| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
vala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Tema: Sigurno klađenjeObjavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 22:49 |
|
Da li ima netko nekakvu shemu po kojoj bi se moglo dobivati, ono ne mora biti 100% sigurno jel to ne postoji, ali da je donekle sigurno.
|
|
![]() |
|
tlisak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
˙°¤. mirotvorac .¤°˙ Pridružen: 06.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 785 |
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 12:50 |
|
Odabereš neki klub koji je negdje u sredini ljestvice i igra dosta nerješeno tokom sezone i kladiš se samo na nerješeno na taj klub s tim da prvi puta staviš 50kn, ako izgubiš staviš 100, ako opet izgubiš staviš 400 pa 800 (a kad dobiješ krećeš ispočetka a ako ne duplaš) uglavnom koeficijent je uvijek veći od 2 za x, ponekad skoro i 3 tako da nemožeš izgubiti jer će kad tad taj klub odigrat X i vratiti ćeš si pare plus i još zaraditi nešto, jedino što moraš imati neki početni buđet.... Evo dosta ljudi koje znam dižu lovu na ovu foru,... i zapamti što vie gubiš na početku to ćeš višđe dobiti na kraju... Dečko s kvarta je na jedan par došo do cifre od 6400 i tu ga je posralo na koeficijent od 3.4 dakle dobio je 21760 a do tad je uložio oko 1200 dakle poduplao si je lovu... Ali kao što rekoh moraš bit spreman na početničke gubitke.......
|
|
![]() |
|
rhymerator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 522 |
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 17:19 |
|
Ovo sam i ja radio...funkcionise 100%...+ispadnes faca kada dodjes u kladionicu sa singlom na x - a to malo ko ima muda igrati..kada vide da si dobio svi pitaju kako si znao da ce biti x, ali sve je stvar matematike...bas kao u ovom slucaju...
|
|
|
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
|
|
![]() |
|
adress
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 12.Veljaca/Feb.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 10 |
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 19:06 |
|
Nije to bas tako kako vi mislite , trebate imat dosta para i igrat vise parova od jednog cete slabo zaradit, a sta vam pricam pogledajte wolsburg, jedina liga koja se isplati igrat je talijanska.
|
|
![]() |
|
mzelenko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 13.Travanj/Apr.2003 Lokacija: - Status: Offline Points: 374 |
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 20:51 |
|
Po meni je singl najbolji. ovo što je tlisak rekao je martinagle i to je dosta riskantno, ali ja sam si napisao jedan program koji računa zaradu-uloge kada povečavaš za određeni postotak uz neki x koeficijent koji ćete pogađati. Nekoliko dobrih linkova www.sigurica.com www.tojesigura.com www.tipdana.com www.tipdana.com/phpBB www.bethelp.com www.betexplorer.com |
|
![]() |
|
vala
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 22:20 |
|
E a jeste se probali tako kladiti a da ste satvili X ,ali ne na nogomet nego na hokej. |
|
![]() |
|
mzelenko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 13.Travanj/Apr.2003 Lokacija: - Status: Offline Points: 374 |
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 22:26 |
|
ma to ti nije baš sigurno. mislim ok je sistem kao sistem, ali najbrže možeš bankrotirati. Ja budem igrao loto, ali sam povećanjem do 50+ % |
|
![]() |
|
X Zero
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
The Bone Colector Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 124 |
Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 23:39 |
Trebao sam od početka sezone stavljati na Inter x već bi bio bogat Nema veze ostalo je još par utakmica ako sutra dobijem mogao bi staviti 50 kn da inter odigrava x
|
|
|
--ChainGang Soldier--
|
|
![]() |
|
euforia
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 486 |
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 01:13 |
|
Tu foru s iksom je dobro primjenit na NBA. Izabereš jedan klub i samo šiljiš. Navodno u prosjeku svaka 7 tekma završi X. Ili meni je dobra fora i ova. Izabereš neznam da će Chelsea,Barcelona,Inter,Lyon,Celtic i Glasgow dat gol,stavi na to sto kuna i to ti je 90% ziher... |
|
![]() |
|
X Zero
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
The Bone Colector Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 124 |
Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 14:10 |
Ne bih rekao da u nba-u završava svaka 7 tekma sa x a ako to netko pogodi brijem da je koeficijent u nba na x oko 20 ili više, skužio sam da je dobro u francuskoj ligi stavljati na x, većina utakmica završava izjednačenoAžurirao X Zero |
|
|
--ChainGang Soldier--
|
|
![]() |
|
fLiP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 19:49 |
|
znam da je stara tema,ali ovaj gore post me podsjetio na nešto nevjerojatno: frajer je igro 2 hokeja, stavio x-pogodio. to još mogu razumjeti. ali na istom tom listiću odigrao je i dvije nba utakmice, isto obe x!!! POGODIO i fiks je stavio ljubičića protiv nekog gruzijca,koef 1.15, i puko! ako to nije najveći kladioničarski peh, neznam šta je. ulog je ako se ne varam bio 50kn, a dobitak astronomski... |
|
|
....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |