Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eset Smart / Nod problem s update-om
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eset Smart / Nod problem s update-om

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Eset Smart / Nod problem s update-om
    Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 14:29
Jel' ima još neko problema sa apdejtovanjem eset smart security ili noda? Sajt nod321 su izgleda ugasili i nema novih ključeva, a ovo ostalo sve stari i nema šanse da ga dopunim. Confused
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 14:39
evo imaš tu ključeve pa probaj,,pozdrav

http://www.nod123.cn/
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 14:53
Ja koristim NOD, i za sada nisam imao nikakvih problema sa update-om, nadam se da ni neću. Tongue
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 14:53
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Jel' ima još neko problema sa apdejtovanjem eset smart security ili noda? Sajt nod321 su izgleda ugasili i nema novih ključeva, a ovo ostalo sve stari i nema šanse da ga dopunim. Confused

Mogu da ti dam upatstvo koje mi je poslao icemaher da instaliras esed nod32 koji se sam upgrejduje i imas licencu do 2050 godinu ako zelis reci.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 15:45
Hvala svima! Problem rešila Perlica Clap
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2009 u 15:59
Originalno postovano od strane chlink chlink piše:

Mogu da ti dam upatstvo koje mi je poslao icemaher da instaliras esed nod32 koji se sam upgrejduje i imas licencu do 2050 godinu ako zelis reci.

aj pusti meni Embarrassed

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2009 u 01:04
to je onaj nod32 3.0.621 TemDono fix 1.1 free updates expire in 2050 year
tako nešto beše tekst, kod mene funkcionise super, ali ako vas nekad zezne nod i napise Invalid Username & Password, to je ili neki zajeb u nod-u, ili neki viruscic... Samo ugasite u task manageru proces egui.exe i startujte taj patch, valjda chlink ima jos uvek link za njega, ako nema poslacu vam ovu verziju opet... Nakon ponovnog paljenja nod-a, update ce raditi opet.
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2009 u 01:12
Pa ja evo sad samo sto sam poslao to. Isto kao sto si mi ti meni napisao, meni radi super.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
silovski View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silovski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2009 u 15:33
Za pronalaženje licenci za NOD najbolje rešenje je program Eset Keys Finder V5.2. Program se ne instalira samo se klikne na ikonicu i kad se otvori najbolja opcija je kliknuti na Eset Login Viewer i izbaci 5-6 licenci zelene boje koje su vežeće za NOD 3-4 a neke i za Smrt Security.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.