Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - EuroBasket 2009
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

EuroBasket 2009

Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
Korisnik
Poruka
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: EuroBasket 2009
    Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2009 u 15:05
Kao što svi već znate, ubrzo počinje Europsko Prvenstvo u košarci u Poljskoj. bukitheman
Evo i službene stranice prvenstva gdje možete vidjeti najnovije vijesti -
http://www.eurobasket2009.org/en/default.asp

Skupina A

Klub Sus. Pob. Izg. PD PP Razl. Bod.
Grčka

Hrvatska

Makedonija

Izrael

7. rujna 2009.
Makedonija  vs. Grčka    Hala Arena, Poznań
7. rujna 2009.
Hrvatska  vs. Izrael    Hala Arena, Poznań
8. rujna 2009.
Izrael  vs. Makedonija    Hala Arena, Poznań
8. rujna 2009.
Grčka  vs. Hrvatska    Hala Arena, Poznań
9. rujna 2009.
Makedonija  vs. Hrvatska    Hala Arena, Poznań
9. rujna 2009.
Izrael  vs. Grčka    Hala Arena, Poznań

Skupina B 

Rusija

Njemačka

Latvija

Francuska

7. rujna 2009.
Rusija vs. Latvija    Hala Olivia, Gdańsk
7. rujna 2009.
Francuska vs. Njemačka    Hala Olivia, Gdańsk
8. rujna 2009.
Njemačka vs. Rusija    Hala Olivia, Gdańsk
8. rujna 2009.
Latvija vs. Francuska    Hala Olivia, Gdańsk
9. rujna 2009.
Rusija vs. Francuska    Hala Olivia, Gdańsk
9. rujna 2009.
Njemačka vs. Latvija    Hala Olivia, Gdańsk

Skupina C 

Španjolska

Slovenija

Srbija

Velika Britanija

7. rujna 2009.
Velika Britanija vs. Slovenija    Hala Torwar, Varšava
7. rujna 2009.
Srbija vs. Španjolska    Hala Torwar, Varšava
8. rujna 2009.
Španjolska vs. Velika Britanija    Hala Torwar, Varšava
8. rujna 2009.
Slovenija vs. Srbija    Hala Torwar, Varšava
9. rujna 2009.
Velika Britanija vs. Srbija    Hala Torwar, Varšava
9. rujna 2009.
Španjolska vs. Slovenija    Hala Torwar, Varšava

Skupina D 

Litva

Turska

Poljska

Bugarska

7. rujna 2009.
Poljska vs. Bugarska    Hala Stulecia, Wrocław
7. rujna 2009.
Turska vs. Litva    Hala Stulecia, Wrocław
8. rujna 2009.
Litva vs. Poljska    Hala Stulecia, Wrocław
8. rujna 2009.
Bugarska vs. Turska    Hala Stulecia, Wrocław
9. rujna 2009.
Poljska vs. Turska    Hala Stulecia, Wrocław
9. rujna 2009.
Litva vs. Bugarska    Hala Stulecia, Wrocław

Dakle, ovdje pišite vaša očekivanja, mišljenja, prognoze i sve vezano za ovo natjecanje. Thumbs Up

P.S. Miki, u istoj smo skupini, ima da vas razvalimo kickass LOL

Ažurirao Buki - 04.Rujan/Sep.2009 u 15:12
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator
Vulfi s juga, Makedonska tuga

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2009 u 15:13
Sad mi je ovo bitno da pobjedimo Greece, pa ondak ce da vas sredimo na brzakaLOL
Ne salim se Hrvatska imaju dosta dobar tim, tesko ce da bude, na ovaj turnir koji je bio samo smo od Hrvatska izgubili tako da...
A verujem da Hrvatska ici ce na medal zato sto imaju stvarno dobar i uigrani tim.
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2009 u 15:17
Ja nisam baš toliki optimist na ovom prvenstvu i mislim da će Hrvatska teško do medalje, ali ako uspiju u tome, svaka im čast.
U svakom slučaju, pratiti ću prvenstvo (ipak je košarka moj sport i trenirao sam ju i igrao 8-9 godina, a i sada ju povremeno igram) i nadati se uspjehu. Thumbs Up
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2009 u 18:11
Ja sam uvijek optimist i nadam se polufinalu, a onda je sve moguće. Samo da ne bude ozljeda (ni danas se ne volim sjetiti 2005. i četvrtfinala protiv Španjolske - ozljede Kasuna i Planinića).

Na ovom prvenstvu će posebno zanimljivo biti gledati Engleze kako igraju košarku. Mada imaju 2 NBA igrača (L. Deng i B. Gordon, oba Bullsi), izvukli su skupinu smrti i sumnjam da mogu do ijedne pobjede.

A prvak bi konačno mogla biti Španjolska.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2009 u 03:42
Očekujem Špance na najvišem stepeniku a ne bih se uopšte iznenadio da Slovenci budu na stepeniku niže. Borba za bronzu će biti velika.
Od Srbije ne očekujem mnogo - isto kao što nisam ni 1995.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 13:28
današ počinje,jedva čekamtitloviekipa

Ažurirao outside - 07.Rujan/Sep.2009 u 13:28
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 13:31
Evo danas pocinje. Makedonija- Grcija otvaraju prvenstvo, nadam se o nadam, da cemo pobetiti.
Kao sta kaze darije slovenci su dosta dobri, medjutim ne znam zasto pdcenujete svoje reprezentacije, Kao sta sam pricao sa buki on misli da hrvatska su dosta slabe, ali nije tako to sto nemate neke pojedince koje su poznate i dobre nista ne znaci hrvatska je pobedila na turnir u turskoj sad pred nekoliko danova, a igrali su dosta jake reprezentacije. Srbija imaju mladi novi tim, kad to uradi srbija svima nama poznato nije da od to bice nesto, bar tako kaze istorija do sada. Moje prognoze Hrvatska ide na medal. Da vam da jos jedna informacija, danas ova utakmica izmedju makedonija i grcka bice ludnica ko moze nek to gleda, kao sto znate(znam da ovo je zabranjeno na ovaj forum, ali dosta je bitno za ova utakmice) Grcija i Makedonija imaju neke politicke sporove, i zato je ova utakmica prerasla u nesto vise, Nasa skupina je preporucila da nista ne zeli sem ovu danas da pobedu Grcku. Bice dosta zustro, ko ima sanse da ovo gleda nek gleda, bice ludnica.

Ažurirao chlink - 07.Rujan/Sep.2009 u 14:17
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/bf04dd61-5458-44c2-8ded-bd4c16996aa7.png][/URL]
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 13:34
Naravno da ću gledati, kada je riječ o nekom prvenstvu, sve pratim, pogotovo košarku.
Sretno protiv Grka, nadam se da ćete ih razvaliti, a onda i mi Izraelce.
titloviekipa
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 14:11
Originalno postovano od strane Buki Buki piše:

Naravno da ću gledati, kada je riječ o nekom prvenstvu, sve pratim, pogotovo košarku.
Sretno protiv Grka, nadam se da ćete ih razvaliti, a onda i mi Izraelce.
titloviekipa

+1
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 17:39
Znaci toliko sam se razocarao sta nemogu vise. Ja ne znam gde ovi nasi zaboravili jaja, ne znam sta da pisem i da iskomentiram za ovo ko gleda ovo znace sta pricam................................................................................................................................................
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 22:53
Iako je Hrvatska pobijedila, nisam nimalo zadovoljan ničim, osim činjenicom da smo pobijedili. Confused
Hrvatska - Izrael 86:79 (25:17, 17:20, 17:22, 27:20)

Užas, očajno, gledajući ovo prvenstvo dođe mi da plačem.
Pa ako su ovo reprezentativci, onda ja ne znam gdje ova košarka vodi.
Tako loše, neinteligentno, strašno, ne samo mi, nego uglavnom sve ekipe, žalosno. Thumbs Down

Ažurirao Buki - 07.Rujan/Sep.2009 u 23:05
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 22:59
opaaaaaaaaaa....... PADE ŠPANIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO SRBIJA!!!!!!!! titloviekipa

Srbija - Španija 66:57 (15:12, 23:11, 18:14, 10:20)

Ažurirao darije - 07.Rujan/Sep.2009 u 23:00
Na vrh
conja View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj conja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 23:09
Pade,pade.......poguzi
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 23:14
Moram priznati da su me momci iznenadili. Iskreno nisam ovo očekivao ali sama postavka igre, angažovanost i borbenost nisu mogli da dovedu ni do čega drugog do ovakve pobede. Pa mi smo sve vreme bili u vodstvu, čak i 17 razlike - protiv Španaca. Nije mala stvar. Svaka čast i Dudi Ivkoviću!!!
Sad samo bez euforije jer sam siguran da će protiv Slovenaca biti mnogo teže.
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2009 u 23:28
Jao, kako mi je krivo što nisam mogao da gledam... siguran sam da je bila fantastična utakmica!
Svaka čast našima na pobedi.Clap
Na vrh
chlink View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chlink Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2009 u 00:31
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Moram priznati da su me momci iznenadili. Iskreno nisam ovo očekivao ali sama postavka igre, angažovanost i borbenost nisu mogli da dovedu ni do čega drugog do ovakve pobede. Pa mi smo sve vreme bili u vodstvu, čak i 17 razlike - protiv Španaca. Nije mala stvar. Svaka čast i Dudi Ivkoviću!!!
Sad samo bez euforije jer sam siguran da će protiv Slovenaca biti mnogo teže.

Vidis da sam bio u pravo, reko sam ti.

Cestitam pobedi Srbiju i Hrvatsku svaka vam cas.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2009 u 00:47
Jesi brate. Svaka čast. Clap
Hvala na čestitci.
Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2009 u 00:51
Taman da pitam kad je sledeća utakmica i s kim igramo, i videh da je sve to Buki lepo naređao u prvi post. Svaka čast.Clap
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2009 u 04:00
Ugazismo Spance.
Duda 20 - 0 Evropa
Profesor profesorski.
Cool
...rot and assimilate...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2009 u 20:00
Izgubismo mi od Slovenaca i to dobro, isto kao i Makedonci od Izraela a kako vidim ni Hrvatima se ne piše dobro protiv Grka...

Ažurirao darije - 08.Rujan/Sep.2009 u 20:01
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 7>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.