahoo.com,pa da se cujemo
MIKI MIKI BG
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 09:42

Originalno postovano od strane miki007 miki007 piše:

To nije Audicija,ali je slično samo što  ljudi ne dolaze na audiciju za glumu već dolaze u policijsku stanicu kod Đure da nešto prijave ili da se prijave u policiju ili slično ja imam 3 djela

Imaš pravo,nije audicija ali to je sve slično!!

Je, svi likovi dolaze kod nekog policajca (u to vrijeme milicajca) da srede probleme.

Na vrh
ruby View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ruby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2005 u 23:34

e ja bi htio isto audicije ali ako neko ima ovdje u hrvatskoj a ne u beogradu, kupujem!

I love cars!!!
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 00:39
imas na emule
Na vrh
dario78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 00:46

ima prva audicija iz 1991, iz sarajeva na emule u mpg formatu

neznam kakva je slika i ton, nisam je DL

Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 11:34
Imam ja Audiciju iz 91´ i iz 2003 SARAJEVSKU javi na mail tomislav.dumancic1@po.htnet.hr
John Cena - The WWE Champion
Na vrh
Undertaker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Undertaker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2005 u 11:59
Imam još audiciju iz 89 prvu koja je izašla na videu 
John Cena - The WWE Champion
Na vrh
Kruno View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kruno Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2005 u 15:53
Meni bi trebala audicija ona sa musom,mimom,hercegocvem
mirkom može i na kazeti ako neko ima
Na vrh
vasko385 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vasko385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2005 u 02:20
Imam ja prvu i jedinu pravu Audiciju
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.