Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD medij?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD medij?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD medij?
    Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 20:25

Možete mi reći koji je najbolji DVD medij, koji vi koristite?

Mogu vam samo reć da nikad ne kupujte KVARK medije jer su stvarno beskorisni,  skoro svaki je neispravan!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 21:05

Nije istina da Kvark baš nevelja skroz (spržio sam ih valjda 50min i ak 2 nisu bila ok lažem) , nije među boljima ali nije ni najlošiji, definitivno najbolji je Verbalatim i nemam mu premca, traxdata je također dobra, princo katastrofalan....

BUG 144 11/2004
Stres-Test CD-R/W i DVD+-R/W mediji na kušnji

Najbolji po kategorijama

DVD-R
TDK 4x, Traxdata8x

DVD-RW
Emitec 2x, Verbatim 4x

DVD+R
TDK 4x, Infiniti8x

DVD+RW
Traxdata 4x

CD-R
Memorex Titanium, Verbatim Printable/Scratch Resistant

CD-RW
Verbatim 16-24x, TDK 12x

Na vrh
miki007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miki007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 21:30
Jol imo tko kakvog iskustva s Dvd+r Arita kupio sam 20 komada i 10 mi nije htjelo da radi
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 21:35

Ja imam pola mojih divx filmova na PRINCO CD-ovina (ne DVD-ovima) i mogu reći da su CD-ovi odlični, neznam za DVD-ove ali CD-ovi su mi besprijekorni.

Kvark DVD-ovi (obi zeleni po 3kn)- kupio sam ih barem 5kom i nijedan neradi kak treba, filmovi na njemu štekaju i zastaju.

Danas sam kupio ARITA (4,5kn), mislim da su oni bolji. šta ti misliš?

Dakle da ubuduće kupujem TDK ili Traxdatu? Cijena?

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 21:42
ja smatram da su najbolji Verbatim MCC 8x dvd-r po 3,8kn u spindlu po 25kom i to u Zitu...
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 22:19

Traxdatu i Verbatim ne treba niti spominjati. Za njih se zna. Do sada sam snimio stvarno čitavo čudo, ali doista čitavo čudo eProformace i PrimeOn dvda i nikada niti problema s čitanjem niti s snimanjem. Toplo preporučam. U hgspotu možete provjeriti da je po mjerodavnim recenzijama eProformance bolji od Traxdate. Čak je u hgspotu kad sam zadnji put kupovao bio i skuplji od traxdate i verbatima. Sad ne znam kolika mu je tamo cijena.

I s još jednim medijem sam zadovoljan. Prije godine i par mjeseci, dok je traxdata 2x bila oko 13tak kuna, bio je jedan jako povoljan (oko 6kn) Eclipse medij. Uzeo sam za probu 25kom i snimio na njega stvari koje i dan-danas stvarno često vrtim (snimio sam neke serije pa znate onda koliko se ubacuje, izbacuje, gleda, premješta) i nikada problema s tim medijem.

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
antonijaaa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj antonijaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 22:31

ja sam u zadnjim 15 dana sprzila tocno 75 dvd-ova i to ni manje ni  vise nego kvark+ (ljubicasti), i svaki mi  radi, ni sa jednim nisam imala nikakvih problema.

a cijena? smijesna- 25kom=54 kn.   

ne znam kakvima ce se poslije pokazati, ali zasad je sve ok.

Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 23:30
Ja koristim sony 4x,to se nemora posebno isticat-sony je sony,al ga doduše plaćam malo više.Al imam i silver kvarkova koje mi je stari negdje iskopo za 4,5kn!!!!! ,međutim,nisam imao nekih problema.
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 06:28

SAMO TRAXDATA! STVARNO SU NAJBOLJI! CENA U SCG JE 43.5 KN ILI 470 DIN ZA 10 KOMADA U SPINDLU + 10 SLIM KUTIJA 6.5 KN ILI 70 DIN I PRZI!!!

Traxdata DVD+R 8X su najbolji bez obzira ko sta kaze!

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 07:22

Za ostale KVARK DVD-ove neznam ali zeleni DVD-r su katastrofalni!

Ne preporučam!

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 07:28
Kakvi su ARITA rozi (4,20kn)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 08:04

Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

Kakvi su ARITA rozi (4,20kn)

to ti je sve Ritek sloj... idu ti mediji sa Ritek slojem Traxdata, Arita, Ridata...

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 08:06

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Ja koristim sony 4x,to se nemora posebno isticat-sony je sony,al ga doduše plaćam malo više.

bez zelje da pokrenem neku svadu, moram reci da ti ta teza da je Sony sony, nije bas... frajeri ti vise nisu sto su nekad bili, npr. njihovi svi uredaju su ili BTC ili neki drugi "shrot" samo naljepe Sony oznaku i to je to. Vjerojatno je tako i sa medijima. Ne kazem da drugi to ne rade, ali sony vise nije sto je nekad bio....

pozdrav

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 08:28
Ja isto koristim eProformance po 2.99 i odlični su mi ni jedan mi se nije sjebo a snimio sam ih oko 200 komada, a prije sam pržio Gigamaster
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 10:04
Ja imam brdo na SAMRT BUY-evima i do sada su svi radili besprekorno. Dok su PRINCO i BENQ bili ekstremno nesigurni !
Vladika
Na vrh
BIX MIX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIX MIX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 10:48

PROBANO I PROVJERENO  RICOH  DVD + R

ILI

VERBATIM  MCC / YUDEN

CIJENA 2 EURA PO KOMADU ILI MANJE AKO TREBATE VISE

TEST THE BEST

BIX MIX ZE
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 13:38
Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

npr. njihovi svi uredaju su ili BTC ili neki drugi

Manufacturer        : SONY04D1
Code         &n bsp;      : -
Disc Type         &n bsp; : DVD-R
Usage         & nbsp;     : General
Recording Layer     : -
Recording Speed     : 1 X - 4 X
Capacity        &nbs p;   : -

Additional Capacity : -
Overburn Capacity   : -

Njet jaro,ovo je baš sony.I radi se o medijima a ne uređaju,al činjenica je da je slabo sad da ugrađuju baš svoju elektroniku u uređaje.Al ovaj medij vidiš da je baš sony i izvrsne je kvalitete i obrade.Pogledajte na silverima,u sredini oko ruba kako je neravno...

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 16:44
eProformace je dobar i povoljan, znači mogu se pouzadat u taj DVD

Ažurirao J.U.R.A.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 20:06
Ja ti ga preporučam
Na vrh
shminker View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shminker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 20:13
ja koristim traxdata+  8x niti jedan nema gresku,svi odlicni
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.