Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nugg.ad
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nugg.ad

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dweomer View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dweomer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nugg.ad
    Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2009 u 19:49

Ubi me ovaj AD... na svaki page open mi iskoci u neki frame, i nema opcije 'ne bih da sudelujem' vec samo ili da zatvorim na 'x' ili da suelujem. A ako ne prihvatim opet na sledecu stranicu se pojavi...

Potpuno razumem i slazem se da treba da prostora reklamama da se pokriju troskovi (pa i da se zaradi, sto da ne) ali da li bas toliko napadno, da nemas izbora nego da prihvatis...

Pozdrav, i puno hvala na super radu i trudu.

*cheer*

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2009 u 20:11
nazalost nisi jedini :-((
Probaj u mozili da je blokiras ,add block ili tako nesto piskaram sa moba pa ne znam tacno

Na vrh
dweomer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dweomer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2009 u 20:14
PRobao bih ali nije pop-up, vise kao i-frame... sacu da pogledam da li ima za to nesto... hvala na savetu *thumbsup*
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2009 u 20:49
Ako sta mrzim na neto to su reklame, pogotovo ovakve sto iskace samovoljno vedder3

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2009 u 20:51
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Ako sta mrzim na neto to su reklame, pogotovo ovakve sto iskace samovoljno vedder3

+5

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2009 u 22:19
Firewall Download.
dodaje se ime servera.

Ažurirao prijatel-MKD - 08.Listopad/Oct.2009 u 16:40
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
dweomer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dweomer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 00:00
Pa da budem iskren vec pola sata posle posta vise ne vidim reklamu... iako jos nista nisam podesavao.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 00:21

Jok more,iskače k'o Ludi Milojko pred putnici na carski drumovi.Još je tu i čak mi zauzima veći deo ekrana nego juče(sad se cela vidi).Smara za desetku.Angry

P.S.

I kod mene se juče izgubila posle bezbroj klikova da je isključim.Ali zato je opet tu!!!!

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 00:28
ja sam je nekako syzbio na mobu ali danas me je zvalo par ljudi da kuka kako ih nervira i da pita kako da je se ratosilja
Ako ju je neko syzbio necim neka prenese reclpis ovde

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 00:32
Tako je to kad koristite Mozilu.Wink

P.S.

Sad ozbiljno, ja koristim Google Chrome, i evo svakodnevno svratim po nekoliko puta na sajt, dosad mi nijednom nije izbacilo tu reklamu.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 00:39
Originalno postovano od strane SuperSerb SuperSerb piše:

P.S.

Sad ozbiljno, ja koristim Google Chrome, i evo svakodnevno svratim po nekoliko puta na sajt, dosad mi nijednom nije izbacilo tu reklamu.

Ma jok more,ljubitej sam Opere (redovno zaspim uz onu pravu), a mrzi me da isprobavam druge brljowsere (baš su brljowseri).Jednostavno ima da me nema dok ovo ne nestane,ćao svima.

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 00:43
opera je zakon ali nazalost ovo brljavi i na njoj

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 00:50
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Ma jok more,ljubitej sam Opere (redovno zaspim uz onu pravu), a mrzi me da isprobavam druge brljowsere (baš su brljowseri)
Hug

Ažurirao Vedder - 28.Kolovoz/Aug.2009 u 00:51

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 01:08

P.S.

Momak je u pravu.Instalacija za par minuta i nema onog proliva od reklame, bar dok ne provale i Chrome pa je i tu uvale.
Na vrh
realpetko View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj realpetko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2009 u 08:54
Meni je u Operi desni klik > block content rešilo problem :)
Na vrh
dweomer View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dweomer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2009 u 11:30

Sace probamo :)

:thumbsup:

Na vrh
Shadoe View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadoe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2009 u 11:34
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

P.S.

Momak je u pravu.Instalacija za par minuta i nema onog proliva od reklame, bar dok ne provale i Chrome pa je i tu uvale.

Istina, Google Crome zakon Smile

(sada mi je jasno zašto na pc nema reklamica, dok laptop zafrkava)
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 16:04
Ovako već nekih mjesec dana(odprilike),neznam kad god dođem na forum,na poćetnu stranicu,neznam,idem se logirat,na forum,na podforum,ma šta god otvorio pojavi mi se ovo sranje
dobro možda se to mora pojavljivat,kaj je to,nekakav oglas,nije mi ni bitno ,al me već totalno izživciralo,neznam,jel se da to nekako maknut ili ću i dalje morat kad god dođem na forum i kad god otvorim bilo koju stranicu na forumu,morat stiskat X da bi zatvorio tu dosadu!?
stvarno umara...Dead
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 16:13
Ja nemam problema s tim, a mislim da je Darije negdje napisao gdje se to gasi,
on će ti odgovoriti kad vidi ovo...
Tako strpi se još malo...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 16:29
Nadam se da ima riješenja za to(lud sam više)...budem se strpio!Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,249 sekundi.