Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi KATASTROFE
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi KATASTROFE

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi KATASTROFE
    Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 17:49

Ako netko ima neki film katastrofe, neka mi se javi na mail il pm

To su mi najbolji filmovi poslije komedija.

Mogućnost kupnje (cijena po dogovoru)

Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 20:01
upravu si taki filmovi su stvarno interesantni
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 20:12
Znam, zato i hoću da ih nabavim jer su enormno zanimljivi i uzbudljivi.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 20:21
Imam ti ja neke. Jes kupio dvdrom?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 20:26

nisam, ali sam kupio DVD/DIVX player

Šta imaš!

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 20:46
Jel neko može nabaviti ove

1. TOWERING INFERNO (1974.)
- gl. uloge: Paul Newman, Steve McQueen
- sadrzaj: radi neispravnih elektricnih instalacija, ogromnu staklenu zgradu (oko 140 katova) obuhvatio je stravican i naizgled nesavladiv pozar

2. HINDENBURG (1975.)
- gl. uloge:George S. Scott, Anne Bancroft
- sadrzaj: kasnih 30-tih godina, tijekom ekspanzije njemackih snaga, nacisticki cepelin krenuo je prema SAD-u no uslijed sabotaze je eksplodirao i poceo padati

3. POSEIDON ADVENTURE (1972.)
- gl. uloge: Gene Hackman, Ernest Borgnine
- sadrzaj: velika pomorska tragedija u kojoj je prekooceanski putnicki brod prevrnut potonuo na morsko dno ubrzo nakon udara golemog plimnog vala, i to samo par minuta prije nego sto su putnici docekali Novu Godinu

4. CASSANDRA CROSSING (1976.)
- gl. uloge:Richard Harris, Sophia Loren
- sadrzaj: kako pomoci ljudima za koje se smatra da su zarazeni plucnom kugom u jurecem vlaku - treba li dovesti u zdrastveni centar uz rizik kontaminacije ili ih jednostavno usmrtiti za dobrobit covjecanstva?

5. AIRPORT (1970.)
- gl. uloge: Burt Lancaster, Dean Martin
- sadrzaj: razliciti ljudi iz svakodnevnog zivota naci ce se pred zivotnom opasnoscu kada im se avionski let poremeti zahvaljujuci minijaturnoj bombi, eksploziji i ostecenom trupu Boeinga 747

6. EARTHQUAKE (1974.)
- gl. uloge: Charlton Heston, Ava Gardner
- sadrzaj: nakon sto su snazni potresi posve unistili Los Angeles, prezivjeli su se stanovnici smjestili u podzemne garaze poslovne zgrade ne sluteci da brana polako popusta

7. ROLLERCOASTER (1977.)
- gl. uloge: Richard Widmark, Timothy Bottoms
- sadrzaj: traumatizirani vijetnamski borac pocinje eksplozivima unistavati tobogane u zabavnim parkovima kako bi ucjenom prikupio novac, a zatim odlucuje nadmasiti samog sebe na Dan nezavisnosti

8. GRAY LADY DOWN (1978.)
- gl. uloge: Charlton Heston, David Carradine
- sadrzaj: jos jedna pomorska katastrofa koja opisuje sudar nuklearne podmornice i teretnog broda na pucini, pri cemu je podmornica polako potonula sa preostalom skupinom casnika i osoblja

9. METEOR (1979.)
- gl. uloge: Sean Connery, Karl Malden
- sadrzaj: golemi meteor, okruzen sitnijim dijelovima, priblizava se Zemlji velikom brzinom uzrokujuci plimne valove i snjezne lavine, pa su Amerikanci i Sovjeti ujedinili snage ne bi li sprijecili nadolazecu tragediju

10. PHASE 4 (1974.)
- gl. uloge: Nigel Davenport, Michael Murphy
- sadrzaj: dva znanstvenika dolaze u slabo naseljeno mjesto kako bi ispitali agresivno djelovanje mravljih hordi, te kasno pocinju shvacati kako su ovi mravi mnogo inteligentniji nego sto je to bilo za ocekivati

11. SWARM (1978.)
- gl. uloge: Michael Caine, Richard Chamberlain
- sadrzaj: neobicno veliki roj latinoamerickih pcela ubojica (dvadesetak milijuna) priblizava se malom americkom mjestu uz vojnu bazu, te njihovi smrtonosni napadi ostavljaju sve veci broj zrtava

12. AVALANCHE (1978.)
- gl. uloge: Rock Hudson, Mia Farrow
- sadrzaj: iako su ljudi upozoreni na oprez, ogromna snjezna lavina ih je zatekla nespremne zatrpavsi citavu planinu, ukljucujuci i veliki zimski rekreacijski centar

13. TWO MINUTE WARNING (1976.)
- gl. uloge: Charlton Heston, John Cassavetes
- sadrzaj: dva policajca pokusavaju uhvatiti poludjelog snajperista skrivenog na velikom nogometnom stadionu u Los Angelesu kojemu je namjera ubijati prisutne gledatelje tijekom finalne utakmice

14. VIRUS (1980.)
- gl. uloge: Chuck Connors, Glenn Ford
- sadrzaj: ubrzo nakon avionske nesrece, bojni otrov, koji je bio produkt vojnih eksperimenata, prosirio se svijetom i unistio populaciju, pa je samo mali broj prezivjelih znanstvenika ostavljen da pronadje serum

15. HURRICANE (1979.)
- gl. uloge: Jason Robards, Mia Farrow
- sadrzaj: ljubav Amerikanke i mladica sa Samoe naglo je prekinuta kada je udaljeno tropsko otocje iznenada pogodio razorni uragan

16. EMPIRE OF THE ANTS (1977.)
- gl. uloge: Joan Collins, Robert Lansing
- sadrzaj: na jednom posve napustenom otoku izletnici postaju svjesni kako su okruzeni divovskim mravima koje je do genetske mutacije dovela bacva radioaktivnog otpada

17. KINGDOM OF THE SPIDERS (1977.)
- gl. uloge: William Shatner, Woody Strode
- sadrzaj: veterinar dolazi u jedan gradic kako bi istrazio neobjasnjive smrti brojnih zivotinja, i tako otkriva da je za sve kriva velika skupina otrovnih pauka koji se postupno razmnozavaju
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 20:57
Da mi je nabaviti te filmove
Na vrh
RapperVeddy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RapperVeddy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 22:23
ja mogu sve da izvucem preko interneta al zivim u njemackoj i problem je onda za poslat jer je to malo skupo, al do ljeta bi mogao nabaviti veliku vecinu tih filmova i kad dodjem u hrvatsku onda raslat vam, mozemo se jos kasnije dogvoriti preko PM, prvo moram viditi jer jih mogu da nabavim te filmove.
w w w . b a l k a n - t i t l o v i . t k

The Torrent and subtitle site
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 23:13
Za sada imam samo prvi (towering inferno) no fakat ću se potruditi nabaviti i ostale.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 23:20
To bi bilo fakat lijepo imati a kamoli pogledat....
Svaka čast Božo, pa gdje si ih "počupo"?
Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 23:29
Par filmova je već bilo na tv-u!
1.
11.
12. i
15. ako se ne varam
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2005 u 12:47

filmovi katastrofe su obično katastrofalne kvalitete i nimalo umjetničke kvalitete... to se pogotovo odnosi na Swarm i slične proizvode

inače meni treba samo PHASE 4 (1974.)

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2005 u 16:55
Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

filmovi katastrofe su obično katastrofalne kvalitete i nimalo umjetničke kvalitete... to se pogotovo odnosi na Swarm i slične proizvode

inače meni treba samo PHASE 4 (1974.)

meni je swarm toliko los da je smisan...

i kako mozete ne spomenit Godzillu /ne americku verziju/ --
toliko lose da je DOBRO

inace filmovi KATASTROFE su upravo to KATASTROFALNO LOSI

Ažurirao Jonnzy

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LILLITH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2005 u 21:02

Ja imam Towring Inferno (Pakleni toranj) na dvd-u ali titolivi su samo na engleskom i skandinavskim jezicima...

Posto zivim u Italiji ne znam da li posiljke kontroliraju na granici ili sl....

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2005 u 23:14
Ma daj kaj bi kontrolirali!
Ja sam slao 2 DVD-a (i još par stvari) frendu u škotsku pa je sve stiglo i bilo je oke, samo je pitanje tko bi zbog jednog dvd-a plačao poštarinu??!!

Ažurirao Dngy
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 19:30

Ako neznate, danas možete pogledati TYCUS na RTL-u (22:05)

Koliko sam vidio na reportaži, film je zanimljiv!

Ako je netko gledao, nek kaže jel dobar ili izgled vara, iako mislim da se o takvoj temi mora napraviti dobar film!

Tko nezna, film je nalik ARMAGEDONU (meteor udari u mijesec............) 

Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 00:44
Film je pušiona,barem meni.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 08:13
a ne
Na vrh
zgubidan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zgubidan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 08:21
snimio sam ga na dvd,ali armagedon mi je puno bolji.
neznanje ne boli
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 11:05
ija sam ga isto snimio preko tv kartice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.