Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - subtitle workshop video
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

subtitle workshop video

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: subtitle workshop video
    Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 22:10
Svaki put kad pusim film u subtitle workshop ono mi je crn ekran i samo se cuje zvuk! kako da namestim da ide film? instalirao sam sve kodekse koje sam naso i nista mi nije resilo problem, inace imam vistu 32bit...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 22:11
Originalno postovano od strane xyd xyd piše:

problem... instalirao sam sve kodekse koje sam naso...
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 22:21
pa sta sad da radim?
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 22:22
Prvi problem moze biti ako u istom folderu gde ti je video, imas i titl koji nosi isti naziv kao sto i film. = Promeni naslov za jedno od njih (video ili titl).
Drugo moze biti problem >>> instalirao sam sve kodekse koje sam naso...
Instaliraj samo K-Lite Codec Pack 4.9.5 FULL .
Trece moze biti da ti SW nije u redu = skini ga ponovo.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 22:25

instalirao sam 5.0.5 mega pack k lite, i dodatak 5.0.8

a i kad ukljucim samo film bez titla on nema sliku

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 22:30
Kakav fajl.??? ti je film?
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
xyd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xyd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2009 u 22:32

jeste

otvorilo mi snimak kad sam promenio naziv filma

Ažurirao xyd - 25.Kolovoz/Aug.2009 u 22:42
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 09:24
Pozdrav svima!
Eto imam jedan problem,pa ako mi tko može pomoći,bio bi zahvalan...
U SW ne mogu otvoriti film,ako je mkv fajla(720p).Prije sam mogao,a sada samo crni ekran.Čitajući vaše savjete instalirao sam code v33exe,a zatim cccp2009exe....Dobio sam zvuk bez slike! Ima li tko kakvu ideju šta da radim?bajbaj        Hvala

Sir Kalamar
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 11:03
mislim da imas viska codeca na kompu...
trebas haali media spliter i ffdshow...
ako ih imas i svejedno nemas slike, onda probaj ovo, idi na opcije za ffdshow video decoder, s lijeve strane idi na codecs (mislim da je prvi po redu), i onda kad kliknes, s desne strane nadji raw video i stavi na all supported.
mislim da bi trebalo radit

Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 11:51
To mi se dešava samo sa filmom Snatch.Napravio sam kako si rekao i šta se dešava?
Dobio sam titrajuću sliku samo na pola SW!
Recimo film Shooter,nema problema(on je DL DVD5 720p),a Snatch-gdje je problem(Proper720p Blue ray*264)!Hvala...
Sir Kalamar
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 12:32
A jel tebi taj film radi normalno kad ga pustiš nekim player-om?
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 17:44
Radi normalno u playerima,jedino kada pokušam sinhronizirati prijevod,sada nakon tvog savjeta sa FFDS,  vidim ga na pola,trepereći
Sir Kalamar
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 18:07
codeci ti se sukobljavaju.
trebo si jedan paket samo instalirat i bit miran.
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 20:13
Koji bi kodeci po vama bili najbolji?Hvala

Sir Kalamar
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 20:14
Originalno postovano od strane akekic akekic piše:

K-Lite Codec Pack. Wink
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 20:30
Originalno postovano od strane akekic akekic piše:

pogledaj temu: Welcome to the BLURAY and HDTV
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 20:40
Idemo ispočetka.Deiinstalirao sam sve codece,instalirao sam K-lite Codec  pack 5.1.0.,sve O.K.,osim filma Snatch-ton bez slike u SW.Stvarno više nisam pametan...
Sir Kalamar
Na vrh
akekic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akekic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 20:48
Ništa hvala vam,pokušaću i s čitanjem postova ,pa se javim...
Sir Kalamar
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2009 u 20:51
Jesi procitao temu, tamo imas sve objasnjeno. Kod mene klite codec pack najnoviji i coreavc(za x264), sve radi odlicno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.