Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star wars
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star wars

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mk OnLine View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mk OnLine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star wars
    Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 22:40
Trebaju mi titlovi za star wars 5 i 6. Ima li ko?
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 19:34

...hm...site se zove titlovi...pa mogao si prvo pretrazit ovaj site za te titlove.

dAKLE pod slovom s na strani 13 imas titl return of the jedi(6) a za empires strike back(5) nisam vidio titl!!!!!!!!!! A 5 JE NAJBOLJI DIO!!!! neznam kako je to moguce!!!! glavno da ima 20-ak razlicitih prijevoda za star wars 2

ispricavam se ak postoji titl za 5dio al ja ga nisam vidio.pozdrav

Na vrh
mk OnLine View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mk OnLine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 19:39
Prvi put kad sam trazio nasao sam za 4 dio. Juce sam nasao za 5 a sada sam nasao i za 6. Hvala.
Na vrh
mk OnLine View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mk OnLine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 15:35
Nisam nasao za sw 5. Ovo sto imam je za neki drugi. Pa ako neko ima nek javi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.