Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - munje i gromovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

munje i gromovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
euforia View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: munje i gromovi
    Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 00:40
Zanima me jel može udar munje spržit kompjuter ak ima TV-karticu. Jel postoji neka zastita? Uskoro će pljuskovi i grmljavine i nece mi bit svejedno, skupo sam platil pilu...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 03:08
Treba ti neki filter koji spojiš na utičnicu pa kabal ili produžni za komp onda na to.Tako je kod mene.Nema tu tv kartica ili ne.Spali sve;meni je 386 '93 crkla zbog udara groma.Samo se pušila i jako je smrdila.Al zato sam dobio 486:).Zna krepat i zbog nekvalitetnog napajanja kada dođe do varijacija u railovima,tako da ti pravu sigurnost pruža filter + enermax,asus,chieftec,enhance,fortron i ostala "skupa napajanja".postamble()
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 14:40
Jel znaš možda kak se zove taj filter i ko ga proizvodi? Ak još znaš i cijenu di ti je kraj...
Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2005 u 16:58

Potreban ti je produzni kabl koji na sebi ima osigurac koji ce iskociti ako je potrebno - sto se tice struje

Sto se tice tv kartice - kada grom udari nema velike pomoci, osim uzemljenja - ali mislim da je sve to diskutabilno...nazalost

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.