Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sigurno klađenje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena temaSigurno klađenje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vala View Drop Down
member
member

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: Sigurno klađenje
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 22:49
Da li ima netko nekakvu shemu po kojoj bi se moglo dobivati, ono ne mora biti 100% sigurno jel to ne postoji, ali da je donekle sigurno.
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 12:50
Odabereš neki klub koji je negdje u sredini ljestvice i igra dosta nerješeno tokom sezone i kladiš se samo na nerješeno na taj klub s tim da prvi puta staviš 50kn, ako izgubiš staviš 100, ako opet izgubiš staviš 400 pa 800 (a kad dobiješ krećeš ispočetka a ako ne duplaš) uglavnom koeficijent je uvijek veći od 2 za x, ponekad skoro i 3 tako da nemožeš izgubiti jer će kad tad taj klub odigrat X i vratiti ćeš si pare plus i još zaraditi nešto, jedino što moraš imati neki početni buđet.... Evo dosta ljudi koje znam dižu lovu na ovu foru,... i zapamti što vie gubiš na početku to ćeš višđe dobiti na kraju... Dečko s kvarta je na jedan par došo do cifre od 6400 i tu ga je posralo na koeficijent od 3.4 dakle dobio je 21760 a do tad je uložio oko 1200 dakle poduplao si je lovu... Ali kao što rekoh moraš bit spreman na početničke gubitke.......
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 17:19
Ovo sam i ja radio...funkcionise 100%...+ispadnes faca kada dodjes u kladionicu sa singlom na x - a to malo ko ima muda igrati..kada vide da si dobio svi pitaju kako si znao da ce biti x, ali sve je stvar matematike...bas kao u ovom slucaju...
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
adress View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 19:06
Nije to bas tako kako vi mislite , trebate imat dosta para i igrat vise parova od jednog cete slabo zaradit, a sta vam pricam pogledajte wolsburg, jedina liga koja se isplati igrat je talijanska.
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 20:51

Po meni je singl najbolji.

ovo što je tlisak rekao je martinagle i to je dosta riskantno, ali ja sam si napisao jedan program koji računa zaradu-uloge kada povečavaš za određeni postotak uz neki x koeficijent koji ćete pogađati.

Nekoliko dobrih linkova www.sigurica.com www.tojesigura.com www.tipdana.com www.tipdana.com/phpBB www.bethelp.com www.betexplorer.com

Na vrh
vala View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 22:20

E a jeste se probali tako kladiti a da ste satvili X ,ali ne na nogomet nego na hokej.

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2005 u 22:26

ma to ti nije baš sigurno. mislim ok je sistem kao sistem, ali najbrže možeš bankrotirati.

Ja budem igrao loto, ali sam povećanjem do 50+ %

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2005 u 23:39
Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

Ovo sam i ja radio...funkcionise 100%...+ispadnes faca kada dodjes u kladionicu sa singlom na x - a to malo ko ima muda igrati..kada vide da si dobio svi pitaju kako si znao da ce biti x, ali sve je stvar matematike...bas kao u ovom slucaju...

Trebao sam od početka sezone stavljati na Inter x već bi bio bogat Nema veze ostalo je još par utakmica ako sutra dobijem mogao bi staviti 50 kn da inter odigrava x
--ChainGang Soldier--
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 01:13

Tu foru s iksom je dobro primjenit na NBA. Izabereš jedan klub i samo šiljiš. Navodno u prosjeku svaka 7 tekma završi X.

Ili meni je dobra fora i ova. Izabereš neznam da će Chelsea,Barcelona,Inter,Lyon,Celtic i Glasgow dat gol,stavi na to sto kuna i to ti je 90% ziher...

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 14:10
Originalno postovano od strane euforia euforia piše:

Tu foru s iksom je dobro primjenit na NBA. Izabereš jedan klub i samo šiljiš. Navodno u prosjeku svaka 7 tekma završi X.

Ili meni je dobra fora i ova. Izabereš neznam da će Chelsea,Barcelona,Inter,Lyon,Celtic i Glasgow dat gol,stavi na to sto kuna i to ti je 90% ziher...

Ne bih rekao da u nba-u završava svaka 7 tekma sa x a ako to netko pogodi brijem da je koeficijent u nba na x oko 20 ili više, skužio sam da je dobro u francuskoj ligi stavljati na x, većina utakmica završava izjednačeno

Ažurirao X Zero
--ChainGang Soldier--
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2005 u 19:49

znam da je stara tema,ali ovaj gore post me podsjetio na nešto nevjerojatno: frajer je igro 2 hokeja, stavio x-pogodio. to još mogu razumjeti.

ali na istom tom listiću odigrao je i dvije nba utakmice, isto obe x!!! POGODIO

i fiks je stavio ljubičića protiv nekog gruzijca,koef 1.15, i puko!

ako to nije najveći kladioničarski peh, neznam šta je.

ulog je ako se ne varam bio 50kn, a dobitak astronomski...

....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.