Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD RW  Dual Layer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD RW Dual Layer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD RW Dual Layer
    Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2005 u 10:47

Uzeo bih dvoslojni DVD rezac. raspitao sam se malo i uglavnom svi preporucuju PEEONIR 108 ili 109, ili ASSUS - a. Sto se tice kvaliteta sigurno je na zavidnom nivou i PEEONIR -a i ASSUS - a, u to ne sumjam. Ali mene interesuje jos nesto: vec imam DVD RW Single Layer  SONY,  i zaista nemam neke velike zamerke osim sto je "preosetljiv", znaci dosta mi se puta dogadjalo da nece da "procita" neki DVD , koji na kucnom bioskopu sa lakocom gledam.Znam, neko ce reci da su mu oslabili laseri, medjutim tako je bilo od pocetka. Naravno podvlacim da je to mozda 1 od 50 koje ne "prepoznaje"! Iz tog razloga bih uzeo DVD RW DL koji ce moci da cita sve DVD - je!!! Ako neko ima iskustva sa tim bio bih mu zahvalan na savetu.

Unapred hvala

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2005 u 14:04
Kaže se ASUS.
Da nije očito sjeban,ne bi bilo potrebe da kupuješ novi pekač,jer ti jedan DVD DL medij košto oko 60kn,ne znam koliko je to dinara,Al pioneer je ok,a asus je u zadnje vrijeme preuzeo titulu "najboljeg".Uglavnom ja imam pioneer108 i imao sam sitnijih problema do najnovije verzije nera,imao sam problema čak s plextor CDRW,tako da iako imaš najjaču optiku,nero je najbitniji dio...
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2005 u 14:50

je**mti plextor smece belgijsko kupio sam ga u 3.mjesecu 2001god i crko mi u 9.mjesecu 2001god. lepo sam spusio 2600kn u roku 6mjeseci i 2 dana. a garancija je bila 6 mjeseci i 0 dana naravno.  kupio sam ga u hgspotu pa bi i to mogao bit razlog crkavanja.

a sto se dvdrwdl tice uzmi pionira 109 najbrzi je ili lg 4163 zbog 2 god garancije(imam ga ja) pioneer 108 je proizvod stariji i skuplji od 109 modela i bilo bi glupo to kupit makar je odlican i nikad me nije iznevjerio(sve citao i sve sprzio)

ispricavam se zbog dugog posta al praznici su i nemam kaj radit

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2005 u 15:12
Originalno postovano od strane defiant1 defiant1 piše:

ispricavam se zbog dugog posta al praznici su i nemam kaj radit

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 23:20
OK. Slažem se za Peeonir . Šta mislite o LG -u?
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2005 u 23:53
ja imam lg i dvd rom i dvd rw i nikakih problema nemam
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2005 u 08:40
Najbolji je definitivno PIONEER DVR-108! Imam ga vec pola godine i do sada se nije desilo ni jedanput da mi neki ubaceni medij nije procitao ili da neki nije snimio kako treba. Sve je radio PERFEKTNO!!!
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2005 u 09:42
Imam pioneer dvr-109 .... Jedini ima 10/10 ocijenu u pcchip-u a vjerujte ima više snimača...
Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2005 u 10:40
Jel se isplati od frienda kupiti običnu pržilicu Asus sa brzinom vrtnje 24x i prženjem na 4x za 10kn???
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2005 u 12:59
mislis cd pržu,ak je cd prža za 10 kn nes propast za,kupi ju za stare dijelove
Na vrh
KiDjej View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KiDjej Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2005 u 01:53
zajebite vi sve ja imam lg i nema boljid cd-romova dvd-romova writera rewritera dual layera itd... koristim lg DVD-Ram i zakon je... samo lg
Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2005 u 23:29
ne kudi konja kojeg nisi jahao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ažurirao zgubidan
neznanje ne boli
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2005 u 21:33
danas kupih tu dvd pržu dvr 109 i sve lijepo ja spojim ,idem snimit dvd,nero data disc ,sve lijepo radi i presnimi a kad ga želim ucitat u dvd prži pokazuje kao da je prazan,pa molim vas pomozite
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2005 u 00:42
Pogledaj malo po forumima pa se odluči... Ja ti osobno savjetujem NEC ND3520 A - Pioneer se malo razbahatio što se tiče optike za računare. Počeli momci da se kurče... za Apple rade dobre pogone, a za PC ''sirotinju'' ide B klasa. Odvagni i ...budi mudar. Svakako nemoj izostaviti iz vida LG...
Pongy
Na vrh
LjUBA CAR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjUBA CAR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2005 u 01:26
Pionir 109 je korak u nazad u odnosu na 108 kao i NEC 3520 u odnosu na 3500
Pojavljuju se novi favoriti kao na pr. Samsung TS H 552 U
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.