Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dvd pržilica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dvd pržilica

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dvd pržilica
    Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 22:17
Iman u komp dvd - pržilicu i nece da mi ćita cd-ove i dvd-ove (od jednom jos jućer san na njoj pržia) prova sam sa laser lense cleaner -om oćistiti leću ali bezuspješno. Jel zna itko u ćemu je problem
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 03:13
Firmwire novi i aspi driver zamijenit,za početak.O kojoj se prži radi?Iz iskustva znam da ti cleaneri(kao cd)rade više štete nego koristi.
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 14:27
Nec ND-2510A kako to ućinit prova san nać nove drajvere ali nema ih?

Ažurirao Kakaroto
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 15:00
najnoviji nero bi trebao rijesit problem
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 15:40

2Kakaroto Imam i ja problema sa čitanjem dvda u Necovoj 2500 pržilici (očito je neki bug u tim serijama), no to me ne pati previše kad imam i dodatni dvd-rom za čitanje pa mi pržilica služi samo za, jel, prženje. No prži besprijekorno. Ne smijem ni reći koliku količinu snimih do sada s njom i sve bez greške. Osim nešto s eXe-om, no i to ćemo riješiti ...

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 16:52
Sad bi si za uskrs kupio DVD pržilicu, koju vi preporučate, naravno razumna cijena!
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 18:15
Pioneer 108 ili 109,pitano i rečeno milijun puta.Al moraš imat najnovijeg neru inače đubar oće prolupat s jeftinim medijima.
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 19:31

Originalno postovano od strane defiant1 defiant1 piše:

najnoviji nero bi trebao rijesit problem

Kako bi mi nero treba pomoc kad mi pržilica uopće nece da ćita cd/dvd -ove ..

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 20:44

Originalno postovano od strane žile žile piše:

Pioneer 108 ili 109,pitano i rečeno milijun puta.Al moraš imat najnovijeg neru inače đubar oće prolupat s jeftinim medijima.

Cijena?

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 21:22
http://www.nabava.net/katalog/trazilica.php?sstring=pioneer+ 109&submit=Tra%9Ei&od=&do=
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 21:27

Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

Sad bi si za uskrs kupio DVD pržilicu, koju vi preporučate, naravno razumna cijena!

Ovaj J.U.R.A svako malo nekaj novo kupuje...

Daj samo pliz u vezi ove pržilice poslušaj savjet i kupi pijonira

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 21:31
Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

Originalno postovano od strane J.U.R.A. J.U.R.A. piše:

Ovaj J.U.R.A svako malo nekaj novo kupuje...

Daj samo pliz u vezi ove pržilice poslušaj savjet i kupi pijonira

Novac je da se troši, a zašt svi navaljujete na pionira, šta je najbolji, a?

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 21:38
Časna pijonirska
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 14:03
za tvoju informaciju ima NEC-ovu elektroniku....
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 14:39
I izgleda fajn bolje,prži 16/4 i pioneer je pioneer.Nebi košto dosta više da ne valja.Ist,reko frendu dat ću ti svoj pioneer 120-s slot in za 100kn.Kaže jebote za 200 mogu nać novi.Da,od benq,acer, nec,lg i ine new-brand firme.
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 14:56

Za neke stvari ne treba bit žao love

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2005 u 20:39

Jedno pitanje:

Prije neki dan sam dao prijatelju da mi sprži DVD Troja, i dao sam mu jeftin medij.

Danas mi je dao i Slika na pola filma koči, jel to možda zbog jeftinig medija?

DVD medij - Kvark - 2.90kn

Snimano sa orginala

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.