Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Molim savjet, zapela sam
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Molim savjet, zapela sam

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Molim savjet, zapela sam
    Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 11:11

Ne znam da li temu pokrećem na pravom mjestu i da li uopće smijem ovo pitati. Ako sam pogriješila molim moderatore da premjeste ili obrišu, a članovima foruma se ispričavam.

O čemu se radi?

Skinula sam torrent Inglorious.Basterds.2009.DVDScr.XViD.KLAXXON.rar i sad ne mogu ništa s njim. Ne radi se o klasičnom torrentu sa 40-tak komprimiranih fileova koje onda bez problema odkomprimiram, nego se radi o kopletno komprimiranom file-u. Kad ga pokušam otkomprimirati traži pass. Kad odem na stranicu na koju me upućuje radi dobivanja pass-a, tamo se mogu samo logirati ali ne i registrirati.
Ovo je poruka koju pokazuje:
Ja ljudi moji ništa ne razumijem. Vrti me u krug kao budalu. Da li ja nešto ne znam napraviti ili je ovo mučak od torrenta. Molim za savjet jer je ovo već drugi put u mjesec dana da mi se ovakvo što dogodilo Unhappy

Ažurirao Gajtana - 21.Kolovoz/Aug.2009 u 11:12
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 11:38
Ovo ti je fake i čist zalud. Obriši to i sačekaj malo da se stvarno pojavi film.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 11:38
Ovako: kad izađe nov film ovakvog kalibra, nemogućeje da se nakon par dana pojavi DVDscr. Dobro, nije nemoguće ali šanse su 1000000000 prema 1. To znači da si skinula fake (lažnjak), ponekad moguće i da se unutra nalazi virus ili ko zna šta. Znači, postoji tema na forumu "Šta trenutno skidate od filmova i serija". Prati tu temu, uvek piše šta je izašlo a šta ne.
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 11:39
Hvala puno na odgovoru i savjetu :)
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 15:20
www.rlslog.net
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 19:34
 Hvala ti Satinel, vrlo zanimljiva stranica :)
Na vrh
goraaan View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj goraaan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 21:59
Za filmot Inglorious Basterds izlezena e samo CAM verzija.
Tvojot torent e lazen. Pred da simnuvas nekoj film, idi na
www.vcdquality.com
kada mozes da proveris Screenshoot od filmot.
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 22:48
Ma izasla je samo ruska verzija, sto ce reci ruski audio dub..

Inglourious.Basterds.2009.TS.Russian-ELEKTRI4KA

Video is top quality. Just need some audio!

Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2009 u 10:05
Hvala dečki Heart najbolji ste. Do sada mi se to dva puta desilo i to oba puta kad bi u toolbaru išla na new files ( movie ) e tu sam naletila već dva puta i ne budem više. Čovjek uči na greškama i savjetima prijatelja. Hvala vam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.