Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrh forum
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vrh forum

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zanimljiv lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Nisam lep, al' sam zato glup!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zanimljiv lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vrh forum
    Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 18:33
Zeleo bih ovom prilikom da pohvalim sve clanove na ovom forumu,sto se trude da prevedu dosta filmova,posebno ljudima koji su u translator grupi,po meni ovaj forum je vrh i sada cu ga svaki dan posecivati posto me zanima sta ce se novo pojavljivati od prevoda na ovom ekstra sajtu,i naravno ljudi svaka cast na ovom trudu i samo tako nastaviteWink
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 18:38

Originalno postovano od strane Zanimljiv lik Zanimljiv lik piše:

Zeleo bih ovom prilikom da pohvalim sve clanove na ovom forumu,sto se trude da prevedu dosta filmova,posebno ljudima koji su u translator grupi,po meni ovaj forum je vrh i sada cu ga svaki dan posecivati posto me zanima sta ce se novo pojavljivati od prevoda na ovom ekstra sajtu,i naravno ljudi svaka cast na ovom trudu i samo tako nastaviteWink

Dobro nam dosaowelcome

procitaj pravila foruma da ne bi opet po ko zna koji put morao menjati nick Wink

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 18:51

ovaj forum je vrh i sada cu ga svaki dan posecivati

aaabup

Na vrh
SuperSerb View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SuperSerb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 19:23
NEX?
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 19:31

Originalno postovano od strane SuperSerb SuperSerb piše:

NEX NEUNIŠTIVI?

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2009 u 19:36
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

ovaj forum je vrh i sada cu ga svaki dan posecivati

aaabup

No comment! Štra reći,ja razumem i godine i mladost ali ....Angry

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 02:21
Ne mogu vjerovati... pa zar opet? bup
btw. dobrodošao na forum welcome
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2009 u 02:31
hahhhahahaha
Ti bre ko u danu mrmota ,prvo nas nahvalos, posle smoris sve zivo , popijes bananu pa aj sve ponovo

Sto bi reko onaj pevac iz crtaca ''ludo burazere ludo''

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,138 sekundi.